divendres, 19 de desembre del 2014

Missatges recuperats del Purga


Missatges recuperats del Purga 


Les tropes de la mort   


Joe Schreiber



Els següents missatges van ser recuperats de la barcassa presó imperial Purga, després del seu descobriment en les Regions Desconegudes.
Amb l'excepció de certs elements que han estat censurats a petició de grups o individus interessats, aquestes cartes i acotacions es presenten sense editar, amb la seva sintaxi i ortografia intacta, a disposició dels acadèmics galàctics.




Publicat a ClubJade.net

De Zahara Cody, Oficial Metge Cap , al seu pare Teef Lan Cody:

Estimat pare:
Em dirigeixo a tu en lloc de la meva mare perquè espero que entenguis el que estic a punt de dir en el context que pretenc. He pensat molt sobre el que em vas dir i a contracor he arribat a la conclusió que tens raó.
Per tant vaig a renunciar al meu lloc aquí després que es completi aquesta missió i vaig a tornar a [CENSURAT] per prendre el meu lloc en l'organització [CENSURAT].
Per descomptat, no em penedeixo de les decisions que em van portar fins aquí.
Treballant per a presons imperials, he guanyat inestimables experiències de vida i he après més del que mai vaig imaginar sobre mi mateixa. Però els esdeveniments que s'han desenvolupat aquí a bord del Purga en les últimes setmanes m'han obligat a revaluar les meves prioritats.
Així que us veure aviat, a tu i la mare. Espero estar de tornada a bord d'un transport dirigit als Mons del Nucli a finals de la setmana que ve. Pot prendre una mica més. Alguna cosa va malament en els nostres motors. Però estic segura que serà arreglat aviat.
Amb amor,
Zahara



Publicat a StarWarsActionNews.com

De Nox Xakarta (presoner ICN 148.901) a destinatari il·legible (1)

Per (il·legible):
Que hi ha germà meu??? A què no endevines on sóc!!! Sí, finalment em van atrapar! És el gran moment per a mi diràs ara. La gent ara va (il·legible) això és segur. Recorda que sempre vaig dir: Nox Xakarta serà famós. En aquest moment estem en una barcassa presó, però s'ha descompost (ha, ha!) En algun lloc qui sap on! Molt boig cert?
ara endevina això! Hem estat TANCATS des de fa cinc hores i no he vist un sol guàrdia en tot aquest temps. Potser es van donar per vençuts!
Ara que ho penso, hauríem d'haver anat a menjar en aquest moment.
Tinc fam.
I a més també el meu company de cel·la està (il·legible) en la seva llitera. Crec que està malalt o alguna cosa així.
Però estaré bé. Sempre he tingut sort.
NX

([1]) En aquesta carta hi havia diversos errors ortogràfics no traduïts. (N. del T.)



Publicat a njoe.net

De Kale Longo (presoner ICN 544.450) al seu pare Gilles Longo (presoner ICN 28740, mort)

Estimat pare:
Bastant estrany escriure a una persona morta, oi? Excepte que no se sent més estrany que qualsevol de les altres coses que han estat passant últimament.
El nostre nivell de detenció ha estat restringit per diverses hores sense explicació per part dels encarregats. No crec que ningú sàpiga el que està passant. La barcassa es va descompondre en algun moment d'aquesta tarda. En Wembley va passar per aquí per dir-nos que van trobar un Destructor Estel·lar abandonat i van enviar un equip per a buscar peces, però això és l'últim que he sentit sobre això. Puc dir que en Trig està realment espantat i jo estic tractant de pensar en totes les coses que faries per fer-ho sentir millor, però no serveix d'ajuda. No deixo de pensar que si estiguessis aquí, tot estaria bé.
Sé que sempre deies que no hem de tenir penediments, però desitjaria haver estat amb tu al Centre Mèdic aquella última vegada. Vaig tractar que en Trig m'expliqués del que va passar però ja saps com és amb aquest tipus de coses, el Sr M'ho Reservo.
Un guàrdia va passar corrent per la nostra cel·la en un vestit d'aïllament. Es trobava trencat al voltant de la cara i semblava que estava sagnant. M'agradaria saber més sobre el que estava succeint.
Espero que
(Sense acabar, sense signatura)


Publicat a DeathTroopers.com, un lloc de Random House.

Carta d’en Harmonia Drane (intern ICN - 20020) a la seva esposa Tso Sook Drane:

Estimada Tso:
Bé, és de dia una altra vegada. Un munt de temps per escriure i pensar. Els guàrdies diuen que encara estem a sis dies de la nostra lluna de detenció, però no sé si els crec. Sembla que ja hem estat fora molt de temps. El menjar d’aquí no és tan dolent com pensava. M'ocupo dels meus assumptes i tracto de mantenir el cap cot. Un guàrdia anomenat Wembley va dir que tractaria de fer-te arribar aquesta carta i espero que pugui.
Algun dia espero poder tenir l'oportunitat d'explicar el que vaig fer. Si fa les coses més fàcils per a tu i en Jollar, va valer la pena. Mentrestant espero que aquesta carta et trobi en bona salut i la granja no t'estigui donant molts problemes.
El teu estimat,
Arno
PD: No t'oblidis de comprovar el sensor d'humitat en el vaporitzador d'aigua en el quadrant sud. Ja saps com ve lligat.
PPD: Si Moy - Ran Bostt ve una vegada més i et diu que encara li devem diners per la temporada passada, no li facis cas. És un garrepa i se li va pagar ja una vegada per aquesta collita.


Trobat escrit a la paret del menjador de la Purga:

L’ALCAID KLOTH ESTÀ ACABAT


Carta d’en Trig Longo (presoner ICN - 299.282) al seu pare, Gilles Longo

Escolta pare:
Acabo de trobar una carta que t'estava escrivint en Kale. Està adormit en aquest moment i no sap que la vaig trobar sota el matalàs. Però hi havia un petit espai sobrant a la part inferior per escriure això.
Crec que som els únics que queden.
Per un temps tothom cridava: "Deixeu-nos sortir, així almenys tindrem una última oportunitat", coses així. Els rodians de la cel·la de l'altre costat van morir. Després la resta també. Ara tot és silenci. Puc olorar els cossos tancats que ens envolten. Estan començant a podrir-se.
Tampoc queden guàrdies.
No sé per què nosaltres no ens emmalaltim. Sigui el que sigui en Kale i jo hem de ser immunes en això. Si ningú ve a deixar-nos sortir morirem de fam aquí. No tinc gana, però tinc set i no em vull morir aquí.
Queda poc espai.
Espera.
Crec que acabem d'escoltar alguna cosa a l'altra banda del passadís.
Sona com passos cap aquí.
Potser estarem bé després de tot,
Crec que algú ve.


 
Publicat a StarWars.com

Carta d’en Dugtroy Osck (presoner ICN - 001198), àlies Dugtroy el cap, àlies Dugtroy el Cruel, a Boffitt Einer, un soci conegut:

Hola Einer:
Em recordes? Espero que si. Probablement pensis que ja no sóc el teu problema.
Trair-me en aquest trànsit d'espècia ha d'haver-te semblat una gran idea en aquell moment. Tendir-me un parany amb els Imperials, quedar-te amb l'enviament i els diners del dia, i jo quedant fora del teu camí per sempre, oi?
Males notícies, Einer. Aquest enviament no era meu. Estava destinat a un clan hutt, però no et diré a quin. Felicitats, li acabes de robar al sindicat criminal més depravat de la galàxia.
Aquesta vegada has triat l'objectiu erroni, NERF. No hi ha ningú allà fora que pugui quadrar les coses per a tu ara. Podria ser necessari passar la resta de la meva vida podrint-me en una miserable lluna de detenció, però m'asseuré somrient mentre penso en totes les coses que els hutt van a fer-te abans que finalment et deixin morir.
(Signat)
D. O.
Missatge d'auto-resposta del sistema del Purga - Missatge d'Error 156, 2110 hores
Actual cens de presos incalculable.
Actual lectura calibrada de formes de vida insuficient per al cens.
Si us plau, torneu a calibrar els criteris biorítmics de formes de vida...



Trobat en la paret de la badia mèdica del Purga:

QUE ERDA! TOTS MOREN!


D'Omar Zook, oficial de correcció Imperial, la seva dona Kai Zook(2)

Kai:
Sé que us vaig dir a tu i als nens que després d'aquest viatge tornaria a casa. Però això no passarà. Sento dir-vos que alguna cosa va malament en la barcassa. Tothom està emmalaltint i ningú sap per què. Al principi van dir que ens quedéssim callats sobre això, però ara no sembla tenir importància. Ja han mort gairebé tots. Al principi vaig pensar que no em passaria res, però ara crec que jo també estic malalt.
Ho sento, Kai. Sé que això serà difícil per als nens. Els diràs que el seu pare els estima, si us plau? Sento moltíssim que les coses hagin acabat així, però digues-los que vaig ser un bon soldat, que no vaig ser un covard i que mai vaig tenir por.
I t’estimo amb tot el meu cor.
(Signat)


(2) Aquesta carta es troba a la novel·la, però va ser publicada primer a StarWars.com (N. del T.)
He reemplaçat la traducció per una còpia de la de la novel·la, amb alguns lleugers retocs per a què coincideixi amb la versió en aquests relats. (N. De l’E.)


Publicat a Rebelscum.com

D’en Bissley Kloth, alcaid, al sergent Hazar Yupcavage, Director Regional, Servei de Presó Imperial

Benvolgut Sr:
Li escric per informar-lo el millor que pugui sobre les lamentables circumstàncies recents que viu la barcassa Imperial Purga.
Aquests són els fets. A les 0945 d’aquest matí, els nostres propulsors del motor principal van deixar de ser funcionals. Hem estat capaços d'enviar un equip de manteniment a un Destructor Estel·lar abandonat per buscar peces de recanvi, i al principi la missió semblava haver estat un èxit.
El que va succeir després va ser menys clar. Sembla com si l'equip d'enginyeria pogués haver estat exposat a algun tipus de procés infecciós. Quan van ser interrogats al Centre Mèdic, l'únic que qualsevol d'ells va ser capaç de dir-nos van ser les paraules Ala Negra. Recerques en les bases de dades en virtut d'aquesta paraula no van donar resultats a excepció d'una arcana referència a [CENSURAT] al [CENSURAT].
Per tal de mantenir l'ordre he seguit el procediment estàndard d'operació i he posat en quarantena a la tripulació no infectada i a mi mateix en les instal·lacions adequades. Hem enviat senyals de socors a totes i cadascuna de les embarcacions Imperials properes i no tenim intenció d'evacuar la barcassa si no és absolutament necessari.
Gràcies per endavant per la seva comprensió,
Alcaid Bissley Kloth


Publicat a TheForce.net

De la Dr Cody al seu pare

Pare:
No tinc gaire temps però volia escriure això mentre tingués l'oportunitat.
Les coses han canviat dramàticament. En les dues últimes hores el meu Centre Mèdic ha estat envaït per reclusos, guàrdies i soldats malalts, molts dels quals ja han mort, mentre es trobaven a càrrec meu. El meu droide metge i jo no tenim ni idea de quin tipus d'infecció estem tractant, només que és extremadament agressiva i el tractament tradicional sembla totalment ineficaç.
Pitjor encara, el nostre aïllament i contramesures de quarantena no tenen cap efecte.
Encara que no he trobat cap senyal de contaminació en mi mateixa, no puc deixar de pensar que pot ser inevitable.
Hi ha malaltia i desesperació per tot arreu, confusió i col·lapse total de l'ordre en tots els nivells. Acabo de veure a un soldat d'assalt al passadís treure’s el casc i posar-se el seu blàster al cap. Plorava mentre ho feia.
Fins i tot ara no em penedeixo del que he fet aquí i seguiré donant el meu millor esforç per ajudar. Vaig a tractar d'escriure una altra vegada si tinc l'oportunitat però ara me n'he d'anar.
Z
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada