dijous, 7 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (109)


109

—Deu estar confós, senyor —diu Luke.
—Ximpleries —gruny Parnell—. Conec la seva cara. Vostè estava relacionat amb l'operació Tredway.
Luke comença a sentir una suor freda i el nus del seu estómac es fa cada vegada més gran.
—No, senyor, només sóc un intendent.
Sent l'atenta mirada de tot el personal de comandament sobre la seva esquena.
Parnell mira amenaçadorament a Luke.
—Si em disculpa, general, haig d'acabar un informe.
El personal de comandament deixa anar un panteix a l’uníson i un murmuri recorre la sala com el vent entre fulles seques i sense vida. Malgrat la reacció dels seus oficials, Parnell no dóna mostres de sentir-se ofès.
—Continuï.
Luke es precipita cap a un terminal d'ordinador lliure. Un centenar d'ulls enfadats li segueixen. Quan els oficials de comandament s'avorreixen d'observar-li, Luke ordena a R2 que es connecti al port d'interfície. Espera que un terminal de comandament no estigui subjecte a les mateixes restriccions d'autorització que el que havia provat prèviament.
R2 mostra ràpidament en el monitor pantalla rere pantalla d'informació interessant però inútil. Es deté un instant cada vegada per permetre que Luke fes un cop d'ull als continguts. El més interessant que troben és un mapa de la sub-instal·lació. Algunes regions estan etiquetades com a “fortalesa dels escapolits” o “ruta de subministraments il·legal”. Pel que sembla, cert nombre de presoners havien escapat a les cavernoses regions inferiors de Tol Ado.
—Disculpi, coronel —diu una veu familiar. Luke alça el cap i es troba mirant al canó d'un rifle blàster. Sis soldats d'assalt li envolten, i el General Parnell es troba a la seva esquena—. Ara recordo on ens vam conèixer.
Luke intenta agafar el seu sabre de llum, però un cop sec ressona en el seu crani abans de poder trobar-ho. La seva visió s'esvaeix i cau inert al terra.


·         Passa a la secció 73.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada