diumenge, 2 de febrer del 2014

El Ressorgiment de la Força Obscura (XVIII)

Anterior



18

Estaven asseguts al voltant d'una taula, a casa de la maitrakh, des de l'alba, estudiant mapes, plànols i diagrames, a la recerca d'un pla d'acció que fos alguna cosa més que una forma complicada de rendir-se. Per fi, poc abans del migdia, la Leia va demanar un descans.
-No puc seguir mirant això -va dir a Chewbacca. Va tancar els ulls i es va fer massatge a les temples amb els polzes -. Sortim a fer una passejada.
En Chewbacca va grunyir una objecció.
-Sí, ja sé que hi ha perills -va admetre -, però tot el poble sap que som aquí, i ningú ho ha denunciat encara a les autoritats. Anem, no passarà res.
Va obrir la porta i va sortir. En Chewbacca va grunyir per a si, però la va seguir. El sol del matí brillava amb força, només pertorbat per alguns núvols alts. La Leia va contemplar el cel transparent, i es va estremir involuntàriament quan una sobtada sensació de nuesa va sorgir en el seu interior. Un cel transparent, que es perdia en l'espai..., però no passava res. Poc abans de mitjanit, la maitrakh havia comunicat la notícia de la imminent partida del Destructor Estel·lar, una partida que Chewbacca i ella havien seguit amb els macroprismàtics del wookiee. Era el seu primer descans des de la detenció d’en Khabarakh. Quan començaven a creure que ja no existia cap esperança, el gran almirall se n'havia anat de sobte.
Va ser un regal inesperat, un regal que la Leia va considerar molt sospitós. A jutjar per la forma en què havia parlat el gran almirall al dukha, esperava que es quedés fins que el període d'humiliació d’en Khabarakh hagués expirat, per iniciar l'interrogatori a bord de la seva nau. Potser havia canviat d'opinió i havia alliberat abans a Khabarakh, en un gest de menyspreu cap a la tradició noghri, però la maitrakh havia dit que en Khabarakh seguia exposat al centre de Nystao.
A menys que la dona mentís, o que a ella li haguessin mentit. Però si el gran almirall sospitava prou per mentir a la maitrakh, per què no havia enviat ja a una legió de tropes imperials per capturar-la?
És clar que era un gran almirall, posseïdor de tota l'astúcia, subtilesa i geni tàctic que el títol implicava. Potser es tractava tot d'un complex parany, orquestrat amb molta cautela, que no veuria fins a caure-hi.
«Prou!», Es va ordenar. Deixar-se atrapar en el mite de la infal·libilitat construït al voltant dels grans almiralls acabaria conduint-la a la paràlisi mental. Fins als grans almiralls podien cometre errors, i diversos motius podrien haver-lo allunyat d’Honogrh. Potser una fase de la seva campanya contra la Nova República havia fracassat, requerint la seva presència en un altre lloc, o s’absentaria per un breu temps, per tornar al cap d'un o dos dies.
Fos com fos, significava que havia arribat el moment d'actuar. Si aconseguien pensar en alguna cosa.
En Chewbacca, que caminava darrere d'ella, va grunyir un suggeriment.
-No podem fer això. -La Leia va moure el cap -. Seria el mateix que bombardejar l’espaiport. Hem de procurar que els danys causats a Nystao i a la seva gent siguin mínims.
El wookiee va rugir d'impaciència.
-No sé què més fer -va replicar ella -. Només sé que la mort i la destrucció massives ens tornaran a on érem abans d'arribar. Per descomptat, no convencerà als noghri que han d'abandonar l'Imperi i posar-se del nostre costat.
Va contemplar els llunyans turons i l'herba kholm bruna que la brisa agitava. Les formes rabassudes de dotze androides descontaminadors brillaven sota el sol. Aixecaven un quart de metre cúbic de sòl cada vegada, ho introduïen a les seves entranyes, i tornaven a treure'l net. Alliberaven al poble d’Honogrh, lenta però incessantment, del desastre que s'havia planat sobre ell, i actuaven com eficaç recordatori, per si algú ho necessités, de la benevolència de l'Imperi.
-Lady Vader -miolà una veu greu darrere d'ella. La Leia va pegar un bot.
-Bon dia, maitrakh -va dir. Es va tornar i va dedicar a la noghri una solemne reverència -. Confio que es trobi bé.
-No em sento malalta -va replicar la seva interlocutora.
-Fantàstic.
La paraula li va semblar insuficient. La maitrakh havia tingut l'educació de no dir res en veu alta, però estava clar que es considerava en situació de perdedora, ja que el deshonor i, tal vegada, la mort esperaven a la seva família així que el gran almirall descobrís el que havia fet en Khabarakh. La Leia sabia que era qüestió de temps que arribés a la conclusió que lliurar els intrusos a l'Imperi era l'alternativa menys desastrosa que li quedava.
- Com van els seus plans? -Va preguntar la maitrakh.
La Leia va mirar a Chewbacca.
-Anem progressant -va contestar.
En certa manera, era veritat: l'eliminació de tots els plantejaments que havien enfocat podia qualificar-se tècnicament de progrés.
-De tota manera, encara ens queda molt per fer.
-Sí -va dir la maitrakh -. El seu androide ha passat molt temps amb les altres màquines.
-No ha tingut tanta feina com jo havia suposat. Vostè i molta gent parlen bàsic millor del que esperava.
-El gran almirall ens va ensenyar bé.
-Igual que el meu pare, Lord Darth Vader, abans que ell -li va recordar la Leia.
La maitrakh va guardar silenci un moment.
-Sí -va admetre de mala gana.
La Leia va experimentar un calfred. El primer pas de la traïció seria posar certa distància emocional entre els noghri i el seu anterior amor.
-Aquesta zona quedarà acabada aviat -va dir la maitrakh, assenyalant als androides descontaminadors -. Si acaben abans de deu dies, podrem plantar aquesta mateixa estació.
- Els permetrà la terra guanyada ser autosuficients?
-Ajudarà, però no prou.
La Leia va assentir, una mica frustrada. Per a ella, el propòsit de l'Imperi era tan descarat com cínic. Una acurada programació del procés de descontaminació mantindria indefinidament als noghri a un pas de la independència, però sense poder superar mai aquesta barrera. Ho sabia, i la maitrakh ho sospitava, però demostrar-ho eren figues d’un altre paner.
-Chewie, saps alguna cosa sobre els androides descontaminadors? -Va preguntar de sobte. Ja se li havia ocorregut abans la idea, però mai l'havia desenvolupat -. Creus que podries calcular quant trigarien els androides que hi ha a Honogrh a descontaminar tota aquesta zona?
El wookiee va grunyir una afirmació i es va llançar a un resum de les xifres rellevants. Estava clar que a ell també se li havia acudit la pregunta.
-En aquest moment no necessito una anàlisi exhaustiva -va interrompre la Leia la cascada de càlculs i extrapolacions -. Tens el resultat?
El tenia. Vuit anys.
-Entenc -va murmurar la Leia. La seva lleu esperança es va esvair -. Tant com pot durar la guerra, no?
- Encara creu que el gran almirall ens ha enganyat? -La va acusar la maitrakh.
-Sé que els està enganyant –la va corregir la Leia -, però no puc demostrar-ho.
La maitrakh va romandre en silenci un minut.
- Què faran?
La Leia va aspirar una llarga glopada d'aire i la va expulsar lentament.
-Hem de sortir d’Honogrh. Això significa irrompre a l’espaiport de Nystao i robar una nau.
-Això no seria difícil per a la filla de lord Darth Vader.
La Leia va fer una ganyota i va pensar en el sigil amb què la maitrakh s'havia acostat a ells, uns minuts abans. Els guàrdies de l’espaiport serien més joves i experts. Va haver de ser un gran poble de caçadors, abans que l'Emperador los convertís en les seves màquines d'assassinar particulars.
-Robar una nau no serà massa difícil -va dir a la maitrakh, conscient que estava exagerant -. La dificultat és que hem d’emportar-nos a Khabarakh.
La maitrakh es va parar en sec.
- Què ha dit? -Va xiuxiuejar.
-És l'única solució. Si deixem a Khabarakh en mans de l’Imperi, li arrencaran tot el que va passar aquí. I quan això passi, vostè i ell moriran, i potser tota la seva família. No podem permetre-ho.
-Llavors, vostès també s'enfrontaran a la mort. Els guàrdies no toleraran que alliberin en Khabarakh.
-Ja ho sé -va contestar la Leia, molt conscient de les dues vides que albergava al seu ventre -. Haurem de córrer aquest risc.
-Tal sacrifici no implicarà cap honor -gairebé va rugir l'anciana -. El clan Kihm'bar no ho gravarà en el seu historial, ni el poble noghri ho recordarà.
-No ho faré per rebre lloances del poble noghri. -La Leia va sospirar, cansada de girar el cap de malentesos alienígenes. Tenia la impressió que tota la seva vida havia passat per la mateixa experiència -. Ho faré perquè estic farta que mori gent per culpa dels meus errors. Vaig demanar a Khabarakh que em portés a Honogrh; em responsabilitzo del que ha passat. No puc fugir i deixar-los exposats a la venjança del gran almirall.
-El nostre senyor el gran almirall no ens tractarà amb semblant duresa.
La Leia va mirar la maitrakh.
-Una vegada, l'Imperi va destruir tot un planeta per causa meva -va dir en veu baixa -. No vull que es repeteixi mai més.
Va sostenir la mirada de la maitrakh un moment més, i després la va desviar. Pensaments i emocions contradictoris pugnaven en la seva ment. Estava fent el correcte? Hi havia arriscat la seva vida innombrables vegades, però sempre pels seus camarades de la Rebel·lió i per la causa en què creia. Fer el mateix pels serfs de l'Imperi, encara per serfs que s'havien vist obligats a interpretar aquest paper, era una cosa molt diferent. A Chewbacca no li agradava això; ho captava en el seu estat d'ànim i en la rigidesa amb què es dreçava al seu costat, però la secundaria, impulsada pel seu sentit de l'honor i el deute de vida contret amb Han.
Va reprimir unes inesperades llàgrimes i va portar la mà a l'embalum del seu ventre. En Han ho entendria. Protestaria, però en el fons ho entendria. En cas contrari, no l'hauria deixat marxar.
Si no tornava, en Han es donaria la culpa.
-El període d'humiliació s'ha allargat quatre dies més -va murmurar la maitrakh -. D'aquí a dos dies, les llunes donaran la seva última llum. Seria millor esperar fins a aquest moment.
La Leia la va mirar i va arrugar les celles. La maitrakh va sostenir la seva mirada, el rostre impenetrable.
- M'està oferint la seva ajuda? -Va preguntar la Leia.
-Vostè és una persona honorable, lady Vader -va dir la maitrakh en veu baixa -. Per la vida i l'honor del meu tercerfill, aniré amb vostè. Potser morim juntes.
La Leia va assentir, amb el cor penedit.
-Potser.
Però ella no moriria. Potser la maitrakh i en Khabarakh, i probablement en Chewbacca, però ella no. Agafarien viva lady Vader, per oferir-la com a present al seu senyor el gran almirall.
Que somriuria, parlaria amb educació i li robaria als seus fills. Va passejar la mirada pels camps i desitjant que en Han estigués al seu costat. Es va preguntar si mai sabria el que ha passat.
-Tornem a la casa -va dir la maitrakh -. Han d'aprendre moltes coses sobre Nystao.

-M'alegro que truquessin per fi. -La veu de la Wínter va sorgir per l'altaveu de la Dama Afortunada, una mica distorsionada -. Començava a preocupar-me.
-Estem bé. Hem hagut de guardar discreció durant un temps –la va tranquil·litzar en Han -. Algun problema?
-Res de nou. Els imperials segueixen atacant els nostres carregaments, i ningú sap què fer. En Fey’lya intenta convèncer el Consell que pot realitzar una tasca de defensa millor que la gent de l’Ackbar, però fins al moment la Mon Mothma no ha acceptat l'oferta. Tinc la sensació que alguns membres del Consell comencen a sospitar sobre les seves motivacions.
-Fantàstic -va grunyir en Han -. Potser li diguin que tanqui el bec i tornin el comandament a l'Ackbar.
-Per desgràcia, en Fey'lya compta encara amb massa suports per passar-lo per alt. Sobretot entre els militars.
-Sí. –En Han es va armar de valor -. Suposo que no sabràs res de la Leia.
-Encara no. –En Han va captar la tensió de la seva veu. Ella també estava preocupada -. Però he rebut notícies d’en Luke. Per això m'he posat en contacte amb vostè.
- S'ha ficat en algun embolic?
-No ho sé, el missatge no ho aclaria. Vol que es reuneixi amb ell a Nova Cov.
- A Nova Cov? –En Han va arrufar les celles i va contemplar el planeta cobert de núvols que girava sota de la nau -. Per què?
-El missatge no ho especificava. Només que es trobaria amb vostè en el, cometes, centre de canvi de diners, tanco cometes.
- Ell ..? –En Han va mirar en Lando-. Què significa això?
-Parla del cafè «Mishra» d’Ílic, on ell i jo ens vàrem trobar mentre tu seguies a Breil'lya. Un acudit privat. Després t'ho explico.
- Això significa que va ser en Luke qui va enviar el missatge? -Va preguntar la Wínter.
-Espera un moment -va interrompre en Han, abans que en Lando contestés -. Vas parlar amb ell en persona?
-No, el missatge va arribar imprès -va explicar la Wínter -. No estava xifrat.
-Té un xifrador en la nau, no? -Va preguntar en Lando.
-No, però podria enviar un missatge codificat des de qualsevol legació diplomàtica de la Nova República -va dir en Han -. És un acudit privat que només coneixeu vosaltres dos?
-Nosaltres dos, i pot ser un centenar de curiosos -va admetre en Lando -. Penses que és una trampa?
-Podria ser. D'acord, Wínter, gràcies. A partir d'ara, ens posarem en contacte més sovint.
-Molt bé. Vagin amb compte.
-Dóna-ho per fet.
Va tallar i va mirar al Lando.
-És la teva nau, amic. Vols baixar i fer una ullada, o prefereixes anar a comprovar allò d'aquell casino?
En Lando va xiuxiuejar entre dents.
-Crec que no ens queden moltes alternatives. Si el missatge era d’en Luke, deu ser alguna cosa important.
- I si no?
En Lando li va dedicar un tens somriure.
-Escolta, ja ens hem sortit en altres ocasions de trampes imperials. Baixem.
Després de la manera com havien escapat d’Ílic uns dies abans, era dubtós que les autoritats locals s'alegressin que la Dama Afortunada tornés a la ciutat. Per sort, havien aprofitat els últims dos dies, i quan es van posar a la zona d'aterratge, l'ordinador de l'espaiport va anunciar l'arribada del iot de plaer Bogeria de Tamar.
-És terrorífic tornar -va comentar amb sequedat en Han mentre baixaven per la rampa -. Potser seria millor fer un volt abans de dirigir-nos al «Mishra».
En Lando es va posar rígid.
-Crec que no haurem de preocupar-nos pel «Mishra»-va dir amb veu baixa.
En Han va baixar la mà cap al desintegrador i va seguir la direcció de la mirada d’en Lando. Al peu de la rampa, a uns cinc metres de distància, hi havia un home corpulent, vestit amb una túnica molt adornada, que mastegava l'extrem d'un pur i els mirava amb innocència.
- Algun amic teu? -Va murmurar en Han.
-Jo no diria tant -va remugar en Lando -. Es diu Niles Ferrier. Lladre de naus i contrabandista a estones lliures.
- He d’imaginar que era al «Mishra»?
-De fet, va ser una de les peces clau.
En Han va assentir i va passejar la vista per l’espaiport. Entre les dotzenes de persones que es dirigien a bon ritme als seus assumptes, va creure distingir tres o quatre que vaguejaven per les rodalies.
-Com què lladre de naus, eh?
-Sí, però no perdrà el temps per una cosa tan petita com la Dama Afortunada – el va tranquil·litzar en Lando.
-De tota manera, vigila’l -va grunyir en Han.
-Ja pots apostar per això.
Van arribar al peu de la rampa i, per consens mutu que no va fer falta verbalitzar, es van aturar i van esperar. El somriure d’en Ferrier es va fer més àmpli, i va avançar al seu encontre.
-Hola, Calrissian -va dir -. No parem de trobar-nos, eh?
-Hola, Luke -va dir en Han, abans que en Lando pogués obrir la boca -. Et veig canviat.
En Ferrier va compondre un somriure gairebé avergonyit.
-Sí. Em sap greu. No vaig pensar que vindríeu si signava el missatge amb el meu nom.
- On és en Luke? -Va preguntar en Han.
-A mi que em registrin. –En Ferrier va arronsar les espatlles -. Va sortir xiulant d'aquí al mateix temps que vosaltres. No l'he vist des de llavors.
En Han va estudiar el seu rostre, buscant una mentida. No en va veure cap.
- Què vols?
-Vull fer un tracte amb la Nova República -va dir en Ferrier, baixant la veu -. Ofereixo algunes naus de guerra noves. Us interessa?
En Han va sentir un pessigolleig al clatell.
-És possible -va dir, fingint indiferència -. De quina classe de naus parles?
En Ferrier va assenyalar la rampa.
- I si parlem a la nau?
- I si parlem aquí? -Va replicar en Lando.
En Ferrier va semblar sorprendre’s.
-Tranquil, Calrissian -el va calmar -. Què creus que vaig a fer, anar-me'n amb la teva nau a la butxaca?
- Quina mena de naus? -Va repetir en Han.
En Ferrier el va mirar un moment, i després va passejar la mirada en entorn seu.
-Grans -va dir en veu baixa -. De classe Cuirassat. -Va baixar la veu una mica més -. La flota Katana.
En Han va aconseguir mantenir la seva expressió indiferent amb un esforç.
-La flota Katana. Perfecte.
-No estic fent broma -va insistir en Ferrier -. Han trobat la Katana..., i conec al tipus que l'ha descobert.
- Sí? -Va preguntar en Han.
Una cosa a la cara d’en Ferrier... Va donar mitja volta a tot córrer, gairebé esperant veure que algú intentava introduir-se en la Dama Afortunada, però a part de l'habitual barreja d'ombres llançades per les llums de l’espaiport, no hi havia res.
- Alguna cosa? -Va preguntar en Lando.
-No.
En Han es va girar cap a Ferrier. Si aquest lladre estava en contacte amb el proveïdor d’en Bel Iblis, podrien estalviar-se un munt de temps. Però si només tenia rumors, i confiava en agenciar-se res més sòlid...
- Per què creus que aquest tipus té alguna cosa? -Va preguntar. En Ferrier va dibuixar un somriure d'astúcia.
- Informació gratis, Solo? Si us plau, em coneixes bé.
-D'acord -va intervenir en Lando -. Què vols de nosaltres, i quin és la teva oferta?
-Sé el nom del tipus -va dir en Ferrier, amb expressió seriosa -, però no sé on és. Pensava que podríem unir les nostres forces i arribar-hi abans que l'Imperi.
En Han va sentir un nus a la gola.
- Per què penses que l'Imperi camina pel mig? -En Ferrier li va dirigir una mirada desdenyosa.
- Amb el gran almirall Thrawn al comandament? Es fica en tot.-En Han va somriure. Si més no, ja tenien un nom per a l'informe.
-En Thrawn, eh? Gràcies, Ferrier.
La cara d’en Ferrier es va posar rígida quan va comprendre la seva relliscada.
-Gratuït -va dir, amb els llavis serrats.
-Encara no sabem en què consisteix el tracte -li va recordar en Lando.
- Sabeu on és? -Va preguntar Ferrier.
-Tenim una pista -va dir en Lando -. Quina és l'oferta? -En Ferrier els va mesurar amb la mirada.
-Us donaré la meitat de les naus que obtinguem -va dir per fi -. Més una opció perquè la Nova República compri la resta a un preu raonable.
- Què és un preu raonable? -Va preguntar en Han.
-Dependrà d’en quin estat es troben -va replicar en Ferrier -: Estic segur que podré arribar a un acord.
-Mmm. –En Han va mirar en Lando -. Què opines?
-Oblida-ho -va contestar en Lando, amb veu ferma -. Si vols dir-nos el nom, d'acord. Si encaixa, ens encarregarem de què et paguin quan tinguem les naus. En cas contrari, no hi ha tracte.
En Ferrier va retrocedir.
-Bé, molt bé -va dir, més ofès que molest -. Si voleu fer-ho tot vosaltres, endavant, però si aconseguim les naus abans, la vostra preciosa Nova República haurà de pagar molt més. Moltíssim més.
Va girar en rodó i es va allunyar.
-Sortim d'aquí, Han -va murmurar en Lando, sense apartar la vista de l'esquena d’en Ferrier.
-Sí.
En Han va observar als ganduls que havia localitzat abans. També s'estaven allunyant. Feia la impressió que no hi hauria problemes, però va seguir amb la mà recolzada sobre el desintegrador fins que van estar a l'interior de la Dama Afortunada, amb l'escotilla tancada.
-Vaig a preparar l'enlairament -va dir en Lando, mentre s'encaminava cap a la cabina -. Parla amb Control i que ens donin via lliure.
-D'acord. Crec que si haguéssim regatejat una mica més...
-No confio en ell -el va interrompre en Lando, mentre les seves mans corrien sobre els controls -. Somreia massa. I es va rendir amb excessiva velocitat.
Era difícil contradir el punt. I com en Han havia indicat abans, era la nau d’en Lando. Va arronsar les espatlles i va trucar al control de l’espaiport mitjançant l'ordinador.
Van enlairar-se als deu minuts, deixant a l'esquena, un cop més, a un emmurriat grup de controladors.
-Espero que sigui l'última vegada que vinguem -va dir en Han, mirant de reüll al Lando -. Tinc la sensació que no tornarem a ser benvinguts.
En Lando li va dirigir una mirada irònica.
-Vaja, vaja. Des de quan t'importa l'opinió dels altres?
-Des que em vaig casar amb una princesa i em van donar una targeta d'identificació del govern -va grunyir en Han -. De tota manera, pensava que tu també eres respectable.
-A estones. Ha, ha. -Va somriure sense humor al Han -. Tinc la impressió que, mentre parlàvem amb Ferrier, algú va aprofitar per posar alguna cosa en el casc. T’aposto deu contra un a què és un radiofar direccional.
-No em diguis.
En Han va encendre la pantalla per localitzar-lo. Estava a la part posterior inferior del casc, prop de la rampa, a resguard de les turbulències.
- Què vols que faci?
-El sistema Terrijo està de camí a Pantolomin, més o menys -va dir en Lando, mentre consultava la seva pantalla -. Passarem per allà i el tirarem.
-D'acord. –En Han va contemplar la seva pantalla, sorrut -. Llàstima que no puguem col·locar-lo en una altra nau. D'aquesta manera, ni tan sols sabrien en quina direcció anem.
En Lando va moure el cap.
-Deu saber que l’hem descobert si tornem a aterrar a Nova Cov. Tret que vulguis sortir i posar-lo en una altra nau que passi. -Va mirar al Han uns instants -. No ho farem, Han -va afirmar -. Deixa de mirar-me així.
-Oh, molt bé -va grunyir en Han -. Però ens el trauríem de sobre.
-I podries matar-te, de pas. I jo hauria d'explicar-ho a la Leia. Oblida-ho.
En Han va serrar les dents. La Leia.
-Sí -va sospirar.
En Lando va tornar a mirar-lo.
-Vinga, amic, relaxa't. En Ferrier no té la menor oportunitat de jugar-nos-la. Confia en mi; sortirem ben lliurats.
En Han va assentir. No estava pensant en Ferrier, ni en la flota Katana.
-Ja ho sé -va contestar.
La Dama Afortunada va desaparèixer per un dels conductes de la cúpula transparent, i en Ferrier es va canviar el pur a l'altre costat de la boca.
- Estàs segur que no trobaran el segon radiofar? -Va preguntar.
Al seu costat, l'ombra de manera estranya arraulida entre un munt de caixes es va remoure.
-Del tot -va dir una veu freda com el gel.
-Serà millor que tinguis raó –li va advertir en Ferrier, amb un timbre d'amenaça a la veu -. No m'he jugat la pell per res. -Trepant a l'ombra amb la mirada -. De fet, vas estar a punt d'espatllar-ho tot –el va acusar -. Només et va mirar una vegada.
-No hi havia perill -va replicar l'ombra -. Els humans necessiten moviments per veure’m. Les ombres immòbils no els preocupen.
-D'acord, aquest cop ha sortit bé -va concedir en Ferrier -. Vas tenir sort que fos en Solo i no Calrissian qui va mirar. Ja t'havia vist un cop. La següent, mantingues les teves potasses quietes. -L'espectre no va dir res -. Oh, bé, torna a la nau –li va ordenar en Ferrier -. Digues a l’Abric que es prepari per enlairar. Ens espera una fortuna.
Va dirigir una última mirada cap al cel.
-I potser -va afegir, amb ombrívola satisfacció -, ens portem per davant a un bocamoll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada