dijous, 29 d’agost del 2013

Ascensió i caiguda d’en Darth Vader (i Ep)

Anterior



Epíleg

Inicialment, hi va haver foscor per l’Ànakin Skywalker, un regne ombrívol il·limitat, com un univers sense estrelles. Però després, des d'algun lloc en el límit de la seva consciència, va percebre una llum distant, tremolosa, i després va escoltar una veu.
Ànakin.
La veu era familiar.
Encara que l’Ànakin ja no tenia cos ni boca amb la que parlar, d'alguna manera va respondre. Obi-Wan? Mestre, ho sento. Ho sento tant, tant...
Ànakin, escolta atentament, el va interrompre l’Obi-Wan, i Ànakin va ser conscient que la distant llum brillava cada vegada més forta, o més a prop, o potser totes dues coses. Estàs en el món etern de la Força, però si vols tornar a visitar alguna vegada l'espai corporal, llavors encara em queda una cosa que ensenyar-te. Una manera de ser un amb la Força. Si tries aquest camí a la immortalitat, llavors has d’escoltar-me ara, abans que la teva consciència s'esvaeixi.
Ànakin sabia que estava més enllà de tota redempció.
Però, Mestre... va dir. Per què jo?
Perquè vas acabar amb l'horror, Ànakin, va dir Obi-Wan. Perquè vas complir la profecia.
La llum era ara molt brillant.
El primer pensament d'Ànakin va ser que podria ser capaç de tornar a veure els seus fills.
Gràcies, Mestre, va dir.


Prenent la llançadora imperial, Luke Skywalker havia escapat de l'Estrella de la Mort amb les restes del seu pare només un moment abans que l'estació de combat esclatés.
Després d'aterrar a la Lluna Santuari, Luke va preparar un funeral privat en un clar del bosc.
La nit havia caigut quan Luke va col·locar l'armadura amb el cos d'Ànakin Skywalker sobre una pila de llenya.
-Cremo la seva armadura i amb ella el nom de Darth Vader -va dir, encenent la pira -. Que el nom d'Ànakin Skywalker sigui una llum que guiï els Jedi en les generacions futures.
Luke no era conscient dels esperits que l'observaven des de les ombres del frondós bosc. Però més tard, quan es va reunir amb els seus aliats per celebrar la seva victòria al poble sobre els arbres que era l'estatge dels ewoks, Luke va veure tres tremoloses aparicions materialitzar-se en la foscor. Eren Obi-Wan Kenobi, Yoda... i el seu pare, l’Ànakin Skywalker.
El Jedi havia tornat.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada