dimecres, 2 d’abril del 2014

L’Alineament Pentaestrella



LAlineament Pentaestrella

Anthony P. Russo

En algun lloc de l'espai...

Ja era massa tard quan el vaixell de càrrega mercant finalment es va adonar que la nau contenidora que s'apropava era més del que semblava. Una canonera corelliana va sorgir de sobte de la gran comporta de càrrega de contenidors, a proa, aclaparant al vaixell de càrrega mercant amb el foc dels seus canons iònics abans que aquest pogués ni tan sols emetre un lament demanant auxili. Amb ben sincronitzada eficiència, els pirates van enganxar ràpidament un garfi d'amarratge sobre el vaixell de càrrega inhabilitat i van ejectar a tota la tripulació en les càpsules d'escapament de la nau. La nau mercant era ara seva per examinar-la a plaer.
-Això era tot. –La Tara va passar la tauleta de dades al seu capità, que era a taula amb aire pensatiu a la butaca de comandament de la nau mercant-. Cinc tones mètriques de provisions, a més de trenta barrils d'aigua de foc Ipelrilla. Prou per mantenir borratxa i feliç a la tripulació durant molt de temps, imagino.
En Roark Slader va donar uns copets amb l'índex a la tauleta de dades, corregint-la.
-Prou per mantenir un pocavergonya com Begas Tok borratxo i feliç durant molt de temps, per a un cuc de la seva grandària. Ell ens pagarà bé per l'aigua de foc. Potser prou perquè aconseguim un altre creuer corellià de les ferralleries dels voltants de Jaemus.
-Estaria bé si fos una altra canonera -va dir ella, assenyalant amb un gest al Saquejador d’Slader II, que muntava guàrdia protectorament a certa distància. Potser aquesta Nova República tingués alguna cosa bona després de tot, apartant l'Imperi fora dels sistemes locals i donant als oportunistes com ells carta blanca per ficar mà als indefensos transportistes de càrrega interestel·lars. Últimament els negocis havien anat tan bé, que potser hi hauria prou espai en aquest sector per un altre pirata, va pensar la Tara somrient per a si mateixa. Potser.
L’Slader es va limitar a murmurar alguna cosa sense comprometre’s a res quan va sonar el comunicador. La Tara va reconèixer immediatament la veu d’en Mac, a bord del Saquejador II. Cridava alterat sobre una gran massa que acabava d'arribar al seu espai local. L’Slader estava a punt d'ordenar a l'home que es calmés i s'expliqués quan una andanada de turbolàsers pesats va colpejar a la canonera des de popa. La Tara va veure qui havia disparat, una forma de falca massa familiar que estava apropant-se ràpidament cap a ells.
- És un d'aquells nous creuers Pacificador! No. Dos d'ells! -Va assenyalar.
L’Slader va maleir en cinc idiomes mentre saltava fora de la butaca de comandament. Les dues naus estaven prou a prop com per veure el distintiu patró de cinc estrelles pintat en els seus cascos.
-Maleït sigui una altra vegada aquest Alineament Pentaestrella -va dir l’Slader, vociferant després ràpidament pel seu comunicador-. Mac, retrocedeix amb el Saquejador II i pren el camí llarg per sortir del sistema. Atreu el seu foc fins que la Tara i jo marxem amb el Saquejador I. -Després va prémer el botó de trucada general del comunicador utilitzant una freqüència segura -. Slader a totes les mans, ens anem... Immediatament!
Va tallar el canal i tots dos van començar a sortir del pont de la nau mercant incapacitada.
- Però què passa amb l'aigua de foc i el carregament? -Va dir la Tara corrent darrere seu -. Què hi ha del tracte amb Begas Tok?
-Ets molt lliure d'intentar endur-los-hi. –L’Slader es va entretenir el temps just per desenganxar el garfi d'amarratge del Saquejador I de la seva presa-. A part d'això, la sort està tirada!
Amb un remolí de tancaments explosius, el Saquejador d’Slader I es va apartar de la nau mercant mentre la seva nau germana més petita conduïa a la parella de creuers defensius classe Pacificador per una altra ruta. Des del pont de control del Saquejador I modificat, la Tara va observar com el seu botí s'allunyava lentament en la distància. Després va tornar la seva mirada cap a les ominoses siluetes de les naus de l’Alineament, reprimint ganyotes de dolor cada vegada que una canonada colpejava el Saquejador II mentre volava amb dificultats en la seva desesperada trajectòria d'escapament.
Potser el negoci no va tan bé, després de tot, va pensar.
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada