divendres, 1 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (37)


37

—Les naus són la nostra millor opció.
Quan Luke aconsegueix arribar a la vora de l'edifici del molí, es deté. Quatre soldats d'assalt es troben entre el grup i les seves naus. Encara que els guàrdies no estan desplegats per a la batalla, romanen alerta i amb les seves armes preparades. Una vegada més, Luke ha d'admirar la disciplina del seu enemic... i trobar una manera de contrarestar-la.
Conforme el sol de la grandària d'un gra de raïm passa darrere de la nau minera amb forma de caixa de Gideon, Luke estudia la situació prestant especial atenció a les característiques tàctiques. El seu Ala-X es troba deu metres a babord de la nau de Gideon. Cinquanta metres de terra llis de sorra platejada separa la seva posició de les naus. El terreny està completament desproveït de llocs on cobrir-se. No importa el que facin, els imperials els veuran arribar.
Ambdues naus segueixen tancades i barrades. Sembla segur suposar que no hi ha imperials aguaitant a l'interior, però es trigaria almenys 15 segons a obrir les naus. Per tant, abans d'intentar obrir qualsevol dels vehicles, han d'eliminar a la seva oposició... i fer-ho ràpid. Si la batalla dura massa, els guàrdies poden cridar reforços.
Un atac frontal podria funcionar precisament pel desgavellat de la idea. Però en atacar, Luke i els seus amics es quedarien a la mercè de les armes superiors dels soldats d'assalt. La seva altra opció és fer que R2 activi les armes de l'Ala-X. Encara que el droide té poques probabilitats d'encertar-li a alguna cosa, distrauria als guàrdies durant uns preciosos instants... i alertaria a cada imperial present en l'asteroide del seu intent de fugida.


·         Si Luke carrega contra els guàrdies, passa a la secció 45.
·         Si Luke diu a R2 que activi les armes de l'Ala-X, passa a la secció 12.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada