dimarts, 29 d’agost del 2017

El Planeta Misteriós (LXI)

Anterior



CAPÍTOL 61

–No sé en quin estat es troba –li va dir Obi-Wan a Charza Kwinn mentre el Flor del Mar Estel·lar continuava ascendint a través de l'atmosfera. El cel es va enfosquir i el tènue so de l'atmosfera en moviment es va anar disminuint més enllà del finestral–. Crec que s'ha encongit cap a dins, emportant-se tots els seus signes a mesura que es retirava.
–Però estàs segur que encara viu, no? –va preguntar Charza Kwinn.
–Va ser capturat juntament amb la nau. El mantindran viu per mantenir amb vida la nau.
–No puc creure que la República hagi estat capaç d'atacar aquest planeta–va dir Charza.
Els parents-menjar es van desplegar sobre els instruments amb els ulls estesos al màxim, alertes i preparats per entrar en acció.
–Sospito que hi ha hagut certa confusió durant el procés d'assimilació –va dir Obi-Wan–. Alguns elements ambiciosos i mancats d'escrúpols l'estan aprofitant.
–Has jurat protegir la República –va dir Charza–. Pots enfrontar-te a ells?
–He jurat protegir al meu padawan –va dir Obi-Wan.
Era una llei més profunda i una tradició molt més antiga, però tot i així la pregunta d’en Charza havia donat just en el blanc. Obi-Wan estava molt lluny de Coruscant, i no podia saber quines decisions s'havien pres allà.
Charza es va avançar als seus pensaments.
–Ells mai permetrien la destrucció d'un món indefens –va dir–. Aquest tipus de decisions s'assemblen més al que la Federació de Comerç ha estat fent últimament, no? I si saben que el noi és un Jedi...
–No hi fa res –va murmurar Obi-Wan–. Estem sent objecte d'un atac il·legal. Rescatarem al noi.
I que el Senat s'encarregui d’aclarir-ho tot quan tornem a Coruscant...
–Ja he traçat una òrbita –va dir Charza, i li va mostrar a Obi-Wan l'òrbita projectada i el punt esmentat. El sembrador de mines serà més vulnerable just abans d'atracar. Aquests vells i enormes navilis de control tenen molt mala vista per sobre i per sota. Arribaré per sota del punt cec inferior, m’enganxaré a la part inferior del sembrador de mines, allà on el seu casc és més prim, i provaré una nova joguina.
Charza va emetre una mena de sorollós xipolleig per mostrar la seva diversió.
–Quina mena de joguina? –va preguntar Obi-Wan.
–La joguina ideal per a una era de pirates –va dir Charza–. He de fer plans per si es donés el cas que els Jedi deixessin de necessitar els meus serveis, no?
Obi-Wan es va creuar de braços. El record del tallador de sang i la forma en què havia mort seguia omplint-lo d’horror. Ànakin ha obtingut la seva primera victòria en un combat directe. Sé que va actuar en defensa pròpia. Ho va fer sense una espasa de llum, contra un enemic molt més poderós. Tenint en compte tot això, per què tinc la sensació que alguna cosa ha anat espantosament malament?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada