divendres, 22 de maig del 2020

Fugida Carmesina (VI)


6

Mires al voltant teu i de sobte recordes a l'elevador binari que vas veure abans prop d'una de les altres badies d’atracada. Si poguessis reprogramar-ho d'alguna manera per crear una distracció, podries tenir una oportunitat d'alliberar a la senyoreta Carmesina.
Retrocedeixes per on vas arribar fins que trobes a l'immens droide elevador, immòbil al costat d'un munt de caixes grans i pesades. Bé, coneixes més d'un milió de llenguatges de comunicació de droides i ordinadors. Els droides elevadors binaris no són especialment brillants. Són grans i estúpids, construïts per carregar i descarregar pesades càrregues de les naus estel·lars. Aquest elevador binari en concret sembla increïblement poc intel·ligent. Si pots reprogramar-ho per carregar una d'aquestes caixes i portar-la a la part posterior de l'oficina imperial de duanes —assegurant-se d'ensopegar amb la multitud d'imperials allà congregats—, el maldestre droide podria causar una distracció suficient perquè la senyoreta Carmesina pogués escapar.


Reprogramar el droide és una tasca moderada amb dificultat 15. Necessites usar la teva habilitat Programació de droides, de 4D. Tira quatre daus.

     Si la teva tirada és 15 o més, passa al 20.
     Si la teva tirada és 14 o menys, passa al 10.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada