diumenge, 3 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (56)


56

Luke aterra en el costat esquerre de la llitera i s'escapoleix pel passadís. Activa l'obertura de la primera porta que aconsegueix trobar, i després entra en una petita habitació plena d'armaris. Un uniforme negre es troba polidament doblegat en un banc al centre de la sala. Vestits anti-contaminació pengen d'uns penja-robes al fons de la sala. Un videosenyal sobre els vestits indica: “Segelli el seu vestit abans d'entrar a la zona d'eliminació”.
Tal com esperava, la bossa de la llitera de Luke contenia els seus efectes personals... incloent el seu sabre de llum. Luke es prova l'uniforme; li penja una mica de les espatlles i li sobra en la cintura, però hauria de passar una inspecció casual. Subjecta el sabre de llum en el cinturó i surt de la sala.
Segueix el passadís allunyant-se del centre d'eliminació, i després continua per un passadís transversal cap a un passatge més transitat. Amb certa regularitat passen carros repulsors que transporten oficials i soldats d'assalt. Luke gira a l'esquerra.
—Tinent!
Un oficial imperial deté el seu carro a tres metres davant d’en Luke. Un ithorià està assegut en el seient del copilot. Manté el seu llarg coll pla orgullosament allunyat de l'oficial. Els dos ulls en el seu cap amb forma de martell miren a Luke amb desdeny.


·         Si Luke ignora a l'oficial, passa a la secció 83.
·         Si Luke respon, passa a la secció 89.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada