divendres, 22 de maig del 2020

Fugida Carmesina (Inici)


Fugida Carmesina

 


Peter Schweighofer



Participes i jugues com O-THR, el fidel androide de protocol de Cèlia «Carmesina» Durasha. Poc després d'arribar al port estel·lar de Byblos, la teva propietària és arrestada per soldats d'assalt imperials. Dependrà de tu trobar-la i rescatar-la.

 
Tu i la teva propietària, la senyoreta Carmesina, acabeu d'aterrar al planeta Byblos, un món amb una població sorprenentment immensa. La majoria dels ciutadans viuen en grans torres que ascendeixen cap al brillant cel blau de Byblos. La senyoreta Carmesina ha aterrat la seva nau, el Llum Estel·lar Vermell, en el port estel·lar de la torre 214, nivell 3301, badia d’atracada 789012634. Mai abans has estat a Byblos, però has escoltat fantàstiques històries sobre les meravelles arquitectòniques de les ciutats-torre, així com relats dels seus bulliciosos carrers. Quina bona oportunitat de visitar aquest captivador port estel·lar.
—Serà millor que et quedis en la nau —suggereix la senyoreta Carmesina mentre es dirigeix a la badia de càrrega—. Byblos pot ser bastant confús per a nosaltres els orgànics, així que deu ser completament incomprensible pels droides com tu. A més, no vull que et perdis aquí fora i que algun roí pirata et robi per usar-te com a peces de recanvi.
Pel Faedor. Tal vegada Byblos sigui una mica massa perillós per un droide com tu. Decideixes que és millor que et quedis amb la nau... para monitorar els seus sistemes mentre la senyoreta Carmesina s'ocupa dels seus assumptes, per descomptat.
T'acomodes en la cabina del Llum Estel·lar Vermell mentre la senyoreta Carmesina descàrrega algunes caixes de subministraments. No estàs massa segur de què esteu transportant exactament en el celler de càrrega... i rarament et molestes a saber-ho. La senyoreta Carmesina s'ha involucrat en el passat en diverses situacions una mica menys que legals, que sovint incloïen transportar càrregues il·legals. El contraban és una professió que és millor no deixar en mans de simples droides.
Mentre estàs assegut en la cabina, la teva mirada vaga fora del parabrisa de transpariacer per examinar certs aspectes de la badia d’atracada. A través de l'àmplia entrada pots veure l'exterior de la superfície de Byblos; a no molta distància ja pots comptar almenys altres 10 ciutats-torre, almenys tan altes com la torre en la qual et trobes ara. Recorres amb la mirada un mur on un tècnic està desenrotllant un conducte d'energia, probablement per recarregar les cèl·lules de combustible de la vostra nau. Prop de l'entrada al port estel·lar hi ha una petita oficina per al supervisor de l'hangar, que es troba prop de l'entrada parlant amb un sergent de les tropes d'assalt imperials.
Pel Faedor, era un sergent de les tropes d'assalt? És possible que la senyoreta Carmesina es trobi en algun tipus de problema?
Surts corrent de la cabina i et dirigeixes a la rampa d'entrada de la nau. Descendint amb cautela per la rampa, escoltes les aspres veus d'altres soldats d'assalt procedents de la comporta de càrrega... on la senyoreta Carmesina estava descarregant les seves caixes! treus el cap per mirar des de darrere d'un dels puntals de la rampa d'entrada per veure soldats d'assalt registrant diverses caixes obertes... Encara que no pots veure el seu interior, estàs gairebé segur que les caixes contenen algun tipus de substància de contraban. I llavors veus com dos soldats d'assalt col·loquen manilles de contenció en els canells de la senyoreta Carmesina! Pel Faedor!
Mentre els soldats d'assalt condueixen a la senyoreta Carmesina fora de la badia d’atracada, ella es torna cap al Llum Estel·lar Vermell i, sense emetre cap so, vocalitza per a tu algunes paraules: «Ajuda'm... a... sortir... de... aquesta.» Oh, no! La senyoreta Carmesina està en problemes!


1

Mentre observes com els soldats d'assalt dirigeixen a la senyoreta Carmesina fora de l'entrada de la badia d’atracada, la teva voluminosa ment droide queda repleta de preocupacions i plans precipitats per rescatar-la. Davant teu s'obren diverses opcions racionals, però requereixes més informació abans de formular cap pla definitiu. A més, no és que siguis especialment bo en tot això de ser un heroi.


     Si accedeixes a la teva memòria buscant informació concernent a Byblos i el port estel·lar, passa al 7.
     Si preguntes al tècnic de la badia d’atracada on han portat els soldats d'assalt a la senyoreta Carmesina, passa al 9.
     Si consultes l'ordinador del Llum Estel·lar Vermell a la recerca d'informació sobre Byblos i el port estel·lar, passa al 5.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada