divendres, 8 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (115)


115

Luke estudia acuradament l'hangar, buscant una manera de causar una petita distracció sense ser vist. Un petit centre de comandament domina tota la zona del moll. Diverses càmeres de seguretat pengen de l'elevat sostre monitorant totes les operacions de la badia. No importa el que faci per distreure als soldats d'assalt i als oficials d'intendència, les càmeres els veuran en entrar en les barcasses. De cara a fer que la distracció funcioni, han d'encegar les càmeres de seguretat, i només R2 pot fer-ho.
A Luke se li ocorre un pla. Li dóna instruccions a R2, després deixa el carro elevador prop de la sortida i condueix a Sydney i Gideon cap als foscos buits al costat de la vora de l'hangar. R2-D2 avança rodant cap al centre de control sense que ningú repari en la seva presència. A través del transmur que domina els molls, Luke veu com el droide desapareix darrere d'una fila d'ordinadors.
Un minut després que se n'anés el general, l'hangar esclata en una cacofonia de timbres i sirenes d'alarma. El camp de força que separa l'interior de la badia de l'atmosfera de Tol Ado parpelleja i guspireja. Comença a colar-se gas negre a través de la cantonada superior dreta. Quan veuen el motiu de l'alarma, tots els soldats d'assalt, treballadors i oficials d'intendència es precipiten cap a les sortides. Només els droides romanen aliens a l'amenaça d'una bretxa catastròfica en el sistema.
Luke empeny a Sydney i Gideon perquè avancin.
—Tenim permís per embarcar.
—Bon pla —diu Gideon—. En quina de les barcasses?
És una pregunta difícil. Atès que les barcasses s'usen per portar càrregues a Tol Ado, els seus cellers de càrrega probablement estaran buits i per tant desproveïts de llocs per amagar-se. Sembla obvi que el calamarià està embarcant en una barcassa per evitar ser observat en les rutes normals de viatge cap a i des de Tol Ado. Per tant, pot ser que hi hagi cobertura en la barcassa en la qual va entrar. D'altra banda, si els veu, el calamarià podria fer sonar l'alarma.


·         Si Luke tria la barcassa en la qual va entrar el calamarià, passa a la secció 149.
·         Si Luke tria l'altra barcassa, passa a la secció 122.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada