dilluns, 4 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (66)


66

—Ho sento —diu Luke—. Quan aquests soldats d'assalt surtin d'aquest ascensor, haurem de lluitar. No puc confiar en vosaltres quan la vostra programació interfereixi.
—Com tu diguis, xaval —diu B-14.
Els droides desapareixen pel llarg túnel. Luke i Gideon busquen cobertura prop de la boca del mateix. Un instant després, el muntacàrregues de mineral arriba. Conforme les portes s'obren amb un espetec, Luke dispara. El seu raig d'energia surt disparat cap a l'ascensor, i després esclata contra alguna cosa blanca.
Mentre les portes segueixen obrint-se, una dotzena de soldats d'assalt retornen el seu foc, alguns amb rifles blàster, uns altres amb torpedes de protons en miniatura, i uns altres amb canons blàster muntats en la seva armadura. Un arc de Sant Martí de colors sorgeix de l'obertura, xocant pertot arreu al voltant de la boca del túnel. Luke i Gideon continuen disparant, però el seu lamentable doll de trets no és rival per a l'espectacle de llums que sorgeix del muntacàrregues de mineral.
Una bola de foc blanca, de la grandària d'un pèsol, colpeja a un metre de distància d’en Luke. Esclata i una ona de xoc el colpeja contra el terra. L'alè escapa del seu cos i no pot respirar de nou. Resquills de roca dutxen el seu vestit de buit, algunes d'elles clavant-se en la seva pell malgrat la protecció. Per un instant, és conscient d'estar panteixant com un peix en una atmosfera gasosa... i llavors la seva visió es gargoteja i la seva ment cau en una boirina inconscient. Els murs del túnel comencen a girar, i nota un sentiment de nàusea en el seu estómac.
Un instant després, un esborrall blanc s'alça sobre Luke. Diu alguna cosa, però Luke no pot respondre a través de la fosca cortina que cau sobre la seva consciència.


·         Passa a la secció 73.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada