dilluns, 11 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (145)


145

—Parem-nos a pensar un moment —diu Luke, dirigint la llançadora de tornada cap a l'atmosfera de Tol Ado. S'enfonsa en els núvols negres. Els corrents d'aire superiors els aferren immediatament i tornen a treure'ls fora. Una dotzena de núvols d'energia blàster esclaten en els escuts de la llançadora. Aquesta vegada, les llums de control de danys brillen com una pluja de meteorits en una nit sense núvols. Luke obliga a la llançadora a tornar als núvols, aquesta vegada en un angle més pronunciat.
—Han sobrecarregat els escuts! —informa Erling.
—Llavors haurem de ser més llestos que ells —diu Luke. Fa girar la llançadora.
Dos trets d'energia esclaten davant de la cabina. La llançadora se sacseja, i després apunta cap avall. Els TIEs els segueixen cap a l'atmosfera! Ignorant els punts davant els seus ulls, Luke tira dels controls cap amunt. La llançadora només respon feblement.
—Controls d'estabilitat dos a sis fosos —adverteix Erling.
—Llavors hem de tornar a la presó!
Només els funciona un estabilitzador. Amb sort, Luke pot frenar la seva caiguda i guiar a l’atrotinada llançadora cap a una badia d'atracada. Ni tan sols un pilot del seu calibre pot fer molt més amb el que s'ha convertit en una roca a motor.


Luke té un consol: gràcies a Darth Vader, el General Parnell no estarà allà per rebre'ls. Per desgràcia, per quan Luke pugui escapar de Tol Ado, el General Parnell gairebé semblarà el seu oncle favorit. Torna a la secció un i prova de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada