dimecres, 19 de novembre del 2014

Naus estel•lars lleugerament usades d’en Fizzi (i II)



Anterior




II




Però si és armament el que busquen, passin per aquí, si us plau. L'Assassí de Tempestes, aquest vaixell de càrrega lleuger corellià YT-1300 modificat, està bastant ben armat. La seva arma ventral és un canó làser pesat Tomral Arakyd modificat, muntat en torreta, amb potència augmentada per produir més danys. L'arma de la torreta dorsal és un impressionant turbolàser Incom W-34T. A causa de les restriccions imperials, no és probable que trobi una arma semblant a una nau d'aquesta mida. No n'hi ha prou? Per potència de foc addicional, aquesta nau està equipada amb un llançatorpedes de protons Arakyd Hi-Fex. Si necessita municions per a aquest dispositiu, potser podré aconseguir un arranjament perquè les obtingui. A més, hi ha un parell de canons blàster lleugers Taim i Bak Kd-3 retràctils, preparats per disparar des de la cabina, per si s'enfronten amb... ah, com els diria? ... problemes a terra. La nau també s'ha equipat amb escuts i impulsors laterals per obtenir avantatge addicional en combat. Dubto que molts vulguin enfrontar-se a vostès i intentar-hi robar-los la càrrega en una nau de combat com aquesta.
 

Aquest vaixell de càrrega Gymsnor-3 de CorelliSpace és una elecció robusta. El Corredor Murri té 75 tones mètriques de capacitat de càrrega. escuts millorats i impulsors laterals, i un dels hipermotors més ràpids disponibles comercialment a la galàxia. Està protegit per un canó blàster pesat muntat en una torreta. No és una de les naus més elegants de les que disposo actualment, però és molt millor que qualsevol vaixell de càrrega de model estàndard i hauria de servir per a qualsevol treball amb elevada competència.
 
L'Estrella Nàutica és un exquisit exemple de construcció artesanal Mon Calamari. Com pot ser que sàpiguen, cada nau Mon Calamari és una obra d'art única. Aquest vaixell de càrrega en particular no és una excepció. Bellament manufacturat, ha estat modificat per acomodar pilots d'altres espècies, inclosos humans. Té una capacitat de càrrega de 75 tones mètriques i està equipat amb escuts i fins i tot amb escuts de reserva en cas que es perdin els escuts principals. Semblant luxe es troba habitualment en els grans creuers Mon Calamari de la flota rebel! Hi ha canons làser bessons muntats en torretes, amb control de foc, en benefici d'una defensa addicional.
Aquesta nau és, com els seus creadors, multi-ambiental, permetent viatjar sota la superfície d'oceans planetaris. Està especialment dissenyada per contrarestar tant el buit de l'espai com les pressions de les profunditats oceàniques. Això és bastant pràctic, i els hi ofereix un avantatge en viatges a mons aquàtics, com el mateix Calamari. Una troballa bastant inusual que tinc l'honor de mostrar aquí en la meva modesta exposició.

L'Estrella Salvatge és realment una de les naus més ràpides que trobaran. Dissenyat originalment com a iot estel·lar, l'Explorador X-Profund s'ha tornat popular entre els exploradors, que han convertit aquesta classe de nau estel·lar per a l'exploració de l'espai profund. Està equipat amb dos hipermotors, convertint-lo en una de les naus més ràpides de la galàxia. Els motors iònics originals ja rivalitzaven amb els quals es poden trobar en caces estel·lars. Però els seus motors han estat reemplaçats per un motor iònic Boshaa-C'hi. És més, el meu mecànic ha aconseguit que ofereixi un rendiment per sobre de les seves magnífiques especificacions! Deixaran als seus adversaris en una encegadora deixant de pols ionitzat.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada