divendres, 9 d’agost del 2019

El fred (i Ep)

Anterior


EPÍLEG

Rhyssa Graf va ensopegar mentre s'allunyava de la llançadora imperial. El seu marit, Auric, la va atrapar i ella es va tornar per mirar-lo a la cara.
S'havia quedat molt prim i la seva pell semblava un pergamí.
Li va entrar una esgarrifança en pensar com estaria ella.
—Moveu-vos —va ordenar un soldat d'assalt, colpejant-la en l'esquena. Rhyssa es va submergir en un fosc hangar a través d'un petit passadís. Auric li va agafar la mà, entrellaçant els dits amb els de la seva esposa.
La humitat es va instal·lar en la pell de la Rhyssa. El planeta era aquós i fred. Des de l'aire, el lloc li havia semblat familiar, encara que no sabia per què: estava tenint problemes a l'hora de reconèixer qualsevol cosa durant els últims dies.
L'aire del túnel estava ple d'humitat i empestava a floridura i vegetació podrida. Els havien portat a una habitació pràcticament buida, tret per una taula i unes cadires.
Una mà enguantada es va posar sobre la seva espatlla, obligant-la a asseure's. Es van asseure en silenci, flanquejats per dos soldats d'assalt, amb l'esperança que fossin benèvols.
Finalment, una porta es va obrir i va entrar un home alt. El seu uniforme estava immaculat i tenia les mans fortament agafades en la seva esquena. El seu pèl, grisenc, estava repentinat i el seu cadavèric rostre estava dominat per un llarg nas encorbat.
La sobtada aparició va tenir un efecte immediat en els guàrdies. Els soldats d'assalt es van posar tibants, donant l'aparença de ser una mica més alts.
Qui era aquest home?
El nouvingut es va detenir enfront d'ells abans d'acostar-se una cadira. Es va asseure, es va allisar la túnica i es va inclinar sobre l'escriptori.
Rhyssa no podia apartar la mirada dels seus ulls. Eren com dos forats negres que l'atreien.
—Benvinguts a Agaris —va dir finalment. La seva veu era entretallada i refinada. Mirà a tots dos i els seus fins llavis es van elevar en un lleu somriure. A Rhyssa li va donar una esgarrifança. Era com mirar una serp que intentés somriure—. El meu nom és Wilhuff Tarkin —va continuar l'home—. Hem de parlar sobre els vostres fills.

FI

L'AVENTURA CONTINUA A
STAR WARS
AVENTURES A L'ESPAI SALVATGE
Setè llibre: EL RESCAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada