dissabte, 2 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (47)


47

—No crec que estiguin esperant problemes —diu Luke—. Així que anem a donar-los-hi!
Gideon accelera a fons i el bugui de supervisió surt llançat pel passadís. Cinquanta metres després, els soldats d'assalt s'adonen que no és amistós. Una andanada de trets blàster creua brillant el passadís fosc; per un instant, Luke s'imagina que aquest ha de ser l'aspecte de l'interior de l'intestí d'una serp de foc altoriana. Els trets esclaten innòcuament en la roca per tot al voltant del tractor.
Luke agafa el rifle blàster de Gideon. La distància s'ha reduït a 35 metres. Dispara un únic centelleig blau per respondre a l’andanada imperial. Un soldat d'assalt cau.
Els imperials disparen de nou. Aquesta vegada, quatre rajos colpegen el capó del bugui, llançant sortidors de flames i espurnes fins al sostre. Gideon crida alarmat, i llavors el tractor gira i s'estavella contra un mur.
L'impacte llança a Luke cap a l'enemic. Vola per l'aire durant un període de temps que sembla impossiblement llarg, i finalment pica contra el terra. L'aterratge li fa perdre l'aire dels pulmons i el rifle surt acomiadat de les seves mans. Roda pel terra durant altres 15 metres, i llavors es deté, atordit i boquejant per recobrar l'alè.
Quan finalment aconsegueix enfocar la vista de nou, Luke està mirant als canons de tres rifles blàster imperials.
—Ni se t'ocorri pensar a moure't —avisa un soldat d'assalt.


Luke arribarà a Tol Ado... fortament vigilat! Algun dia, escaparà, però aquesta aventura ha acabat per a ell. Torna a la secció un i prova de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada