divendres, 12 de desembre del 2014

Xarxes de Notícies Galàctiques


xarxes de Notícies Galàctiques
 


Paul Sudlow




La Danna es passejava per la sala i es va trobar amb Gabriel rient per sota el nas sobre la seva consola d'ordinador.
-Bé, acabem de saltar a l'hiperespai. Hauríem d'arribar a Gyndine en un parell d'hores. L'estació ja està molt avançada, però amb sort el seu mercat de gra hauria de suportar un carregament complet més de mongetes denta. -Va mirar per sobre l'espatlla d’en Gabriel i va observar les línies que anaven apareixent a la pantalla -. Què hi ha de nou a les Xarxes de Notícies, Gabby?
En Gabby va posar els ulls en blanc i va deixar anar una rialleta.
-Oh, no gran cosa, realment. Ninots de neu aigualint festes per tot arreu en mons amants de la llibertat, un increment de les tarifes a Brentaal que ha posat en perill les importacions, un mal any per a les collites de hemmel a Delle II, i pots creure't que Serra Hailey està tractant de ressuscitar la seva carrera en els hologrames?
La Danna va riure.
- I? Et reies per això?
En Gabby li va picar l'ullet.
-Nahhhh. A l’espaiport vaig ensopegar amb un vell col·lega contrabandista reconvertit en venedor de codis, i vaig fer que em vengués els codis d'accés d'aquest mes a la gran RIC. –La Danna el va mirar sense entendre. En Gabby va sospirar exasperat -. Ja saps, la Xarxa d'Informació Cynabar. L'estricte node de mercat negre dels afores de Nar Shaddaa. Et sona?
La Danna va alçar les celles comprenent, i va deixar anar un xiulet.
-Jo, vaja, Gabby... Vols dir que estem connectats?
-Sí, això és el que vull dir; esports i diversió. Amb un codi de distribució a la butxaca, el cel és el límit! –En Gabby es va posar dret, fent cruixir els seus artells amb satisfacció -. Per què no li dius a l'ordinador de navegació que ens recalculi la ruta cap a Lan Barell? Sembla que allà el lommita està realment barat, sense fer preguntes. I a més -va dir, acostant-se a ella per fer-li un fugaç petó -, si deixem les mongetes potser puguem carregar suficient lommita per pagar aquesta caixa d'una sola vegada...
- Caixa? Quina caixa?
FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada