divendres, 1 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (42)


42

La foscor els oprimeix, i el pilot rebel pot sentir la sorpresa de Gideon.
—No, tens raó —diu Luke—. R2 pot retornar l'Ala-X a la base, però no crec que Sidney pugui escapar sense la nostra ajuda.
—Ara parles el meu idioma —diu Gideon.
Luke tracta d'aconseguir la seva arma, però Gideon li té massa encaixat contra la paret.
—Pots desenganxar el meu sabre de llum? —pregunta Luke.
—Per descomptat —respon Gideon—. Amb prou feines puc esperar a veure la reacció d'aquests autòmats coberts de plastidur quan surtis amb aquest trinxa-homes a la mà.
Els dits de Gideon agafen el cinturó d’en Luke.
—Estàs massa a l'esquerra —diu Luke.
—Llavors gira't a la dreta! —Ordena el miner—. Què et creus que sóc, un twi'lek?
Luke es gira obedientment, fent caure alguna cosa pesada d'una prestatgeria. L’atrapa entre el seu cos i el mur. El jove rebel es deté, sense voler que el que vulgui que havia caigut colpegés en el terra i alertés als guàrdies.
—Una mica més —demana Gideon.
—No puc! —respon Luke—. Estic subjectant alguna cosa contra el mur.
—Bé, jo no puc aconseguir aquesta maleïda cosa des d'aquí, i aquests maleïts grillons són a punt de tallar-me els dits! —La veu de Gideon mostra la seva impaciència.
Luke acaba de girar-se, permetent que l'objecte pesat caigui. Com temia, sent com copeja el terra entre les seves botes. Gideon aconsegueix el sabre i el desenganxa del cinturó d'utilitats.
—Ho tinc! —murmura.
La porta de l'armari s'obre.
—Quiets aquí dins! —ordena el guàrdia. La seva mirada cau immediatament sobre el sabre de llum a la mà de Gideon—. Què és això? Algun tipus de detonador?
Amb la culata del seu rifle blàster, atonyina primer a Gideon en el cap, i després a Luke. L'últim que sent Luke són els seus genolls doblegant-se.


Luke no està mort, però quan el Governador-General Parnell acaba amb ell, desitjaria estar-ho. Les aventures de Luke han acabat fins que aconsegueix escapar... però aquesta és una altra història. Passa a la secció un i intenta-ho de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada