dilluns, 2 de setembre del 2013

La connexió Kaal



La connexió Kaal





Peter Schweighofer i Timothy Zahn

En Jeng Droga va fer un cop d'ull per sobre del pont de l’Ombra de l'Emperador. La Tripulació treballava ansiosament mentre emergien de l’Hiperespai i es dirigien directament cap a un món blavós en la distància. Esperaria allà les ordres de seu mestre, fins que el cridés al seu costat.
Un dolor horrible, va travessar el cos d’en Droga, i un crit va perforar l'aire. Tota la tripulació va mirar al seu capità, el Jedi fosc. La seva túnica s’agitava en l'aire, el seu cos es recargolava d'agonia.
- No! va cridar -No pot ser! He d’anar amb ell, he de...
El primer oficial s’hi va acostar.
-Senyor, us trobeu malament...?
En Droga s’hi va abalançar a sobre amb la Força i, presa de la ràbia, va aixafar la gola de l'home. Altres membres de la tripulació romanien immòbils al seu voltant, veient com en Droga cridava.
- Deixeu que me’n vagi amb Ell!
Dos membres de la tripulació s’hi acostar, intentant subjectar al seu capità. Però en Droga va tornar a cridar que desitjava estar al costat del seu mestre. El seu sabre de llum va lluir, travessant als membres de la tripulació i panells de control per igual. En La seva ràbia, va destruir els controls del pont i va matar la tripulació, mentre seguia cridant d'agonia pel seu mestre i estremint-se en un dolor inimaginable.
Quan en Jeng Droga va tornar a mirar per la finestreta, el planeta blau s’alçava just davant. En qüestió de segons, la seva agonia va acabar quan la nau es va estavellar a l'oceà, vaporitzant l'aigua quan va impactar, i aixecant gegantines onades...
A mitja galàxia de distància, l'Aliança Rebel estava celebrant la seva victòria a la Batalla d'Endor...

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada