dimecres, 26 de novembre del 2014

L’Espasa Fosca (XLV)

Anterior



YAVIN IV

45

Els disset Destructors Estel·lars a les ordres del vicealmirall Pellaeon van sorgir de l’hiperespai formant una flota impecablement disposada. Aquella formació tan perfecta demostrava el grau de precisió i l’implacable dedicació assolida per les noves forces imperials que havia forjat la Daala.
Pellaeon estava immòbil al centre del pont del Tempesta de Foc, el Destructor Estel·lar que l’almirall Daala havia comandat quan va fer caure el criminal de guerra Harrsk en el seu parany, i contemplava aproximar-se la joia verda de la lluna selvàtica, una esfera de vida maragda empetitida per Yavin, el monstruós gegant gasós amb una gravetat que tirava de la flota de naus amb la que anava a atacar.
El veterà militar imperial va mantenir els ulls entretancats mentre clavava la mirada en els visors de la torre del pont. S’havia retallat el seu bigoti canós, i s'havia assegurat que els seus cabells quedaven pulcrament recollits sota la seva gorra de vicealmirall. Pellaeon s'havia raspallat l'uniforme a fi de presentar una imatge més imponent, doncs volia ser un autèntic líder per la seva flota en aquella missió victoriosa. Tornar a estar al comandament d'una nau digna d'aquest nom, en comptes del petit Destructor Estel·lar de la classe Victòria, feia que se sentís envigorit..., tot i que el coronel Cronus utilitzaria la flota de navilis carmesins per causar un significatiu grau de destrucció en els mons que s'havien posat del costat dels rebels.
Pellaeon va pensar en aquells dies en què havia manat el Quimera a les ordres del Gran Almirall Thrawn, i en com de prop que havien estat de derrotar la Rebel·lió d'una vegada i per sempre. Amb l’almirall Daala tornaven a tenir aquesta oportunitat..., i Pellaeon no la desaprofitaria.
-Inserció orbital acabada amb èxit, senyor -va anunciar la navegant des del seu lloc.
Pellaeon continuava meravellant-se davant les noves oficials de la flota de la Daala, i li sorprenia que totes semblessin servir a l'Imperi encara amb més dedicació que els altres soldats.
- Algun senyal de defenses? -Va preguntar.
La lluna selvàtica semblava massa tranquil·la, massa vulnerable. A Pellaeon li sorprenia que un lloc tan important per a la Rebel·lió no tingués cap defensa visible.
-No s'ha detectat cap, vicealmirall -va dir el cap tàctic.
L'oficial, que pel que sembla també sentia les mateixes preocupacions que el seu superior, va emprar un to dubitatiu.
-Molt bé -va dir Pellaeon, passant a la següent fase -. Despleguin la xarxa generadora d'interferències. Hem de col·locar-la al seu lloc i deixar-la en condicions d'operar abans que els bruixots Jedi puguin enviar un senyal d'emergència a les seves forces militars.
Els disset Destructors Estel·lars van llançar grups de petits satèl·lits transmissors que van anar ocupant les seves posicions al voltant de la lluna verda, formant una xarxa electromagnètica interconnectada capaç de bloquejar qualsevol missatge que poguessin enviar els estudiants Jedi. Els satèl·lits interferidors només van necessitar uns moments per situar-se en les posicions assignades i transmetre un senyal de conformitat al Tempesta de Foc.
Pellaeon va parlar per la unitat comunicadora del canal intern de la flota, i la seva veu va ressonar en totes les naus.
-Que els equips d'atac es preparin -va dir-. Iniciarem l'atac d'aquí a cinc minuts. Tots els transports d'exploració de superfície i vehicles d'assalt de la jungla formaran la primera onada. Els caces TIE proporcionaran cobertura aèria.
» El nostre objectiu és un món relativament despoblat, i no hauríem de necessitar molt temps per completar la missió. La victòria que obtindrem avui a Yavin IV suposarà el primer gran pas en el renaixement d'un nou Imperi encara més fort que l'anterior.
Pellaeon va tancar el canal i es va recolzar a la barana del pont. Li agradava estar al capdavant d'una operació d'èxit garantit, en comptes d'enviar un altre desesperat intent de recuperar la supremacia imperial condemnada a fracassar. Pellaeon va pensar en l'immens poder imperial que l’almirall Daala havia posat sota el seu control.
No esperava molta resistència d'uns quants aspirants a Jedi que mai havien hagut d'entrar en combat.


El Súper Destructor Estel·lar Martell de la Nit es preparava per sortir a l'espai des de l'estació connectora oculta en les profunditats del buit galàctic. L’almirall Daala va dedicar els últims moments de frenètica activitat a assegurar-se que tots els preparatius del seu gran atac decisiu havien estat duts a terme de la manera correcta.
En aquestes altures el vicealmirall Pellaeon ja devia estar atacant la lluna dels Jedi, i la Daala anhelava ser-hi amb ell per extreure una satisfacció personal de cada Jedi mort, cada edifici rebel destruït i cada arbre envoltat en flames..., però no anava a alterar els seus plans. Sabia que aquesta era la forma d'assestar el cop psicològic als rebels. El seu atac inicial havia d'acabar amb una derrota totalment aclaparadora de l'objectiu rebel.
En aquell mateix instant, i de manera simultània amb aquesta gran ofensiva, el coronel Cronus estava causant terribles danys amb els seus atacs de precisió quirúrgica contra diferents objectius de la galàxia seguits per una ràpida fugida. El seu eixam de navilis carmesins de la classe Victòria arribaria rugint a una velocitat vertiginosa, destruiria els objectius més convenients i després tornaria a desaparèixer en l'hiperespai..., deixant darrere d'ell la destrucció, la confusió i el pànic.
Però la lluna selvàtica de Yavin IV, amb el seu centre d'ensinistrament Jedi, seria la veritable victòria simbòlica. La Daala va somriure, i els seus ulls verds van adoptar una expressió absorta i distant mentre s'imaginava aquells fetillers que encara no havien aconseguit dominar les seves habilitats sent atacats per les forces tremendament superiors en nombre i poder d’en Pellaeon. Després es va imaginar la desesperació que sentirien quan veiessin arribar la seva enorme nau. Seria com un segon cop mortal: ni reforços ni una missió de rescat, sinó un Súper Destructor Estel·lar negre. La seva desesperació quedaria decuplicada.
Després d'aquell dia, quan la Daala partís triomfant, la lluna coberta de jungles de Yavin IV no seria res més que una bola de cendres. Fins a l'últim estudiant Jedi havia de morir, i els seus cossos quedarien escampats per la jungla en flames com un missatge d'inequívoca claredat dirigit a aquells que seguissin gosant resistir-se a l'Imperi.
Com a última ordre abans del llançament, la Daala va dedicar uns moments a rebatejar la seva fosca nau. A partir d'aquell instant el Súper Destructor Estel·lar seria conegut com Cavaller del Martell, només per demostrar que la Daala tenia sentit de l'humor..., sempre que el resultat final fos la derrota total i absoluta de l'Aliança Rebel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada