dilluns, 11 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (143)


143

Luke gira cap als imperials. Una cortina contínua de foc blàster arriba cap a ells, creant una fantasmal lluentor vermella en el sostre. Un instant després, esporàdics centelleigs blaus responen des del carro d’en Luke.
L'altre conductor segueix ferm en el seu rumb. Luke dóna bandades d'un costat a un altre, tractant d'evitar la punteria dels enemics presentant un blanc erràtic. Els fars imperials es fonen en una única resplendor.
Luke dóna una bandada a l'esquerra, i després segueix el seu rumb recte. El conductor imperial veu que Luke intenta passar de llarg i bloqueja el seu camí. Quan els morros dels carros xoquen, un terrorífic tro metàl·lic ressona en el túnel. L'impacte fa que Luke surti acomiadat cap endavant per damunt del capó. Breument veu a un soldat d'assalt volant en sentit contrari, i després la foscor li embolica.
Colpeja contra una superfície llisa —terra, paret o sostre, no ho sap— i surt rebotant gairebé deu metres pel túnel. Quan per fi es deté, li fan mal tots els ossos del cos. Un líquid enganxifós i càlid cobreix el seu rostre, i el cap li dóna voltes de tal forma que vol vomitar. Gràcies a la Força, perd el coneixement.


Aquesta aventura ha acabat per al Luke. Després de despertar en una cel·la fosca, passarà cert temps fins que estigui recuperat per a un intent de fugida. Torna a la secció un i prova de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada