dilluns, 4 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (70)


70

—Estàs boig? —crida Luke—. Atura’t!
—Què? —respon Gideon també cridant. Es gira per mirar-li. El bugui de supervisió es torça cap a la paret i els seus fars il·luminen la cantonada d'un encreuament. Una figura blanca salta fora del seu camí.
—Salteu! —brama Luke. Agafa a Sidney i salta fora del banc. El pada surt volant cap a la foscor. Luke cau sense idea d'on haurien d'estar els seus peus.
El bugui de supervisió xoca contra el mur. En el mateix instant, Luke pica contra el terra. No pot diferenciar el tro del xoc del tractor de la sacsejada del seu cos en colpejar la roca. Un llampec il·lumina el túnel, i llavors Luke sent com roda pel terra. Encara que ha perdut l'orientació, té la vaga idea que el seu impuls li porta cap al bugui en flames.
Una resplendor taronja brilla amb més força en cada gir.
Finalment, Luke es deté, marejat i magolat. Porta la seva mà cap al sabre de llum. Abans que els seus dits entumits el desenganxin, una bota blanca li trepitja el braç. Mira cap amunt, cap a una llum encegadora.
—No et moguis! —ordena la veu electrònica d'un soldat d'assalt.
Luke escolta almenys a altres dos acostant-se.


Luke és prou llest com per escoltar al soldat d'assalt, almenys ara com ara. Aquesta aventura ha acabat fins que fugi del Governador-General Parnell. Però això és una altra història... Torna a la secció un i prova de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada