dijous, 7 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (107)


107

Luke entra al Bloc de la Mort. El bloc sencer està construït amb brillant metall negre dissenyat per infondre por i desesperació en els cors dels detinguts. Un breu passadís s'obre directament a la sala d'interrogacions en el primer pis.
A la dreta d’en Luke, un ascensor personal s'alça cap a les tenebroses altures del bloc. En alguna part, aquí a dalt, aguaiten 50 soldats d'assalt. Luke pren l'ascensor al segon nivell, on sap que es troba Erling Tredway en una cel·la fosca. La passarel·la de metall de l'exterior de les cel·les retruny a cada pas que dóna.
De sobte, una llum s'encén davant d'ell.
—Està en el nivell equivocat —informa un megàfon.
Luke es porta la mà al sabre de llum, encara que li serviria de poc contra rifles blàster i canons iònics.
—És un intendent! —exclama el megàfon—. No hauria d'estar aquí!
Luke surt fora de l'abast de la llum, però una dotzena de blàsters i dos canons iònics disparen igualment. Els trets reboten en la paret i la passarel·la. Luke s'aparta de la paret.
Trepitja en el buit i cau. No sap si és que ha caminat més enllà de la balustrada, o si els trets dels imperials l'han desintegrat. El seu cos rebota contra alguna peça d'equip que no aconsegueix veure, i després xoca contra el terra del primer pis. El cap li crema de dolor i l'estómac li dóna voltes. Un instant després, la visió de Luke s'enfosqueix i els sons s'atenuen fins que cau inconscient.


·         Passa a la secció 73.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada