dilluns, 4 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (72)


72

—Si aquest soroll és normal en la mina...
—Estem en el bon camí —assenteix Gideon.
Conforme van descendint, el rugit que ascendeix pel passadís es fa cada vegada més fort. Cada 500 metres, un altre túnel connecta amb el qual ells recorren. La brisa s'incrementa en cada intersecció. Per quan han avançat quatre quilòmetres, la pols, els residus, i fins i tot petits còdols, van volant amb el fort vent.
Gideon es deté davant una videopantalla pampalluguejant en la qual es llegeix: “Perill. Només personal de ventilació”. El rugit és tan fort que Luke torna a segellar el seu vestit de buit per esmorteir el major soroll possible. Gideon i Sidney fan el mateix.
Una caixa d'interruptors elèctrics penja en el mur de l'esquerra. Dos interruptors sobresurten de la caixa, i una petita pantalla sobre la caixa diu: “Perill Extrem: La desactivació o activació sense autorització del Superintendent de la Mina es castigarà amb la mort”.
—Això és —diu Gideon—. M'aposto la meva honra.
—Apostes a cap segur —comenta Luke, saltant del bugui de supervisió per estudiar la caixa d'interruptors elèctrics. No per primera vegada, desitja que Dena no estigués en coma.


·         Si Luke no fa res amb els interruptors, passa a la secció 95.
·         Si Luke prem l'interruptor de l'esquerra, passa a la secció 78.
·         Si Luke prem l'interruptor de la dreta, passa a la secció 67.
·         Si Luke prem tots dos interruptors al mateix temps, passa a la secció 82.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada