diumenge, 10 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (137)


137

—Anem a una barcassa de subministraments —diu Luke—. Un uniforme d'intendent hauria de servir-nos per pujar a bord.
Diverses hores després, arriben a un moll de subministraments. Cinquanta droides i una dotzena de treballadors orgànics estan descarregant les dues barcasses que ocupen el gegantesc hangar. Una secció de tropes d'assalt patrulla la superfície, però en general les siluetes amb armadures semblen prestar poca atenció. Un capità d'intendència munta guàrdia a l'entrada de cada barcassa.
Un altre carro repulsor entra en la badia un instant després. Un calamarià ben vestit està assegut en la part posterior del carro amb Sebastian Parnell. És inusualment pàl·lid, gairebé com Luke. La majoria dels calamarians tenen la pell d'un color salmó més fosc. Quan el carro passa al seu costat, el calamarià d'aspecte de peix gira el seu cap calb amb forma de cúpula per estudiar a Luke. Els seus dos protuberants ulls semblen inusualment amenaçadors per a un membre de la seva espècie. Parnell no para esment al grup de Luke i continua parlant amb el calamarià. Luke respira alleujat.
—I ara què? —pregunta Gideon.
—Una distracció? —suggereix Sidney—. I després ens colem a bord?
Luke dubta. Una distracció no aprofitaria la seva millor basa: l'uniforme que havia pres prestat. Els havia servit bé fins ara, però aguantaria la seva sort el fet de faronejar un altre cop?
El xofer de Parnell condueix als seus passatgers a la barcassa de subministraments més propera. El calamarià intercanvia un càlid comiat amb el general, després accepta una petita bossa i puja a les entranyes de la barcassa. Luke troba estranya aquesta transacció; Mon Calamari és un dels pocs mons amb una rebel·lió oberta contra l'Imperi.


·         Si Luke intenta una maniobra de distracció, passa a la secció 115.
·         Si Luke tracta de faronejar, passa a la secció 131.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada