diumenge, 24 de maig del 2020

Fugida Carmesina (XXV)


25

Esquives alguns trets del rodià mentre t'obres pas entre la multitud. Aviat veus davant teu l'oficina imperial de duanes. Irromps a la sala principal on la senyoreta Carmesina encara està sent interrogada en el mostrador principal.
—Ajudin-me! —crides—. Que algú m'ajudi. Aquí fora hi ha un rodià fora de si amb un blàster, i està disparant a tothom. Crec que ha pres a una pobra dona com a ostatge.
Gairebé com si aquest fos el seu senyal, en el passadís el rodià va disparar diversos trets blàster a l'aire. La meitat dels soldats d'assalt i oficials de duanes van sortir corrent a intentar reduir al rodià.
La senyoreta Carmesina t'ofereix un gran somriure i assenyala amb el cap a un dels dos soldats d'assalt que la vigilen mentre l'oficial de la flota continua assetjant-la a preguntes. No estàs molt segur de què vol dir amb això, però llavors ella torna a distreure't... just abans que xoquis just contra aquest soldat d'assalt en particular!
—Mira per on camines —ordena el soldat d'assalt. Retrocedeixes i pots veure com la senyoreta Carmesina aparta ràpidament les seves mans emmanillades del cinturó d'utilitats del soldat d'assalt... sostenint les claus per obrir els seus grillons!
—Què el Faedor em protegeixi! —exclames—. Ho lamento moltíssim, senyor. Hauria d'haver estat mirant per on anava. Si us plau, accepti les humils disculpes d'aquest terriblement maldestre androide de protocol. Ho lamento de debò de debò...
Sembla que has distret als soldats d'assalt el temps suficient perquè la senyoreta Carmesina es lliuri dels grillons. Mentre tothom t'observa xerrotejar demanant disculpes, la senyoreta Carmesina agafa els blàsters d'un dels soldats d'assalt i comença a disparar en l'oficina de duanes!
Humans. Són terriblement irracionals. No estàs segur de com aconsegueixes suportar les seves pallassades heroiques. Un d'aquests dies aconseguiran que et volin a trossos. Hauries d'haver suposat que la senyoreta Carmesina intentaria una fugida heroica en lloc de tractar d'escapolir-se sigil·losament amb una altra distracció. Dispara als pocs guàrdies que queden en l'oficina de duanes, després t'agafa de la mà i tira de tu sortint al passadís del port estel·lar, en direcció a la seva nau.


     Passa al 21.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada