dissabte, 9 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (132)


132

—Que confiï en tu? —replica Luke—. Dóna'm un motiu.
Erling assenyala al sabre de llum d’en Luke.
—Tens més motius per confiar en mi que en el camí dels Jedi —el seu to mostra el seu desdeny per la Força, i el pilot rebel respon instintivament a l'última part de la frase, sense mostrar si més no la menor curiositat per quins són els "motius" de Tredway. El menyspreu de l'aristòcrata per les creences del seu pare li irrita tant que gairebé supera la seva habilitat de mantenir el componiment.
—Ho dubto —diu Luke amargament.
Continuen recorrent el passadís en silenci. De quan en quan Erling suggereix girar una cantonada. Luke de vegades segueix els seus suggeriments i de vegades els ignora, depenent del que els seus propis instints li diuen. El transcurs del temps refreda la ràbia de Luke, i considera demanar perdó a l'altre home. Però encara no pot trencar la tènue pau.
En qualsevol cas, finalment deixen enrere el cavernós garbuix d'equipament i arriben a una intersecció amb forma de T. Un passadís amb murs similar al que havien usat per entrar a la instal·lació subterrània seguia en ambdues direccions.
Des de la dreta, ressonava pel passadís un brogit distant de maquinària. Cap a l'esquerra, el passatge roman silenciós. Luke comença a girar a l'esquerra.
—A on intentes anar? —pregunta Erling.
—A una estació de llançament perifèrica.
Erling assenyala a la dreta.
—Llavors vés per aquí.
Luke es deté. No té ni idea d'on està, però no se li ocorre com Erling podria saber-ho tampoc. Els seus instints li diuen que giri a l'esquerra, lluny del soroll.


·         Si Luke gira a l'esquerra, passa a la secció 135.
·         Si Luke gira a la dreta, passa a la secció 138.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada