dissabte, 2 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (45)


45

Luke treu el seu blàster i Gideon prepara el seu rifle. Fins i tot Sidney desenfunda la seva pistola, encara que sembla que podria usar-la abans contra si mateix que contra l'enemic.
Luke somriu a Gideon, qui li retorna el somriure.
—Matem uns quants imperials —diu.
Encara que Luke assenteix amb el cap, ell no veu la perspectiva de la batalla amb el mateix entusiasme que el miner. Per a ell, matar a éssers racionals que serveixen al mal és un deure dolorós. El vell aparentment gaudeix de valent matant imperials. Gairebé sembla que està venjant algun afront.
Sense avís previ, Gideon surt corrent cap a les naus. Luke i Sidney li segueixen. El primer guàrdia els veu després que recorreguessin 10 metres. Gira el cap cap als seus companys. Gideon deixa de córrer el temps suficient per disparar, però 40 metres és massa lluny per tenir un blanc fàcil fins i tot amb un rifle blàster. El seu tret dóna a 10 metres del guàrdia, creant un petit guèiser de deixalles que arribaria a l'altura d'un genoll. Les pistoles de Luke i Sidney difícilment estan a distància de tir, de manera que simplement segueixen corrent.
Els quatre imperials s'enfronten a Gideon. Una ràfega de centelleigs multicolors sorgeix dels canons blàster muntats en les seves armadures. Els deixalles als peus de Gideon esclaten en una dotzena de guèisers de tres metres d'alt. El miner desapareix a l'interior d'una tempesta de sorra platejada.
Luke i Sidney s'acosten a 30 metres. Luke dispara una sèrie de trets a la babalà, però els seus rajos es queden molt curts. Els guàrdies responen amb boles de foc blanques de la grandària de pèsols. Un dels torpedes de protons en miniatura copeja a Sidney de ple en el tors, llançant-lo de tornada cap al molí en un lent arc. Un altre explota als peus d’en Luke, ruixant sorra platejada sobre ell en una columna de cinc metres. L'ona de xoc li llança per l'aire, allunyant-lo del lloc de l'impacte com un contenidor de residus allunyant-se d'un Destructor Estel·lar.
Va rebotant i donant voltes pel munt de deixalles durant 10 metres. Quan finalment es deté, les seves mans estan buides i no sap on buscar a l'enemic. Tanca els ulls diversos segons, intentant recobrar l'orientació. El cap li batega amb força i només desitja vomitar. Quan torna a obrir els ulls, un parell de peus blancs cuirassats es troben a un metre de distància. Intenta aconseguir el seu sabre de llum.
Un cop sec ressona en el seu crani. El seu cap cau cap endavant i el dolor li inunda. Després ja no sent gens.


·         Passa a la secció 73.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada