dimecres, 6 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (93)


93

Luke deté el carro repulsor davant de l'oficial.
—Dos presoners per processar —diu Luke.
—Per què un oficial d'intendència transporta presoners? —pregunta l'oficial.
—Grup de treball de la sub-instal·lació —respon Luke—. Els acabo de capturar i rebre un nou destí.
—Felicitats.
L'oficial fa senyals als guàrdies. Les pesades portes de seguretat grinyolen en obrir-se. Una paret de mur transparent domina l'extrem del passadís. Darrere d'ella es troba un únic oficial imperial flanquejat per dos guàrdies. Càmeres d'observació per control remot s'alineen pel passadís. Luke avança.
Al final del passadís, es deté. L'oficial a l'altre costat del mur transparent no diu res.
—El Centre de Comandament m'ha encarregat baixar aquests presoners. Estan aquí per ser processats.
S'obre un panell a la seva esquerra.
—Descendeixi i entri.
Luke pren el seu rifle blàster, després indica als seus “presoners” que avancin. El panell condueix a un curt passadís amb una porta oberta a l'altre costat.
—Els presoners, per allà —ordena l'oficial. Gideon dubte, però Luke li empeny amb el rifle.
Gideon obeeix a contracor, seguit de prop per Sidney. La porta es tanca, separant al grup amb un lúgubre cop.
—Gràcies, Coronel —diu l'oficial—. Pot tornar al seu treball normal.
Luke mira a una de les càmeres.
—He capturat aquests presoners personalment. M'agradaria observar el processament.
—Una petició inusual —respon l'oficial—. Però no tenim cap norma que ho prohibeixi.
S'obre un panell en el costat dret del corredor i Luke entra en una oficina repleta de mobles. Aquesta sala no té càmeres d'observació. Dos soldats d'assalt romanen al costat d'una porta retolada “dutxa antiparàsits”. Una altra porta es troba al fons de la sala. Un videosenyal sobre ella resa: “Accés a bloc de cel·les: condició Verda”.
—Col·loqui la seva arma en la fila —diu l'oficial, indicant una col·lecció de rifles blàster que penja del mur. Luke obeeix, després desenfunda el seu sabre de llum i l’activa.
—Què és això? —L'oficial es llança cap a un botó d'alarma.
Luke avança i separa el braç de l'oficial del seu cos, després fa passar la fulla a través del tors. Els soldats d'assalt es giren davant els crits de l'home. Un es queda mirant amb aire estúpid l'embalum sagnant en el terra, però l'altre li dispara. El tret explota en la pila de rifles blàster, ruixant la sala d'espurnes i explosions ensordidores.
Luke esquiva el següent tret i creua el cos del soldat d'assalt amb la fulla de la seva arma. Amb el moviment de tornada de l'estocada, colpeja a l'altre. Tots dos cauen, immòbils.
Es gira cap a R2.
—Tens tres importants coses a fer, R2. Primer, contínua el programa de processament de Gideon i Sidney, però alenteix-ho. Les coses han de semblar normals aquí sota, o estarem en greus problemes. Segon, obre la cel·la de l’Erling Tredway quan t'avisi. Tercer, troba una ruta de fugida; dubto que puguem escapar per on venim. Està clar?
R2 assenteix amb una xiuletada. Luke desactiva el sabre de llum, es pren un moment per allisar-se l'uniforme, i després va cap a la porta al fons de la sala. El videosenyal resa “Accés a bloc de cel·les: condició Groga”.
Una veu crepita per un altaveu en la porta:
—Accés al bloc de cel·les limitat a causa del processament de presoners. Indiqui el seu motiu per sol·licitar l'entrada.
Luke dubta. Pot forçar la porta per passar. Encara que és la manera més ràpida d'entrar, podria atreure atenció no desitjada. Pot demanar a R2 que canviï l'accés al bloc de cel·les de nou a condició Verda. Això podria trigar un temps preciós. Finalment, pot dir que vol examinar les cel·les assignades als presoners que estan sent processats. Aquesta opció pot funcionar o fracassar per complet, depenent de si entra dins dels paràmetres normals del procediment de seguretat.

·         Si Luke força la seva entrada a través de la porta, passa a la secció 102.
·         Si Luke demana a R2 que canviï la condició d'accés, passa a la secció 111.
·         Si Luke faroneja per intentar passar per la porta, passa a la secció 120.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada