diumenge, 27 d’agost del 2017

El Planeta Misteriós (LIII)

Anterior



CAPÍTOL 53

–Les mines estan descendint per sota dels núvols –va observar Shappa–. Aquest lloc no trigarà a deixar de ser segur, però semblen estar abandonant la muntanya del Magíster.
Obi-Wan va flexionar els dits i es va inclinar cap endavant.
–Ànakin segueix a la muntanya?
Shappa va empassar saliva penosament i va assentir.
–La vostra nau informa que els seus passatgers han sortit d'ella i no són visibles. La seva ment és jove, Obi-Wan. No entén el que està passant i troba a faltar el contacte amb el seu pilot. Però alguna cosa més l'està alarmant, i no estic segur de què és.
–Les mines?
Shappa va bellugar el cap.
–Ho dubto.
–Si aquí correm perill... –va començar a suggerir Obi-Wan.
–Llavors hauríem d'intentar un rescat –va concloure Shappa–. La filla del Magíster anava en aquesta nau.
El sekotà es va enlairar de la fosca i desolada praderia rocosa i ascendí ràpidament a través dels núvols.
–Els nostres sensors ens advertiran de qualsevol trobada immediata amb les mines, però aquestes naus no han estat dissenyades per fer-les servir com a armes de guerra o perquè entenguessin les maniobres defensives. Faré el que pugui.
Obi-Wan va fer que sí sense deixar de flexionar els dits. Sabia que Ànakin era viu, però també que alguna cosa significativa havia passat, i que un petit nus s'havia desfet al sender del noi. El que no tenia manera de saber era si les conseqüències serien positives o negatives.
Tornar amb un noi espiritualment danyat dotat de les capacitats de l’Ànakin podia ser pitjor que trobar-lo mort. Semblava cruel, però Obi-Wan sabia que era la pura i simple veritat. Qui-Gon hagués estat d'acord amb ell.
–Les mines celestes s'estan concentrant en el vostre YT-1150 –va dir Shappa, examinant amb gran atenció les lectures dels panells de control mentre anaven cap a la muntanya–. De moment la nau està aconseguint eludir-les.
–Charza Kwinn és un dels millors pilots de la galàxia –va dir Obi-Wan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada