diumenge, 3 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (57)


57

Un moment més tard, el rugit s'apaga per complet i la brisa s'esvaeix. Luke grimpa al bugui de supervisió i Gideon continua pel passadís. Pocs minuts més tard, el passadís acaba en una caixa folrada d'acer.
—Això és! —diu Gideon—. Baixeu a la noia.
Luke i Sidney descarreguen la llitera de la Dena i després segueixen a Gideon a la caixa. El miner obre una porta en la part posterior i després dirigeix la marxa a un petit elevador de personal. Han de posar la llitera de la Dena dempeus perquè pugui cabre dins. Gideon activa l'elevador i hi arriben al castellet pocs minuts després.
En la superfície, Luke va al capdavant mentre Gideon i Sidney porten la llitera. Sorprenentment, no troba guàrdies prop de les seves naus. Es deté a la vora de l'edifici del molí per estudiar la situació.
—Què en penseu? —pregunta—. Han d'haver descobert les nostres naus.
Gideon considera la situació un instant.
—Estem acostumats al fet que els imperials tinguin tots els homes que volen —diu després—. Però aquest no és el cas aquí, especialment després que fessis volar la seva llançadora. Aposto al fet que tenen a tots els seus homes disponibles sota terra, creient que estem allà atrapats.
Luke assenteix.
—De totes maneres, jo aniré primer. Vosaltres dos porteu la Dena una vegada que jo estigui dins de l'Ala-X.
—Bona idea —diu Gideon.
Luke surt corrent cap al seu caça, esperant que els soldats d'assalt sorgeixin de la sorra en qualsevol moment. Per al seu alleujament, sembla que Gideon tenia raó. Ell i Sidney creuen el munt de residus massa lent per al gust d’en Luke, però en qualsevol cas arriben sense problemes a la nau minera. Pocs minuts després, ambdues naus s’enlairen.
—Jo dirigiré el camí per anar amb Ire Eleazari —diu Luke—. Espero recordar correctament aquestes coordenades.
Han passat tres hores des que Luke va rescatar la Dena Tredway.


·         Passa a la secció 99.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada