dimecres, 6 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (94)


94

Luke es deixa caure pel costat dret de la llitera i s'arrossega cap al panell d'accés. L’aixeca i, sense detenir-se, es deixa caure en la foscor.
Aterra en un passadís tènuement il·luminat. Canonades, conductes, cables i equipament de tot tipus s'alineen en el passatge a banda i banda. El garbuix és tan gruixut que a Luke li recorda la jungla de la lluna de Yavin.
Un tret de blàster ressona més endavant. Luke obre la bossa que va recollir de la seva llitera. Com esperava, conté els seus efectes personals... incloent el seu sabre de llum. Treu el cable de la bossa, tanca el panell d'accés sobre el seu cap, i després comença a caminar pel passadís cap al so dels trets de blàster.
Un centenar de metres més endavant, un únic oficial imperial vestit només parcialment està dempeus en una columna de llum. Està desarmat, i té diversos talls dentats en la cara. Sis criatures, negres com el propi Tol Ado, pengen del sostre mitjançant llargs i primes cues. Tenen orelles com aletes quadrades i, fent les vegades d'ulls, fines ranures vermelles situades sota un pelut gest arrufat. Cadascun d'ells sosté un blàster a les seves mans amb urpes.
—Despulla't, imperial! —diu un. Li dispara al peu amb el blàster—. Despulla't i mor d'humiliació.
En activar el seu sabre de llum, el jove rebel estudia la situació. Les criatures estan clarament torturant fins a la mort a l'oficial. Luke no pot permetre-ho. Quan pensa en els esquinçadors crits que va suportar mentre estava assegut en la seva cel·la, el pilot es reafirma en el seu odi cap a semblant crueltat... sigui el que sigui el bàndol al que jurin lleialtat els torturadors. Pot tractar de convèncer a les criatures negres perquè cessin en les seves activitats, o pot simplement atacar.


·         Si Luke tracta de parlar primer, passa a la secció 103.
·         Si Luke ataca, passa a la secció 62.
                  
                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada