dijous, 7 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (101)


101

—Ho vaig deixar a Milton 40.005 —diu Luke.
Erling respon un instant després.
—D’aquí a 12 hores, trobaràs Milton 40.005 en les coordenades 900,34-297,00-346,95.
—Com ho saps? —pregunta Luke.
—La meva família va colonitzar Tredway 24. Portem en el Cinturó molt temps. Ara vés-te’n.
Luke considera breument la possibilitat d’emportar-se a Erling per la força, però això no li faria millor persona que Sebastian Parnell. L'Aliança lluita per la llibertat; si recorria al segrest, ja havia perdut la batalla. Luke llisca fora de la cel·la i torna al centre de processament.
Dins, Sidney i Gideon estan agotzonats sota una taula. Els dos porten un rifle blàster. D'altra banda, l'oficina està buida; han eliminat qualsevol signe de la lluita anterior. A través del mur transparent que domina el principal camí d'accés, Luke veu al General Parnell avançant cap al centre de processament. Dos ajudants avancen amb ell, i un altre carro amb tropes d'assalt els segueix.
—On està el Erling? —pregunta Sidney.
—Es va negar a marxar-se —respon Luke.
—Què? —xiuxiua Sidney—. No el vas trobar?
—El vaig trobar —diu Luke—. Vol quedar-se per inspirar als seus seguidors. Ara oblidem-nos d'ell; tenim altres problemes.
Si Parnell els descobreix al centre de processament, estan condemnats. Només tenen dues opcions. Els tres poden tendir una emboscada a Parnell i els seus guàrdies. Si guanyen, podrien usar a Parnell com a ostatge per garantir-se una fugida segura. Si no guanyen prou aviat, les tropes d'assalt els dominarien en qüestió de segons.
La seva altra opció és ocultar-se en la càmera de desinfectar. Luke no té un pla definit després d'això, però pot haver-hi alguna oportunitat en el sigil. El que vulgui que facin, han de fer-ho aviat!


·         Si Luke tendeix una emboscada a Parnell, passa a la secció 128.
·         Si Luke s'oculta, passa a la secció 118.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada