dissabte, 23 de maig del 2020

Fugida Carmesina (XI)


11

Recordes que Byblos és un món densament poblat on els milers de milions de ciutadans viuen en immenses ciutats-torre. En concret, et trobes ara a la torre port estel·lar 214, tota una ciutat dedicada al tràfic de naus estel·lars. Aquesta ciutat en particular consisteix en més de 5000 nivells, cadascun d'ells construït al voltant d'un pou d'il·luminació central. Cada nivell té badies d’atracada per a vaixells de càrrega lleugers, mitjans i pesats al llarg de les seves circumferències exterior i interior. La zona entre les badies inclou serveis de suport essencials; badies de reparacions, restaurants, cantines, i oficines imperials de duanes.
Creus que és molt probable que els soldats d'assalt hagin portat a la senyoreta Carmesina a alguna de les oficines imperials de duanes d'aquest nivell del port estel·lar.


     Si preguntes al tècnic de la badia d’atracada on han portat els soldats d'assalt a la senyoreta Carmesina, passa al 9.
     Si consultes l'ordinador del Llum Estel·lar Vermell a la recerca d'informació sobre Byblos i el port estel·lar, passa al 5.
     Si surts de la badia d’atracada 789012634 i et dirigeixes a l'oficina imperial de duanes per veure si les tropes d'assalt mantenen allà captiva a la senyoreta Carmesina, passa al 3.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada