diumenge, 3 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (64)


64

—Assegura't d’emportar-te almenys dos per davant —diu Luke.
Una altra andanada de trets centelleja sobre els seus caps, explotant en les parets i el sostre del túnel. Gideon accelera el motor i gira cap als trets. Els focus del bugui il·luminen quatre figures blanques agenollades en la boca d'un túnel lateral.
El bugui supervisor gairebé ocupa tot l'ample del passadís. Amb prou feines un metre separa els puntals del túnel dels laterals del bugui. Els soldats d'assalt abandonen els seus rifles i es llancen a buscar refugi, i llavors el tractor repulsor arriba a la seva posició. El vehicle dóna una bandada, i després rebota. Luke no té dubtes que el pla de Gideon ha resultat, almenys en part.
Es gira al banc i apunta el seu llum de cap al mur esquerre. El seu llum descobreix a un únic soldat enganxat a la roca com una aranya en un mur. Prem el gallet del blàster i un centelleig d'energia colpeja a l'imperial en el pit.
El bugui de supervisió descelera de sobte.
—Què passa? —pregunta Luke, sense tornar la mirada de la boca del passadís. Només està segur del destí d'un dels enemics, i no seria intel·ligent donar-li l'esquena a cap supervivent.
Una veu mecànica respon a la seva pregunta.
—Vosaltres heu de ser els bons! —diu—. He estat espiant a aquests imperials durant cinc minuts. Veniu a per la Dena?
—Dena Tredway? —pregunta Gideon.
—Sí. Està en l'Estació Mèdica U. Voleu que us porti allà?
—No fa falta. Conec el camí.
El bugui de supervisió surt disparat. Luke ni tan sols arriba a veure al droide.


·         Passa a la secció 46.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada