dissabte, 2 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (49)


49

—Qui sigui que va deixar aquesta porta oberta, no hauria d'estar aquí —diu Luke—. I si no haurien d'estar aquí, no vull ensopegar-me amb ells. Anem a les pedreres, siguin el que siguin.
El passadís ascendeix en espiral cap a la dreta en un angle de quinze graus. Encara que la llitera de la Dena està fermament subjectada al banc, Luke li presta molta atenció per assegurar-se que no es rellisca. Després de deu minuts d'ascens, es dóna per vençut i deixa d'intentar estimar quantes voltes han donat. El passadís acaba davant d'una porta antiincendis tancada. Gideon deixa el tractor en punt mort i descendeix del seient del conductor.
—Aquestes portes solien ser automàtiques —diu—, però els miners cap de llauna solien colpejar-se entre si amb les portes. Els enginyers van pensar que seria més segur fer que la gent baixés dels buguis i miressin que hi ha a l'altre costat.
Després d'activar l'obertura de la porta, Gideon torna a pujar al seient del conductor i fa avançar el vehicle. Immediatament, el passadís s'anivella i es bifurca. El túnel de la dreta és recte i ampli. Al final, tal vegada a un quilòmetre o més de distància, s'obre en una àmplia caverna il·luminada per llums en el sostre.
El passadís de l'esquerra forma una corba avançant cap a la foscor. No sembla tan transitat com el passadís recte i ample.


·         Si Luke segueix el passadís de la dreta, passa a la secció 65.
·         Si Luke segueix el passadís de l'esquerra, passa a la secció 77.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada