divendres, 1 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (35)


35

—Anem a Tol Ado —diu Luke—. No hi ha res que puguem fer aquí excepte lluitar.
—A mi em sona com una raó suficientment bona per quedar-me —diu Gideon—. Però tu ets qui porta el sabre de llum. Serà millor que aparquem aquest Ala-X, de totes maneres... cridarà massa l'atenció prop de Tol Ado.
Sidney suggereix ocultar-ho a Milton 40.005 -un asteroide abandonat on va aterrar una vegada per fer reparacions d'emergència- i Gideon dirigeix la marxa. Poc temps després, descendeixen en un profund cràter en la superfície de Milton. Per a sorpresa d’en Luke, el cràter resulta ser un vell túnel miner. Aterra l'Ala-X darrere de la nau minera de Gideon, desembarca a R2, i després ascendeix la rampa ventral cap a l'interior de la Galleda de Roques.
L'interior de la nau està fosc sense ser tètric. Com la majoria de naus mineres, consisteix principalment en una baquetejada badia de càrrega per transportar mineral a la refineria. Els motors repulsors, lents però potents, es troben directament a popa de la badia de càrrega. Les cabines de la tripulació estan organitzades per resultar tant còmodes com eficients.
Pocs minuts després, abandonen Milton i surten cap a Tol Ado.


Recorda que Luke deixa el caça estel·lar en l'asteroide “Milton”. Pot necessitar-ho més tard.

·         Passa a la secció 86.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada