dissabte, 23 de maig del 2020

Fugida Carmesina (XV)


15

Trasteges amb els controls de l'ordinador, i després d'un minut d'accedir lentament a la seva memòria, l'ordinador del Llum Estel·lar Vermell et proporciona una breu entrada planetària sobre Byblos:
Tipus: Terrestre
Temperatura: Freda
Atmosfera: Tipus 1 (respirable)
Hidrosfera: Moderada
Gravetat: Estàndard
Terreny: Urbà
Durada del Dia: 38 hores estàndard
Durada de l'Any: 402 dies locals
Espècies Racionals: Humans, diversos alienígenes
Ports Estel·lars: 5 de classe imperial
Població: 164.000 milions
Funcions del Planeta: Fàbriques, comerços, acadèmies
Govern: Governador imperial
Nivell de Tecnologia: Espacial
Principals Exportacions: Alta tecnologia, components militars
Principals Importacions: Matèria primera, articles de luxe, comestibles

Descripció: Byblos és un planeta de les Colònies densament poblat, un important centre de fabricació d'alta tecnologia i components militars. Els seus poc destacables trets geogràfics —planes i extensions ermes— estan cobertes per agrupacions de centenars de ciutats-torre, immenses construccions rodones, algunes d'elles de més de 5000 nivells d'altura, que alberguen les indústries i els ciutadans de Byblos.
La base de cada torre és un nivell industrial. En ascendir, les torres de vegades s'estrenyen o bé s'eixamplen cap a fora, dotant a les torres de diverses formes. El centre de cada torre és buit, per permetre que entri la llum i en ocasions el tràfic de lliscants aeris i naus estel·lars. Algunes torres serveixen a propòsits específics; cada ciutat té diverses torres de port estel·lar, moltes torres residencials, torres corporatives i fins i tot una torre de guarnició imperial. Corporacions senceres poden posseir una torre per a les seves necessitats de fabricació i desenvolupament, així com per a llars, oficines i serveis per als seus empleats. Les torres residencials sovint contenen llars, algunes oficines, i zones comercials i d'oci per satisfer les necessitats dels ciutadans. Tubs d'accés connecten cada torre amb les torres adjacents, permetent el viatge de vehicles repulsoelevadors d'alta velocitat d'un costat a un altre de la ciutat.
Les immenses torres de port estel·lar tal vegada siguin les més atrafegades, i les que amb més probabilitat visitin els espaciants de fora del planeta. Cada nivell d'una torre port estel·lar conté badies d’atracada, badies de reparacions, magatzems, cantines, comerços de subministraments i altres serveis de port estel·lar. Cada nivell conté també un petit post imperial per supervisar la seguretat del port estel·lar, i una oficina imperial de duanes que s'ocupa de les inspeccions duaneres en cadascuna de les badies d’atracada.
BlasTech, SoroSuub i Sistemes de Flota Sienar posseeixen torres corporatives a Byblos. La prestigiosa Universitat de Byblos també ocupa la seva pròpia ciutat torre.
Aquests soldats d'assalt deuen haver portat a la senyoreta Carmesina a l'oficina imperial de duanes d'aquest nivell per algun tipus de delicte duaner. Decideixes sortir de la badia d’atracada 789012634 i dirigir-te a l'oficina imperial de duanes per veure si les tropes d'assalt mantenen allà captiva a la senyoreta Carmesina.


     Passa al 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada