diumenge, 3 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (59)


59

—Ha d'haver-hi alguna cosa per aquí que expliqui l'atac imperial —diu Luke—. Registrem la casa. Sidney, encarrega't dels pisos superiors. Gideon, tracta de fer un recompte del personal domèstic; tal vegada algú hagi sobreviscut. Jo miraré si trobo alguna oficina.
Sidney va abandonar obedientment la sala, alleujat de no haver de seguir mirant els cadàvers. Luke també se’n va. Troba l'oficina segellada darrere d'una resclosa. Els soldats d'assalt l'han regirat de dalt a baix. Dos ordinadors destrossats jeuen en la cantonada més llunyana. Per tota l'habitació hi ha tirats xips de dades i de memòria. En una cantonada es troba la caixa forta, oberta de bat a bat com una closca de nou. L'únic element d'equipament que encara funciona és el datavídeo de sobretaula. Mostra un diagrama esquemàtic de la mina.
—Tinc alguna cosa —informa Gideon.
Luke surt de l'oficina i torna a la sala on es troba Gideon.
—Què has trobat? —pregunta.
—Estaràs més interessat en el que no he trobat —diu Gideon—. Dena Tredway, la germana de l’Erling. És l'únic cos que falta.
—I crec que sé on buscar —diu Luke. Li parla a Gideon sobre l'esquema que ha trobat en el datavídeo—. Allà és on jo aniria si necessités ocultar-me.


·         Passa a la secció 55.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada