dimarts, 10 de desembre del 2013

La Guerra del Bacta (XL)

Anterior



 40
 Tres esquadrons de caces van sortir del Virulència i van entrar en combat.
 El cor d’en Wedge es va enfonsar quan Gate va informar que el Virulència estava llançant caces. Va fer que el seu Ala-X donés la volta i es va resignar a una última batalla gloriosa. Aquest Estel·lar Imperial carrega sis esquadrons de TIEs. D'alguna manera sempre vaig suposar que l'Esquadró Murri tindria una mort gloriosa, i sembla que és aquesta.
-Gate, selecciona com a objectiu un dels caces del Virulència.
El droide va complir amb un bip. Wedge va baixar la vista a la imatge que es va pintar en el seu monitor.
-Aquest és un Ala-A.
Gate el va corregir amb un bel electrònic.
-D'acord, un Ala-A Mark II.
Wedge va agitar el cap per aclarir-lo. Ala-A? On va aconseguir Isard els Ala-A?
Una veu familiar va sorgir de la unitat de comunicacions d’en Wedge.
-Líder As a Líder Murri. Et molestaria que m’uneixi a la teva festa, Wedge?
- Pash Cracken? D'on al cor negre de l'emperador has sortit?
-De la nau insígnia d’en Booster. El pou de gravetat va treure a la meva unitat de l’hiperespai just sobre del Virulència durant el seu petit punt mort. Booster va convèncer a la capitana que tot era part del parany, així que ella es va rendir a ell.
Així que finalment va trobar una nau prou gran per a ell.
-El Lusankya és tot seu, capità Cracken.
-Gràcies, Wedge. Anem cap allà.
Invertint i girant-se, Wedge va reorientar el seu Ala-X cap al Lusankya mentre que el Virulència disparava una salva amb tot el seu costat cap al Superdestructor Estel·lar. Els turbolàsers i canons d’ions de la nau més petita feien estralls en les cobertes d'artilleria de babord del Lusankya. Una cinta de foc va córrer al llarg de la vora de babord i unes explosions secundàries la van mantenir encesa molt després que les armes del Virulència deixessin de disparar.
Cap a la popa del Lusankya, el Valent es va acostar a molt curta distància i va disparar amb totes les armes contra els motors de la nau gran. Sortien cascades d'espurnes mentre els turbolàsers penetraven profundament en el Superdestructor Estel·lar. Una fogonada brillant va eclipsar per un moment al Valent. Un violent tremolor va sacsejar el Lusankya, desarrelant una porció ennegrida de la proa.
Ràpids i àgils, els Ala-A d’en Pash atacaven el Lusankya. Voleiaven sobre la superfície de l'enorme nau, disparant míssils de commoció cap a torres d’armament i doms de sensors. Uns cràters flamígers puntejaven al Lusankya al seu pas. Les poques armes que quedaven al Lusankya disparaven sense cap efecte cap als Ala-A; malgrat tot el seu poder destructiu resultaven impotents contra un objectiu al qual no hi podien encertar.
-Cap Murri, aquí Tres. Anem a fer una passada d'atac.
-Rebut, Gavin -Wedge va mirar els seus monitors, però els únics TIEs que va veure eren els que escortaven a la llançadora. No podem assolir-los ara -. Si no et molesta, tres, crec que m’uniré a tu.
 Acostant-se als guenyos, Còrran va canviar el seu control d'armes a làsers i els va enllaçar per foc dual. Encara que una andanada quàdruple segurament destruiria a un guenyo, el foc dual permetia que les armes es recarreguesssin molt més ràpid. Un tir hauria de seguir sent mortal, però si aquests tipus poden aprofitar la maniobrabilitat d'aquests guenyos, necessitaré tots els tirs que pugui aconseguir. Els seus Ala-X encara tenien l'avantatge pels seus escuts, però això no arribava per tornar-los immunes al dany.
-Nou, anem amb compte.
-Afirmatiu, Set. Deu, acompanyeu-me.
-Ooryl ha rebut.
-Xiulador, escaneja les freqüències de comunicació i posa sigui quina sigui la que estan utilitzant. Silencia els missatges codificats. No m'interessa el que s'estan dient entre si. Només vull que puguin escoltar-me.
Xiulador va gemegar en un to baix.
-Sí, crec que Erisi està volant amb ells. Vull fer-li saber qui ve a per ella.
El droide va ulular desdenyosament.
-Pot decidir matar-me tot el que vulgui, no importa -Còrran es va permetre un somriure -. Ella sap que jo puc ser molt difícil d'atrapar. Ella és la raó per la qual vaig caure a Coruscant, i la faré caure aquí.
Va escollir a un dels guenyos en la meitat de la formació com a objectiu, però va mantenir la seva trajectòria de vol assenyalant-lo com si es preparés per atacar a un dels Interceptors més propers. Quan els Interceptors propers es van apartar, Còrran va rotar sobre els seus estabilitzadors d’estribord com si anés a seguir-los, però llavors va aplicar una mica de timó i va centrar el seu objectiu en la retícula de punteria. Va oprimir el gallet.
Dos jocs de raigs es van clavar a la cabina en forma de bola del guenyo. Els motors iònics bessons van explotar, llançant restes a l'espai enmig d'una bola de foc platejat. Trossos del caça van fer espurnes en els escuts d’en Còrran, però els va reforçar prou.
-Un guenyo menys.
Xiulador li va xiular i Còrran va oprimir un botó que abans havia estat apagat en la seva unitat de comunicacions.
-Espero que aquesta no hagis estat tu, Erisi. Odiaria pensar que les teves habilitats de vol s'han atrofiat tant.
-Són les meves habilitats per matar les que t’haurien de preocupar, Còrran.
-Aquí Vuit. Tinc un parell a la cua.
-Set va de camí, aguanta, Vuit.
Còrran va fer un tirabuixó que va acabar en un ris amb Ooryl en el seu quadrant de babord. Dos TIEs s’estaven alineant per atacar l'Ala-X d’en Nawara. Tycho va fer un viratge abrupte que li va fer donar la volta ràpidament, però només va aconseguir donar-li al TIE de més enrere. Nawara va doblar abruptament a babord, llavors va tornar a retorçar cap estribord, però el guerxo va romandre darrere seu en totes aquestes maniobres.
Aquesta ha de ser Erisi.
L’Interceptor va disparar quatre vegades, el primer parell de raigs làser verds va acabar amb l'escut de popa d’en Nawara. Els altres dos van volar els motors de babord i van colpejar el fusellatge just darrere de la cabina del pilot. L’astromecànic d’en Nawara va explotar, llavors la carlinga de la cabina es va fracturar. Quan la cabina del pilot es va omplir de foc, Còrran va témer el pitjor, però llavors va veure que el seient de comandament s'allunyava ejectat del caça destruït.
- Vuit està extravehicular! -Els verds ulls d’en Còrran es van entretancar -. Deu, mantingues-los lluny de tu. Vaig rere d’Erisi. Xiulador, torna a posar-me la seva freqüència de comunicador.
El droide va complir l'ordre en silenci.
-Sempre vas escollir els blancs fàcils, oi, Erisi? No suportes el treball dur, oi?
- Aquest ets tu a la meva cua, Còrran? Completament sol? -La seva rialla va omplir la cabina -. Vaig pensar que havies après del teu pare que la idea de morir tot sol no és prou bona.
-Això no hauria de preocupar-te, Erisi, perquè no vaig a morir aquí. Horn fora -va oprimir el botó de la unitat de comunicacions que tallava la freqüència -. Vinga Xiulador, és hora que cobrem el que ella ens deu.
L’Ala-X d’en Còrran seguia el rastre d’Erisi, però el guerxo amagava i ballava, fent-li impossible que pogués llançar-li un bon tir. Mentre ella virava a babord, Còrran va fer un tirabuixó i un llarg ris cap a estribord i va començar un atac cara a cara amb ella. El guerxo va virar cap a estribord abans que pogués acostar-se, forçant-lo a girar a babord per perseguir-la. Està bé, sap que cara a cara seria un suïcidi.
Quan la seva nau va començar a allunyar-se de la d'ell, Còrran va comprendre que matar-la no seria tan fàcil com esperava. Tot i que no havia estat una mala pilot en un Ala-X, ella no era tan bona com ell. D'altra banda, el seu Interceptor té una velocitat i maniobrabilitat més grans que el meu Ala-X. Això podria donar-li l'avantatge que no havia tingut abans. I ella coneix molt bé totes les capacitats d'acompliment de la meva nau. Còrran va somriure. No voles contra el caça, voles contra la pilot, i la seva arrogància és un enorme defecte que pots explotar. Còrran va reduir l'impuls al 85 per cent de l'energia, permetent-li a ella estirar l'avantatge que li portava. Va fer una virolla de l'estabilitzador de babord i va començar un llarg ris que el portaria de tornada a la lluita principal. Va començar a acostar-se en un vector d'atac cap a un dels Interceptors.
Mentre volava per aquest vector, mirava el seu monitor principal. La taxa de canvi per al rang entre la seva nau i l’Interceptor d’Erisi va decréixer a mesura que la distància s'estabilitzava, llavors la distància va començar a disminuir. La taxa de canvi es va accelerar, i quan el rang va arribar als tres quilòmetres, Còrran va tirar enrere de la seva palanca. Va estrènyer considerablement el seu ris, llavors va augmentar el seu impuls endavant i es va dirigir directament cap a ella.
Els tirs que ella va llançar ràpidament van xocar-hi sense fer-li mal contra els seus escuts davanters. Còrran va respondre el foc, encertant al seu guenyo en l'ala de babord. Es va invertir i va descendir en picat, llavors es va invertir i va passar a un llarg ris que el va fer passar més enllà de la faç ennuvolada de Thyferra.
- Com de greus són els seus danys, Xiulador?
El droide va posar un gràfic de les estadístiques d'acompliment en el seu monitor principal. L’Interceptor havia patit una reducció de 5 per cent en la velocitat, el que encara el deixava més ràpid que l'Ala-X, però no per molt. També sembla haver una reducció de la maniobrabilitat, però no prou per dificultar-li la seva feina. Això va a prendre’m temps.
- Nou, estàs perseguint Erisi?
-Sí, Set.
-Acaba amb ella ràpid.
- Necessites ajuda?
-Deu s'està ocupant de tot, però la llançadora està corrent. Té via lliure per a l’hiperespai si no l’aturem.
-Rebut, Set. Estic en això -Va fer un cop d'ull al seu monitor -. Xiulador, dóna'm el rang dels vaixells de càrrega que estaven enllaçats a la meva telemetria de torpedes.
El droide va xiular funestament.
-No, està bé que tots estiguin fora de rang. No volia que desaprofitin torpedes.
Només per estar segur, va accionar l'interruptor que apagava el transponedor de telemetria, llavors va passar el seu control d'armes a torpedes de protons. Donant la volta, va seleccionar a Erisi i va tornar a seguir rere d'ella. Va moure el morro cap amunt i cap a babord, rebent un xiulet entretallat de Xiulador mentre el droide intentava aconseguir una solució de foc per a l’Interceptor. El to es va tornar constant i la retícula es va posar vermella.
Còrran va oprimir el gallet i li va llançar dos torpedes a Erisi. Els seus últims dos torpedes de protons van traçar un curs cap a ella i ella immediatament va començar a evitar-los.
Tinc trenta segons per matar-la. Còrran va tornar a passar a làsers, llavors va buidar l'energia del seu escut de popa i la va enviar als motors. Això va augmentar la seva velocitat a alguna cosa millor que la d'un Interceptor sense avariar-se, permetent-li escurçar ràpidament la distància entre les seves naus.
Quan els míssils es van aproximar al seu Interceptor, Erisi va fer una virolla a babord i va virar abruptament cap a la major de les llunes de Thyferra. Els míssils van sobrepassar la posició en la que hi havia estat, i van donar la volta per tornar a perseguir-la. Va mantenir la nau assenyalant directament cap a la lluna blanca com un os mentre els torpedes se li tornaven a acostar, llavors va fer una virolla a babord i va posar al caça en una trajectòria de vol que seguia l'accidentat terreny lunar.
Un torpede, incapaç de superar la inèrcia i la gravetat lunar combinades, va xocar contra la lluna i va explotar. El segon va travessar el raig de pols lunar i va començar a acostar-se a l’Interceptor. Erisi va fer que el seu caça saltés cap amunt superant una cresta rocosa i va tornar a baixar, interposant-se entre ella i el torpede.
La cresta la va protegir de l'explosió del torpede.
També va encegar els seus sensors de popa a la presència d’en Còrran.
Quan Erisi fer que el seu guenyo s'elevés de la superfície de la lluna, Còrran va sortir per sobre de la carena i la hi va atacar. Uns parells de trets escarlata es van clavar ardents, estripant ambdós panells solars. Quan els estabilitzadors es van desintegrar, l'ascens de l’Interceptor es va tornar un ris i un picat que el va posar en curs de col·lisió amb la lluna. Amb dos motors impulsant-lo a tota potència, l’Interceptor es va estavellar contra la superfície lunar, obrint un enorme solc. L’Interceptor va arribar la vora d'un petit cràter d'impacte, va saltar, i va tornar a xocar una vegada i una altra contra la lluna. Finalment, aixafat en una forma que era irreconeixible com a part d'un caça, es va aturar quan els motors es van apagar llançant unes espurnes.
Còrran va volar en un cercle al voltant d'aquest punt.
-Cap explosió, res espectacular. Erisi ho hagués odiat.
Xiulador va emetre un so aspre.
-Correcte a qui li importa el que ella hagués volgut -Còrran va allunyar l'Ala-X de la lluna -. Troba aquesta llançadora, Xiulador. No m'importa qui hi vagi, anem a detenir-la.

Una altra salva del Virulència va arrasar el Lusankya mentre Wedge s'abalançava a baixa altura sobre el Superdestructor Estel·lar i escampava trets làser sobre el seu casc. El Lusankya va intentar defensar-se, però els canons turbolàsers muntats en el casc simplement es van tornar blancs per a les passades d'atac dels Ala-X, Ala-A, Chir'daki twi'leki, i les curioses naus dels gandians. Els tirs que el Superdestructor Estel·lar va poder llançar cap al Virulència no van arribar a penetrar els escuts de la nau més petita.
El Lusankya s’està quedant indefens ràpidament. Si aquest martelleig continuava la nau podria començar a partir-se en trossos, i això posaria en perill els presoners que volia rescatar d’ella. Wedge es va elevar i va passar davant del pont.
-Gate Obriu-me un canal de comunicacions cap al Lusankya -El droide va complir l'ordre instantàniament -. Aquest és el comandant Wedge Antilles al capità del Lusankya. Acceptarem la seva rendició en qualsevol moment.
Una veu furiosa i estrident va respondre per la unitat de comunicacions.
-Aquest és el capità Joak Drysso... no, l'almirall Drysso... del Lusankya. Mai anem a rendir-nos.
-Capità...
- Com s'atreveix a insultar-me!
-Almirall llavors, o fins i tot Gran Almirall, si li fa entrar en raó. Els seus escuts han caigut. Els seus motors estan avariats. No tenen cobertura de caces, no poden causar dany als seus oponents -Wedge va deixar que digerís la seva valoració dels danys per un moment -. És inútil. Ningú més necessita morir. Rendeixis.
- Rendir-me? Un Gran Almirall Imperial mai es rendeix. Si vostè pensa que ho faria, lamentarà el dia que se’n va enfrontar a un!
-Això pot ser cert, senyor, però aquest dia no és avui! Tractarem a tota la seva gent amb tot el degut respecte -Wedge es va esforçar per mantenir una veu tranquil·la -. Rendeixis.
- ¡Mai! Tots som lleials fills de l'Imperi. No tenim por de posar la mort abans que el deshonor. Timó, doni’m tota la velocitat. Anem a envestir el planeta! Ja veu, Antilles, un Gran Almirall mai...
La unitat de comunicacions va emetre un so d'esclat i va quedar en silenci.
- Drysso!
-El capità Drysso ja no és aquí, senyor. Aquest és, ah, el capità en funcions Waroen.
- Pensa xocar la seva nau contra el planeta, Waroen?
-No si puc evitar-ho, senyor. Si vostè pogués fer que el Creuer de Guerra deixi de disparar als nostres motors, i si el Virulència es mou una mica més en l'òrbita perquè no xoquem espontàniament, acceptarem qualsevol condició de rendició que ens ofereixi.
-M'alegra treballar amb vostè, capità Waroen. El que està fent no és cap deshonor.
-Ja ho sé, senyor, i crec que és completament millor que la mort.

Còrran va trobar la llançadora amb força facilitat i va portar el seu Ala-X a la seva popa sense cap problema. Va passar els seus làsers a foc quàdruple.
-Xiulador, fixa't si pots obrir un canal de comunicacions amb la llançadora.
Còrran va disparar els làsers per la trajectòria de vol de la Thyfonian quan Xiulador va anunciar que havia trobat que la llançadora estava utilitzant dues freqüències diferents.
-Només tria’n una -Còrran va oprimir el botó en la seva unitat de comunicacions -. Aquest és Còrran Horn a la llançadora Thyfonian. Aturi’s ara i torni a Thyferra, o em veuré forçat a destruir-lo.
 La demora d'un moment va acabar amb una veu que Còrran mai esperava tornar a sentir venint pel canal de comunicacions.
-Hauria d'haver sabut que seria vostè, Horn. Vagi-se'n. No em pot aturar amb els seus làsers.
-Potser això t’escalfarà el cor, Ysanne.
Còrran va deixar que el seu quadre de punteria caigués a la part posterior de la llançadora i va oprimir el gallet. Andanada rere andanada de foc làser va xocar contra els escuts de la nau espacial, però no els van penetrar. Què? Els escuts de les llançadores no són tan bons.
-Pot donar-li les gràcies de part meva a Fliry Vorru, si continua amb vida. Ell va fer posar generadors d'escuts amb capacitat pesada en aquesta llançadora. Li treu una mica d'espai a la sala de passatgers, però no em molesta. La seva Ala-X simplement no té el poder suficient per travessar-los.
Potser un ho aconsegueixi. Còrran va tornar a posar el comunicador en la freqüència tàctica de l’esquadró.
-Aquí Nou, no m’aniria malament que algú em donés un cop de mà. És Isard. No puc travessar els escuts de la llançadora.
-Aquí Set, Nou. Vaig tan ràpid com puc. Impedeix que salti a la velocitat de la llum.
-Faré el meu millor esforç, però necessito els teus làsers per aturar-la.
-Rebut, Nou. Em donaré pressa.
-Xiulador, projecta quant falta perquè estigui lliure per a la velocitat de la llum.
El droide va fer aparèixer una imatge del sistema solar en el monitor secundari d’en Còrran. Va utilitzar cercles superposats de color per indicar els límits dels efectes gravitatoris dels cossos en el sistema i va mostrar a la llançadora com un punt de llum a la vora de l'ombra de massa de Thyferra en l'hiperespai.
Monstre Sith, ja gairebé hi és. Còrran va disparar una altra andanada de foc làser, però només es va dispersar en un to sanguinolent per l'escut de popa. Que tal si està mentint i només té tota l'energia dirigida al seu escut de popa! És exactament el tipus de coses que ella faria.
Li va donar més energia al seu impuls i va deixar que l'Ala-X sortís endavant. El va fer donar la volta en un ris que li donaria un tir oblic al costat de babord de la llançadora. Mentre maniobrava, la llançadora va canviar de direcció i es va orientar per enfrontar-lo. Còrran va oprimir el gallet i l’energia va sortir cap als escuts de la llançadora.
La llançadora va contestar el foc. Uns dards d'energia verda van travessar l'escut davanter de l'Ala-X i van colpejar l’estabilitzador de babord. Còrran immediatament va fer un bucle i va descendir en picat, llavors va tornar a elevar-se en una espiral que el va portar darrere de la llançadora.
- Xiulador, què va ser el que va passar?
La veu d’Isard va sorgir per la unitat de comunicacions.
- Vaig esmentar que Vorru també va instal·lar millores en els làsers d'aquesta nau?
Jo et donaré una millora, Cor de Gel. Va pensar grunyint Còrran mentre mirava el llistat de diagnòstic que Xiulador li va posar al monitor principal. Va fer una ganyota, llavors va mirar el seu estabilitzador-S de babord. On una vegada hi havia hagut un parell de canons làser hi havia metall fos. I com un metre menys d'estabilitzador-S. Una mirada al monitor secundari va mostrar que a Isard li faltava un quilòmetre abans de poder fugir a la velocitat de la llum. Una vegada que estigui lliure, és només un vol anivellat i se n'anirà.
Còrran va somriure lentament. Li ha fet millores a aquesta cosa, veritat, Cor de Gel? El pilot corellià va passar el seu control d'armes a torpedes de protons i el va posar en la silueta de la llançadora. Xiulador va començar a xiular mentre buscava una solució de foc. Al capdavant de l'Ala-X la llançadora va començar a oscil·lar, eixamplant el somriure d’en Còrran. Sí, hi va incloure a la llançadora un sistema d'advertència de fixació de míssils. L'única cosa bona que has fet a la teva negra vida, Vorru.
- Així que els teus escuts no detindran un torpede de protons, eh, Cor de Gel?
-Ho esbrinaràs si mai aconsegueixes una fixació en mi, Horn.
Còrran va mirar el seu monitor i va veure que l'Ala-X d’en Tycho estava a vuit quilòmetres i s'acostava lentament. Mentre et pugui mantenir ballant, Cor de Gel, no podràs saltar a la velocitat de la llum. Això significa que podem matar-te.
-Aconseguiré una fixació sobre tu, i serà la teva fi.
Va tornar a apuntar amb la fixació de blanc, però va permetre que l’evadís. Va tornar a adquirir-la i va moure la seva nau al voltant per dirigir-la de tornada cap a l'ombra de massa de Thyferra. La llançadora va fer un ris en la direcció oposada, trencant la fixació, però Còrran es va acomodar i la va tornar a aconseguir amb força facilitat.
-No pots escapar de mi, Cor de Gel.
La resposta d’Isard va ser pronunciada amb una veu gairebé lànguida.
-Ha deixat d’intentar-ho, Horn. Intenta enganyar-me. Si vostè tingués torpedes, ja els hauria utilitzat.
La llançadora es va anivellar i es va preparar per a la carrera a la velocitat de la llum.
-Esperava poder capturar-te amb vida, Isard. Però dispararé si he de fer-ho.
-Si us plau, Horn, faci el pitjor que pugui. Sap que quan ens tornem a trobar, jo faré el pitjor que pugui amb vostè!
No pot escapar. No puc deixar-la escapar! Còrran va apagar la unitat de comunicacions amb el puny tancat. La seva ment girava a tota velocitat mentre la fúria i la por al fracàs cremaven en ell. Els meus làsers no poden travessar els seus escuts i no tinc míssils per derrocar-los. No hi ha res que pugui fer... res... espera, potser hi hagi alguna cosa...
- Ràpid, transfereix tota l'energia a l'escut davanter! -Còrran va somriure severament i va agafar impuls -. Agafa't, Xiulador, anem a envestir-la.
El droide va començar a clacar fort, però Còrran el va ignorar i es va enfocar en la llançadora.
-Els teus circuits lògics estan fregits. Hi ha una possibilitat que puguem sobreviure, però això no importa. Si incapacitem aquesta nau... hem d’incapacitar la seva nau...
Abans que Còrran pogués empènyer l'impuls al límit, dos dards blaus van passar a dos costats de la seva cabina. El primer va explotar contra l'escut de popa de la llançadora i el va col·lapsar. El segon va travessar la carcassa del motor, torçant la nau cap a babord. El torpede de protons va detonar a l'interior del fusellatge de la llançadora. Còrran va veure que la nau angulosa s'inflava abans que el foc brotés pels finestrals de la cabina, llavors una bola de foc daurat la va destrossar de dins cap a fora.
L’Ala-X d’en Còrran va passar directament pel centre de l'explosió i per quan va fer que la nau donés la volta les espurnes de la runa colpejant els seus escuts eren l'única indicació de què la llançadora havia estat allà. Consumida pel foc. És apropiat d'alguna manera.
Còrran va teclejar la seva unitat de comunicacions.
- Qui va fer això?
-Aquí Set, Nou. Gràcies per donar-me la fixació de blanc.
- Què?
Còrran va mirar la palanca del transponedor i va veure que estava il·luminada. He hagut de moure-la per accident quan vaig colpejar la consola. Li va venir al cap la imatge d’en Luke Skywalker. Ell em diria que no va ser un accident, no va ser sort, només la Força. Còrran va assentir lentament. Prefereixo creure que va ser la justícia.
-Va ser un gran tret, Tycho. Si jo no vaig poder-la matar, bé, la teva reclamació és més vella que la meva.
-Còrran, l’hem matat. Això és tot el que importa.
L’Ala-X d’en Tycho es va tornar visible quan Còrran va fer que el seu Ala-X es dirigís de retorn a Thyferra.
-Ja no veig més guenyos, Tycho. Has fet un gran treball.
-Vaig tenir la meva porció, però Deu va vaporitzar a la majoria. Es va encarregar de sis Interceptors per si sol -Tycho va deixar escapar una suau riallada -. I sembla que el Lusankya ja no està disparant.
Còrran va somriure.
-Una tirana morta, una traïdora morta, un Superdestructor Estel·lar destruït, i si Elscol, Iella, i els ashernians van fer la seva feina, un planeta alliberat. No es pot dir que hagi estat un mal dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada