divendres, 4 d’octubre del 2013

L’Aposta d’en Wedge (XXXV)

Anterior



35

Mentre esperava a l'oficina del supervisor de la planta Còrran va tenir un mal pressentiment sobre com estaven passant les coses fora, al magatzem. La plataforma hologràfica del supervisor estava connectada a les holocàmares de vigilància del magatzem. Wedge, el tècnic, Pash, Gavin, i Portha marxaven al voltant de l'escriptori com les peces d'un holojoc. Encara que tot semblava anar bé per al seu equip, no podia llevar-se la sensació que, d'alguna manera, estaven perdent.
Mírax estava asseguda darrere del pesat escriptori d'acer i va veure Wedge forçar l'elecció del tècnic d'un nou centre amb un gran somriure a la cara.
- Oh, quin contrabandista que podries haver estat, Wedge Antilles! Va aconseguir que aquest tipus es cregués que ell va fer una elecció totalment a l'atzar quan Wedge des del principi tenia un centre escollit perquè el prengués.
-Et prendré la paraula en això -Còrran deambulava de darrere cap endavant darrere d'ella. L'oficina del supervisor tenia dues portes. La del front de l'oficina donava a una sala d'espera amb una finestra amb vista al magatzem. L'altra porta, construïda a la paret de darrere de l'oficina, donava a una escala privada i l'àrea d'estacionament privada sota del pis del magatzem. Per evitar ser vistos a través de la finestra, Mírax i Còrran havien pres una posició en l'oficina.
A sota, a l'àrea d'estacionament, Inyri i diversos altres membres del Sol Negre esperaven amb aerolliscadors per evacuar els Murris.
-Pren-t'ho amb calma. Ja gairebé estem fora de perill.
-Ho creuré quan estiguem lluny d'aquí i la gent d’en Wínter pugui provar el codi -Va tornar a deixar caure la mà al blàster pesat que portava al maluc, només per verificar com s'establia a la pistolera, llavors va mirar la carrabina blàster que sostenia i va confirmar que el fiador estigués a lloc -. Espera, què és això?
-No ho sé -Mírax es va inclinar i va assenyalar una llum espurnejant en la vora de l'holograma -. ¡Al algú està tallant la porta!
Còrran va ensumar fum i va saber que estava massa lluny de l'andana de càrrega com perquè estigués arribant des d'allà. Quelcom més s'està cremant. Massa a prop. Va estendre la mà dreta i bruscament va tirar a Mírax de la cadira.
-A terra!
La paret entre la sala d'espera i l'oficina va explotar cap endins. La va veure fragmentar-se i el foc es va filtrar a través de les esquerdes. Diversos trossos de paret es van desintegrar, trencant-se en trossos cada vegada més petits fins que no eren més que còdols i pols. El foc va ennegrir els marcs d'alumini, arrencant-los del sòl i del sostre, llavors els va impulsar a l'oficina, abonyegats i retorçant-se mentre volaven.
La força de l'explosió va alçar a Còrran de terra i el va llançar contra la paret posterior de l'oficina. La paret de pedra es va corbar, els perns es van doblar, però la paret no es va ensorrar. La porta que donava a l'escala es va abonyegar i va ser arrencada de les seves frontisses, permetent que gran part de la força explosiva es descarregués a través d'ella. L'escriptori es va estavellar contra la paret de darrere i les cames d’en Còrran van caure per la vora de la seva tapa. Amb el cap i espatlles inclinats cap avall, els seus peus van pujar, i ell va xocar contra el terra regat de runes, amb sang sortint-li del nas i un brunzit incessant a les orelles.
A través de la pols i el fum va veure el que semblava ser un quartet de soldats d'assalt llançant-se cap amunt a través d'un forat a terra i posant-se dempeus al sostre. Encantat com estava li va prendre un moment comprendre que la seva perspectiva venia de què encara estava cap per avall. Lleugerament més sorprenent que aquest descobriment va ser la més que benvinguda troballa del fet que encara sostenia la carrabina blàster a la mà esquerra.
Va deixar que el seu cos s'inclinés cap a la dreta, llavors va rodar endavant sobre el seu estómac. El món es va enfocar un moment més tard. Va lliscar la mà dreta cap endavant i la va aferrar al voltant de la culata de l'arma. La mà esquerra va pujar per agafar el canó i ell va prémer el gallet.
Els seus primers trets li van donar a un soldat d'assalt als genolls i el van fer caure cap a enrere sobre els seus companys. Només un d'ells es va donar la volta cap a ell, els altres dos miraven fora, a terra del magatzem, que estava il·luminat pel foc d'anada i tornada de dotzenes de blàsters. El soldat d'assalt que havia fet la suposició correcta de girar-se va aixecar la carrabina, però només va arribar a traçar una línia de foc a la paret per sobre del cap d’en Còrran.
Còrran va passar el seu foc per la línia central del soldat d'assalt, calcinant tres forats, al melic, el cor, i la gola abans de què un quart llancés volant el casc de l'home i ensorrés el seu cos a terra. El casc va rebotar a l'esquena d'un dels altres soldats d'assalt i va fregar el casc de l'últim. Tots dos homes es van donar volta, girant les armes amb un propòsit deliberat i letal.
Còrran se les hi va arreglar per enviar una ràfega que li va donar a un d'ells a la cuixa, llavors la seva carrabina blàster va deixar de disparar. L'home a qui havia ferit es va girar i va caure sobre un genoll, però encara semblava tenir ganes de baralla. Còrran va oprimir el botó d'expulsió del paquet d'energia i va ficar la mà a la butxaca dels seus pantalons a la recerca d'un reemplaçament, però tot el que va sentir va ser la tela esquinçada i la seva pròpia pell.
Al seu costat, l'escriptori va relliscar dos centímetres per terra, llavors es va inclinar cap endavant. Va sortir rodant bruscament, eclipsant a mitges, i va rebre tota la força del foc de l'últim soldat d'assalt que quedava dret en el lloc. Còrran va rodar a la seva dreta, intentant aprofitar la cobertura. Quan ho va fer, Mírax es va aixecar sobre un genoll i va escampar foc blàster d'un costat a un altre per sobre els últims dos soldats d'assalt. Els trets d'ella li van donar a l'home parat a la meitat, doblegant-lo en dos, i van volar en trossos el casc del qual Còrran acabava de ferir.
Còrran va veure que ella el mirava i va veure que els seus llavis es movien, però no podia sentir res per sobre del brunzit de les orelles. Va fer una suposició sobre el que ella estava dient i va forçar un somriure a través de la sang que podia assaborir en els seus llavis.
-Viuré. Van utilitzar municions de commoció però la paret va impedir que perdéssim el coneixement -es va posar dret ràpidament -. Sortim d'aquí.
Mírax es va arrossegar fins a la porta oberta i va lliscar per la porta fins al primer descans. Còrran la va seguir, llavors els dos van córrer pels graons restants. Còrran va obrir d'una puntada de peu la porta al garatge del soterrani. Mírax la va travessar ajupit i ell la va seguir. El que van trobar la va fer maleir i l'única cosa bona per sobre de tot va ser el fet que ell va sentir la seva maledicció.
A una distància a la dreta, allunyant-se a través de les ombres, va veure quatre aerolliscadors accelerant. A l'esquerra, baixant per una rampa cap a l'interior fosc del garatge, va veure sis soldats d'assalt imperials sobre motos lliscadores militars Aratech 74-I. Cinc van trencar la seva formació per perseguir els aerolliscadors i una va donar la volta cap a ells.
- Mírax, corre! -Còrran va llançar a un costat la carrabina inútil i va treure la seva pistola blàster. Ella es va llançar cap a l'esquerra i es va cobrir darrere d'un dels gegantins pilars del garatge. Ella li va fer senyals que s'acostés i que el cobriria, però un tret làser de la moto lliscadora va arrencar un tros de duracret prop del seu cap.
Ell va agitar el cap i va córrer cap a la moto lliscadora que s'aproximava. Va tallar a la dreta, disparant dues vegades, llavors va ajupir la seva espatlla esquerra i va rodar al costat mentre les sagetes làser de la moto lliscadora grinyolaven per sobre del seu cap. Es va aixecar ajupit, amb només vint metres separant-lo de la moto lliscadora. Mentre aixecava el seu blàster va veure que el soldat d'assalt girava la mà dreta, ajustant l'accelerador. La moto va rugir cap endavant i Còrran va saber que l'home pensava empalar-lo en les pues que sobresortien cap endavant de les superfícies de control de vector de la moto lliscadora.
Còrran es va retorçar cap a la dreta, fent que el seu cos fluís i girés esquivant l'esmolada punta de llança muntada al front del vehicle. La superfície de control de vector va estripar el costat esquerre de la seva jaqueta, passant just per sota del braç esquerre d’en Còrran. Va intentar girar el seu blàster per disparar el soldat d'assalt, però tot el que va poder fer abans de què el genoll del soldat d'assalt li donés al maluc i el fes caure rodant a terra va ser colpejar fortament l'arma contra la mà esquerra del conductor.
L'impacte en la mà de l'home va agitar el control de vector cap enrere fent que el morro de la moto lliscadora virés abruptament cap amunt. Va treure espurnes del sostre i un moment més tard la cua de la moto se li va unir en la producció de focs artificials quan es va arrossegar per terra. Les superfícies de control davanteres es van doblar i retorçar cap endins quan la moto les va pressionar fortament contra el sostre. La moto va començar a invertir-se, abatent el conductor, llavors va rebotar contra el terra i el sostre abans d'aturar-se flotant.
El soldat d'assalt va lliscar per terra sobre l'esquena de la seva armadura, girant com una baldufa. Les seves cames finalment es van estavellar contra un pilar que va detenir el seu gir. Va agitar el cap i va intentar posar-se dret, però Mírax va sortir des de darrere del pilar i el va fer caure d'una puntada de peu al cap.
- I ara què, Còrran?
Una explosió ofegada provinent de dalt va sotragar el garatge. Del sostre van caure pols i escates de pintura. Per la porta cap amunt sortia ondulant fum i pols.
-Sé que no podem tornar per allà.
Ella va arrufar les celles.
-Bé, una opció és cap avall. Vols escollir una altra?
Ell va arronsar les espatlles, llavors va veure raigs de blàster volant a través del garatge. Un dels aerolliscadors s'havia separat en l'últim moment i estava accelerant de tornada cap a ells, amb una moto lliscadora perseguint-lo. El conductor de l’aerolliscador serpentejava destrament el vehicle al voltant i a través d'un curs complex, sense deixar-li mai un tir net al soldat d'assalt. Tanmateix, pel fet que el radi de gir de la moto lliscadora era més curt, aquesta va devorar ràpidament la distància entre ells, fent que només fos qüestió de temps abans que estigués prou a prop per avariar i rematar l’aerolliscador.
Còrran va assenyalar cap a la persecució.
-Dispara a la moto lliscadora. Deixa que l’aerolliscador sàpiga que aquí hi ha cobertura.
- Què faràs?
-Cal tenir més sort que fins ara, espero -Còrran va córrer fins a la moto lliscadora que surava immòbil, va agafar els comandaments de control, i la va començar a empènyer cap a una de les files obertes entre les columnes. Es va pujar al seient i va revisar el monitor de control de l'arma. Està llest per utilitzar. Ara només necessito un blanc. Va accionar l'interruptor de control de vector amb el polze i va llançar un tir làser robí cridant a la distància.
Mírax va escampar un massís patró de foc en el qual va envoltar la moto lliscadora i el conductor de l’aerolliscador es va aprofitar d'això. Va torçar el volant a la dreta i va sortir disparat per una fila directament cap a l'extrem on estaven Mírax i Còrran.
L’aerolliscador va passar davant de la moto lliscadora immòbil i un segon després, Còrran va accionar l'interruptor de foc. El canó làser de la moto lliscadora va escopir un ferm corrent de dards d'energia escarlata. Esperava que el soldat d'assalt volés la seva moto lliscadora directament a través de la pluja de trets, però el pilot va girar abruptament a l'esquerra i es va apartar de la trampa d’en Còrran.
Afortunadament aquest gir el va deixar exposat davant Mírax. La seva ràfega de foc li va donar l'home en el flanc esquerre i el va arrencar del seient. Va caure amb força, el seu casc es va partir com la closca d'un meiloorun passat de madur. El seu cos va seguir rodant, gairebé va arribar a tornar a posar-se dret quan va col·lisionar contra un pilar i va tornar a caure lentament a terra.
L’aerolliscador es va aturar entre Còrran i Mírax.
-Vinga, pugeu.
Còrran va mirar una mica anhelant a la pilot.
- Inyri, has tornat per nosaltres?
-Queda't si vols, Horn, o vine amb mi.
Mírax va agafar a Còrran per l'espatlla i el va empènyer al seient del darrere, llavors va pujar d'un salt al costat d’Inyri.
-Crec que s’hi ha colpejat el cap. Vinga.
Jaient en la part de darrere de l'aerolliscador, Còrran es va passar una mà per la boca i la va treure ensangonada. Va arrencar un tros del folre de la jaqueta i va començar a netejar-se la sang.
- Què va passar allà enrere?
-No ho sé -Inyri va treure l’aerolliscador del garatge i immediatament va començar a pujar -. Estàvem esperant allà baix com se suposava que havíem de fer-ho, llavors vam sentir un parell de petites explosions i una més gran procedent de l'oficina dalt de l'escala. No guanyàvem res quedant-nos a prop, així que ens vam anar.
La seva veu es va tornar resolta.
-No anava realment a tornar per vostès. Les motos lliscants anaven en angle cap a la sortida i vaig suposar que si era l'última en la línia seria la primera a morir. Em vaig obrir i vaig pensar a córrer pel camí que ells van utilitzar per entrar, llavors vaig notar que vostès li estaven disparant a la moto que em perseguia. Quan la van abatre, el mínim que podia fer era recollir-los.
Mírax li va donar un copet a l'espatlla a l’Inyri.
-Les intencions no compten, l'important és el que fas.
Còrran es va incorporar seient al seient del darrere. L'única forma en què els imperials van poder haver arribat a la fàbrica de centres de memòria i fer una batuda quan ho van fer era tenint informació de dins sobre el que estava succeint allà i quan anava a tenir lloc. Sense pensar massa en l'assumpte ell podia identificar a vint persones que sabien sobre l'operació i aquest nombre es podria estendre exponencialment si algú estúpid començava a presumir.
D'aquells que podrien haver venut l'operació va descartar immediatament a tots els Murris, Mírax, Wínter, i Iella. Tots ells, excepte Wínter, havien estat realment a la fàbrica. Wedge havia dit que Wínter era incorruptible. Encara que no era natural per Còrran creure això de ningú, el fet que Pash Cracken i Iella també l’aprovessin li va permetre descartar-la.
Mírax va mirar fora a través del parabrisa.
- On anem?
-Zekka va escollir un lloc perquè ens trobéssim si les coses no anaven com eren planejades. Ens reunirem allà i llavors veurem qui més ha sobreviscut a aquest desastre.
Mentre Inyri els portava per un curs retorçat i confús a través de la ciutat, ascendint i descendint a través dels nivells i al voltant dels edificis, Còrran va continuar considerant els sospitosos. En el fons de la seva ment sabia que l'exercici era fútil perquè no hi havia cap manera que pogués demostrar les seves sospites. També sabia que la primera persona en la seva llista de sospitosos, Zekka Thyne, també seria l'última persona en ella. Còrran sabia que Thyne els havia traït, ho sabia en el seu cor, i en realitat no necessitava proves per a aquesta convicció.
Que hagués estat deixat en la posició de guaita era perfecte des del punt de vista IMP. Protestar, dient que volia alguna cosa més important, però Vorru el va forçar a quedar-se amb aquest treball. Encara que jo vaig pensar que deixar-li organitzar els sentinelles era una mala idea, em vaig sentir alleujat ja que no el tindria amb una arma en un lloc on podia donar-li l'esquena. Maledicció, fins i tot em vaig alegrar que es sentís defraudat amb la seva assignació. Desafortunadament, sense proves em costarà molt convèncer als altres que ell és el Monstre Sith que ens va lliurar als IMP.
Inyri va baixar l’aerolliscador i el va ficar a través d'un petit portal rodó en la fosca part intermèdia d'un edifici. Una porta rodona en forma de tap va rodar al seu lloc després que van entrar. Les llums es van encendre en un hangar, revelant que estava buit excepte per una moto lliscadora atrotinada a la dreta. Inyri va detenir l’aerolliscador, deixant que s’arrepapés a terra de l'hangar.
-Suposo que vam arribar aquí abans que els altres -Posant les mans a la vora superior del parabrisa, Inyri va sortir de l’aerolliscador -. Espero que ho aconsegueixin.
-Puc votar per això -Còrran va sortir grimpant per la part de darrere de l'aerolliscador i caminar fins a la moto lliscadora. Va posar la mà contra el fred metall de la carcassa del motor, llavors es va girar quan la porta a l'interior de l'edifici es va obrir.
-Serà millor que t'allunyis de la moto lliscadora -Zekka Thyne va emergir de l'edifici amb una carrabina blàster apuntada en direcció a Còrran -. Aixeca les mans. Hmmm. Ja veig per què a vostès, els tipus de seguretat, els agrada dir això, tanta sensació de poder. Tu també, Térrik. Inyri, pren els seus blàsters.
Mírax va arrufar les celles.
- Què està passant aquí?
Còrran va alçar les mans a l'altura de les espatlles mentre Inyri recollia la seva arma.
-Taques ens ha venut.
Inyri va agitar el cap.
-Impossible. Ell odia als IMP tant com tu, tant com qualsevol de nosaltres.
Còrran va agitar un polze cap a la moto lliscadora.
-El motor està fred. No vam tenir cap advertència perquè ell no hi era. No volia arriscar-se que els IMP li disparessin.
-Sabia que et donaries compte, igual que sabia que ells no t’anaven a poder matar.
Thyne li va somriure amb menyspreu.
-Tu i el teu pare sempre vau tenir sort. Aquesta va ser l'única raó per la qual em vau atrapar, el teu vell tenia més sort que jo.
-No va ser sort. El meu pare era més intel·ligent que tu. Encara ho és.
-És mort.
-Segueix sent cert -Còrran va arronsar les espatlles -. Què vas pensar que li diries a Vorru després que tots els altres fossin massacrats en la batuda? O vas creure que no li importaria?
Mírax va assentir lentament.
-Té un pla per escapar, Còrran. Et vol vendre al seu contacte imperial per un salconduit i una nova identitat en un nou món.
El somriure d’en Thyne es va eixamplar fins a proporcions horroroses.
-A prop, molt a prop, excepte per un detall -la carrabina es va aixecar a l'altura de les espatlles -. Kírtan Loor només vol un cos.
El gemec d'un únic tir blàster va omplir l'hangar i el raig va tenyir tot del color de la sang. Thyne va trontollar, llavors va caure d'esquena contra la paret. Les seves cames es van esfondrar i la seva carrabina va ressonar a terra. Amb les dues mans va intentar frenar el doll de sang fumejant que li sortia de la panxa.
Còrran va mirar Inyri, la seva mirada va ser atreta cap a ella pel fet que la pistola blàster va caure de les seves mans, llavors ell va córrer fins Thyne. En posar-se a la gatzoneta va poder notar per la forma que la sang amarava la roba de l'home que no hi havia res que pogués fer per ell.
-Si no tens allà un tanc de bacta, estàs mort.
-Llavors estic mort. Igual que el teu pare -Una tos humida va sacsejar Thyne -. Vols saber si el vaig fer matar, oi?
Còrran va agitar el cap.
-No. No creuria cap cosa que em diguessis i això no me’l tornaria -I ja que realment vols torturar-me amb això, no et donaré la satisfacció de pensar que vull saber-ho.
Thyne va fer una ganyota reprimint el dolor que li contreia els músculs.
-Deixa'm dir-te això. Loor sap sobre vostès. Ell sabia sobre vosaltres abans que em forcés a trair-los. Jo els vaig vendre aquesta vegada, però algú més els va vendre abans que jo.
Còrran va quedar bocabadat. ¡Tycho! Però Wedge va dir que havia mort a Noquivzor, ​​i que ell no va poder haver-lo vist aquí. Algú més? Qui?
Thyne va forçar una riallada.
-Això és, et turmentaré després de morir.
-No, només estaràs mort i moriràs sabent que m'has advertit sobre un enemic que jo no sabia que tenia -Còrran li va donar un copet a l'espatlla a l'home, apartant la mà abans que Thyne pogués mossegar-la feblement -. M’acabes de salvar la vida, Zekka Thyne, i això és una cosa que tots dos recordarem fins que la mort se’ns emporti.
El cap d’en Thyne va caure penjant a la seva esquerra i el seu cos es va relaxar. Còrran es va posar dret i va veure Mírax confortant a l’Inyri. Ell va començar a obrir la boca per dir alguna cosa, però Mírax va captar la seva mirada i va agitar el cap per prevenir el seu comentari. Va tancar la boca de nou comprenent que la pregunta que faria, encara que simple, probablement no hagués tingut cap resposta simple. Ni cap resposta que realment tingués alguna oportunitat de comprendre.
Ni tan sols sabia si havia d’agrair-li a l’Inyri que li hagués salvat la vida disparant al seu amant. Còrran va admetre per a si mateix que no hagués pensat que ella faria això ni per totes les estrelles de la galàxia. La seva reacció cap a ell havia estat hostil des del moment que s'havien conegut a Kèssel. Còrran clarament recordava Inyri donant-li desapassionadament un blàster a Thyne perquè ell pogués matar-lo al Quarter General.
Més tard a ella semblava haver-li disgustat que ell l'ajudés a escapar dels imperials després que haguessin abatut la seva moto lliscadora.
Cada pista que li havia donat suggeria que si Thyne s'hagués demorat en disparar-li, ella gustosament ho hauria fet més ràpidament.
Inyri es va alliberar suaument de l'abraçada de Mírax i es va recolzar contra el casc de l’aerolliscador. L'extrem davanter del vehicle amagava el cos de Thyne de la seva vista, encara que un prim riu de sang estava serpentejant cap a un desguàs al centre del pis de l'hangar. Va amagar la cara a les mans, va sanglotar una mica en veu baixa, llavors es va netejar les llàgrimes.
Quan el va mirar, tot i l’enrogiment en els seus ulls, s'assemblava estranyament a la seva germana, Lujayne.
-Vols saber per què.
Còrran va assentir. Havia sentit suficients preàmbuls a confessions per saber que ella necessitava parlar més del que ell volia que li expliqués les seves accions.
-Si vols explicar-m'ho.
-Venir de Kèssel, et marca. Ningú et respecta perquè assumeixen que ets una delinqüent. Quan els dius que no, només assumeixen que ets una mentidera. Ni tan sols els presoners et respecten, tots vénen de mons que tenen en ells més que mines d'espècia i una presó. Si neixes a Kèssel, mai pots escapar d'allà.
Còrran va sentir que se li formava un ajustat nus a l'estómac. Quan havia conegut a Lujayne Forge l'havia prejutjat a causa d'on havia vingut. Tot el que Inyri deia era veritat, però la seva germana no havia deixat que això la detingués. Lujayne havia confrontat a Còrran amb els seus prejudicis i l’havia fet veure el que estava fent. Aquesta experiència amb Lujayne l'havia canviat. L'havia preparat per veure més enllà del lloc d'origen d’Inyri, però ella l’havia prejutjat i l'havia rebutjat.
-Thyne em va ajudar a escapar de Kèssel. Ell em respectava. Feia que els altres em respectessin. Em va fer respectar-me a mi mateixa. No obstant això en tot el temps que vaig estar amb ell sabia que ell no era la classe de persona que m'havien criat per respectar. Era l'antítesi de tot el que els meus pares m'havien ensenyat que era bo i correcte en la galàxia.
Mírax va assentir.
-Però ell et respectava i et valorava d’una manera que mai vas pensar que trobaries.
-Exactament –Inyri va mirar Còrran -. Cada vegada que apareixies em recordaves el que havia cregut des de petita. Vaig intentar mantenir-me allunyada, però en el mig d'un tiroteig tu i Gavin van sortir corrent i em van rescatar del carrer. Thyne no ho va fer. Ell no va donar la volta, ni va tornar per mi, però ni tan sols llavors vaig veure els senyals. Avui, ell no em va advertir sobre el que passaria a la fàbrica. Si vostès dos no haguessin estat allà al garatge, jo hagués mort. I quan vam arribar aquí, la seva preocupació principal era matar-te, no el fet que jo havia sobreviscut. Vaig comprendre que Thyne em respectava, però només per la meva utilitat per a ell. Ell pensava que podia confiar implícitament en mi, el que és rar entre els membres del Sol Negre. -Va arronsar les espatlles -. Així que, em va salvar de Kèssel, però vostès em van salvar dels IMP i, amb això, em van salvar de pensar que jo no valia res. Això valia més que el respecte d’en Thyne... o la seva vida. Suposo que aquest favor que vas dir que li devies a la meva germana ha estat restituït.
-Aquest favor que li dec a la teva germana és un que em portarà tota una vida per pagar-lo. El que tu vas fer aquí, pel que a mi concerneix, anul·la la targeta de dades entre nosaltres. Estem iguals -Còrran va somriure, llavors va agitar el cap -. Per descomptat que encara estem a Coruscant, estem sent caçats per soldats d'assalt imperial, i Thyne em va dir que encara tenim a un altre traïdor entre nosaltres. Em sembla que aquest és el moment perfecte per passar comptes i assegurar-nos que tots els nostres assumptes estan realment en ordre.
Mírax va assentir.
-Mai deixis per demà el que puguis fer avui.
Inyri va aixecar una cella.
-Excepte, potser, morir.
-Bon punt -Còrran es va dirigir cap a la porta a l'edifici -. Netegem-nos i llavors podem anar a veure si algú més va ajornar el seu camí cap a la mort.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada