dissabte, 23 de maig del 2020

Fugida Carmesina (XVI)


16

 

Li nochka, tuo halack ne ladda buchat —dius en rodià, comentant la falta de cortesia de l’espaciant, i la seva evident absència d'atractiu. El rodià es torna cap a tu i fa una ganyota. Proves una altra frase—. Toska ne linga voe bashkal.
El rodià porta lentament la mà cap a la pistola blàster pesada del seu costat. Perceps que aquest és un moment molt oportú per tornar a l'oficina imperial de duanes, provocant al rodià amb més insults mentre avances per l'abarrotat passadís del port estel·lar.
Toska ne linga voe bashkal! —tornes a exclamar, mirant cap enrere per assegurar-te que el rodià t'està seguint. Repeteixes l'insult de nou.
Efectivament, el rodià s'aparta del seu company i comença a seguir-te, agitant la seva pistola blàster pesada en l'aire i cridant alguna cosa que podria traduir-se lliurement com «Torna aquí, oxidada galleda de llauna». Ràpidament et dirigeixes a l'oficina imperial de duanes tan de pressa com les teves cames metàl·liques poden portar-te.
Un tret de blàster passa fregant al costat del teu cap! El rodià t'està disparant!


Si vols arribar d'una peça a l'oficina imperial de duanes, necessites usar la teva habilitat Esquivar de 2D, tira dos daus.

     Si obtens 5 o més, passa al 25.
     Si obtens 4 o menys, passa al 22.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada