dijous, 7 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (106)


106

—Fes-li un pont al codi, R2 —ordena Luke.
R2 xiula amb excitació, i després es posa a la feina. En la pantalla centellegen alternativament missatges d'error i advertiments de seguretat. R2 xiula i cloqueja tranquil·lament, aliè al tibant silenci dels altres a la sala.
Dos minuts més tard, la videopantalla mostra una ruta des de la seva situació actual fins a un petit quadre en el nivell més baix del complex administratiu. Un instant després, el diagrama d'un bloc de cel·les parpelleja en la pantalla. Conté només 500 cel·les, però té el doble de guàrdies del normal i emplaçaments d'armes pesades. Les cel·les envolten una zona d'interrogatoris oberta, la qual cosa Luke lentament s'adona que ha de fer que sigui impossible que qualsevol presoner escapi als crits de cada víctima torturada.
La tercera cel·la del costat dret, nivell dos, s'il·lumina. És la número 205.
—Bé, R2 —diu Luke.
Com si aquest fos el senyal, el rostre d'un oficial imperial reemplaça al diagrama.
—Terminal PN-9854, expliqui la seva violació del procediment d'autorització pel que fa al Bloc de la Mort.
—Bloc de la Mort! —panteixa Sidney.
—Mal funcionament de droide! —respon Luke ràpidament, desitjant tapar amb les seves paraules la frase del pada—. Estic analitzant patrons de pèrdues de subministrament.
—Aquesta violació no ha estat cap mal funcionament de droide! Hauria d'haver demanat l'autorització adequada.
—No puc esperar tant —respon Luke, apagant la videopantalla—. Deixa que em provi aquest uniforme, Sidney.
Luke no sap encara com rescataran a Erling, però ara no té el menor dubte que requerirà engany i suplantació de personalitat.
Després de trobar un uniforme que li serveixi, el grup abandona la sala. Luke espera que el sabre de llum del seu cinturó no atregui atenció indesitjada. Encara que els oficials imperials no porten sabre de llum, Luke refusa abandonar la seva arma favorita. A més, sembla improbable que vagi a trobar-se amb ningú que pogués reconèixer un sabre de llum inactiu.
Dues hores més tard, giren una cantonada per trobar-se cara a cara amb dos soldats d'assalt. Darrere dels soldats d'assalt, un comandant imperial introdueix a un twi'lek vestit amb parracs per un panell d'accés en el terra. El twi'lek té una tortuosa cicatriu sobre la seva cella esquerra.
—Grup de treball de la sub-instal·lació —diu el primer dels soldats d'assalt—. Doneu mitja volta.
—No m'importa qui sigueu —diu Luke, romanent immòbil—. He capturat aquests dos presoners prop de la instal·lació d'atracada. Vaig a confiscar el vostre transport.
—El teu codi d'autorització no invalida el nostre —replica el soldat, alçant amenaçadorament el seu rifle blàster—. Heu de donar mitja volta.


·         Si Luke dóna mitja volta, passa a la secció 87.
·         Si Luke roman immòbil, passa a la secció 119.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada