dimarts, 11 d’abril del 2017

Capturar a Arawynne (VI)

Anterior



CAPÍTOL 6

Sebulba estava assegut a la taula observant la llum parpellejant del rastrejador d'esclaus. La imatge de sobte es va apagar.
–S'ha posat un emissor d'interferències! –va cridar el Dug.
Instantàniament, Djas Puhr i els altres estaven drets. Dorn havia estat a cent metres pel camí no feia ni un segon, i ara havia desaparegut!
–L’atraparé! –va cridar Djas Puhr. El rastrejador sakiyà va córrer cap al punt on havia estat Dorn, va agafar una alenada d'aire, i va girar, captant al noi per un carreró lateral.
Sebulba va seguir als altres mentre corrien pels carrers plens de gent i droides. Es va adonar d'on es dirigia el noi: just cap a la Cantina Tall del Corredor!
Els companys d’en Sebulba van colpejar la porta per obrir-la del tot, i van irrompre a la freda cantina. L'aire humit se sentia refrescant. Però la salutació que van rebre no era gens freda.
–Hola, Sebulba, –va dir algú des de les ombres. Era Brant Rumble. Ell i els seus amics estaven asseguts a les taules, les armes desenfundades–. Creus sensat venir aquí, després d'haver destrossat la meva beina de carreres?
–Sense esmentar la forma en què vau disparar als meus clients ahir, –va afegir el cambrer. Tenia un enorme bat atordidor.
Sebulba i els seus companys van mirar als canons d'una dotzena de blàsters.
–No volem problemes, –va dir Djas Puhr–. Només estem buscant al nen que va venir corrent per aquí.
Brant Rumble era un cyborg sullustà, un home petit amb grans ulls foscos. El rifle blàster amb el que apuntava semblava més gran que ell.
–Nen? Jo no he vist a cap nen, –va dir Brant Rumble–. Algú més ha vist a un nen? –va riure cruelment.
–Si ens dispares, –va dir Gondry raonablement–, com aconseguiràs els diners per reparar els danys de la teva Beina de carreres?
–Si us disparo, –va respondre Brant Rumble–, simplement puc agafar la beina d’en Sebulba.
Durant mig segon, tothom es va quedar completament quiet mentre la comprensió calava.
El foc de blàster va esclatar.
Khiss va saltar sobre la barra i va neutralitzar al cambrer, llavors es va cobrir, disparant a tot allò que hi hagués a la vista.
Djas Puhr va caure a terra i va rodar sota una taula, disparant igual de ràpid.
Gondry, el gegant abyssini, era un mur de massa de carn. Sebulba el va utilitzar d'escut mentre treia el seu propi blàster i començava a disparar.
Els raigs van sacsejar-lo per sobre. L'olor de fum va omplir la cantina. Gondry va cridar. Va rebre una dotzena de cops. Però el gegant era gairebé impossible de matar. Es va quedar disparant el seu blàster al lloc.
En uns moments els homes d’en Brant Rumble estaven tots inconscients. Brant Rumble havia escapat.
Gondry es va aixecar un moment en el fum, gemegant de dolor per una dotzena de ferides. Llavors va caure a terra, aterrant sobre el seu pit.
Sebulba va córrer cap al gegant i el va mirar a la cara.
–Vas a morir sobre de mi o vas a regenerar-te?
–Aigua... –va grunyir Gondry.
Sebulba va agafar una gerra d'aigua i li va donar un got. El gegant va sagnar una mica, i per quan va rebre el segon got, ja no sagnava en absolut.

* * *

Djas Puhr va esprintar fora de la porta del darrere, va creuar el carrer, i va enfilar-se sobre una torre evaporadora.
Ahir havia donat caça en aquests mateixos nois amb poc èxit. Avui els va localitzar a l'instant. Tres d'ells estaven escapolint-se pel carrer, l'esquena cap a ell. Eren una mica massa alts per ser jawes. El nen va mirar enrere, però Djas Puhr ràpidament es va amagar darrere de la torre.
No podeu jugar en aquest joc eternament, va pensar Djas Puhr. Ara us tinc.
Seguir l'essència de tres nois espantats era fàcil per a Djas Puhr. Els nois van portar-lo a ell i als homes d’en Sebulba directament fins a la fortalesa de la Gardulla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada