dilluns, 11 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (148)


148

Luke es dirigeix cap a l'estació de llançament de comandament.
—Estàs boig? —xiuxiua Erling.
—Confia en mi —respon Luke. Erling aviat haurà d'empassar-se les seves irrespectuoses paraules contra el camí dels Jedi. Encara que no tanca els ulls, Luke es concentra en el seu interior. No ocorre res. Respira profundament tres vegades i es relaxa, buscant la calma interior que serveix com a conducte per a la Força. Sent un pessigolleig a la base de l'encèfal. Bé... aquí ve.
—Això no va a funcionar —diu Erling.
—Calla i ho farà! —Luke maleeix a Erling en silenci per interrompre la seva meditació. Una onada d’enuig recorre el seu cos, emportant-se amb si la seva tranquil·litat. El pessigolleig en la seva ment s'esvaeix tan ràpid com havia arribat—. Ben... ajuda'm! -murmura.
—Codi d'autorització?
Han arribat a les portes.
—No necessitem un codi d'autorització —diu Luke, tractant de mantenir la desesperació fora del seu to de veu. Acosta la seva mà cap al sabre de llum, per si de cas.
—Tothom necessita codi d'autorització.
—Aquest sembla un presoner —diu el segon guàrdia.
Luke posa el carro repulsor marxa enrere. Salta del seient del conductor, activant simultàniament el sabre de llum.
—Surt d'aquí, Erling!
El guàrdia, sorprès, aixeca el seu blàster per bloquejar l'atac d’en Luke. La fulla d'energia el travessa com un ganivet calent a través de grassa animal hidrogenada. Un centelleig blanc cega a Luke, i després una explosió el llança contra el mur de davant. Es desploma en el terra, amb la seva visió esvaint-se.


·         Passa a la secció 134.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada