dimecres, 6 de maig del 2020

L'honor dels Jedi (96)


96

Quatre hores més tard, Luke minora la marxa. Han arribar als afores del Centre Administratiu. Li recorda vagament a les torres de les formigues de sang que ocasionalment trobava en els deserts de Tatooine, abarrotades i bullint d'activitat com les ciutats d’Ord Mantell. En una zona d'uns 75 quilòmetres de diàmetre, capa rere capa de complexos amb murs blancs s'alcen tot un quilòmetre sobre la superfície. Cada capa és una ciutat en si mateixa, dedicada a alguna inservible funció burocràtica.
Conforme s'endinsen al centre del complex, el passadís està cada vegada més concorregut per carros repulsors manejats per oficials imperials de baix rang. Una vorera d'energia de sortida corre per la vora esquerra del passadís, i una vorera d'energia d'entrada corre per la vora dreta. Soldats d'assalt, civils i alguns oficials pul·lulen per les voreres d'energia. De tant en tant, algun vianant es deté per mirar a Luke i els seus presoners.
Luke pren la primera rampa ascendent que veu, després segueix per una complicada sèrie d'espirals i girs. Finalment van aconseguir un nivell fosc buit de tràfic i personal. L'únic passadís il·luminat condueix al centre del complex administratiu. En aquest nivell, la presó consisteix en 500 cel·les d'aïllament i una secció de tropes d'assalt de primera.
Un anodí grup de portes grises va aparèixer davant la seva vista. Enfront de les portes descansen dos canons iònics. Els dos responsables de cada canó es troben darrere de les seves armes. Un oficial està dempeus davant les portes.


·         Passa a la secció 93.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada