dimecres, 27 de juliol del 2016

Informe de baixes de: L'ordre 66



INFORME DE BAIXES De:
L'ORDRE 66


IDENTITAT CONFIRMADA
NOMÉS PER ALS ULLS DE L'EMPERADOR

 


Per: Sa Majestat Imperial, Emperador Palpatine
De: Moff Marcellin Wessel
Assumpte: Ordre 66


Emperador, és amb gran plaer que presento els aspectes més destacats de l'Ordre 66, elaborat a petició del conseller Imperial Sate Pestage. Com pot apreciar en els incidents adjunts l'informe, l'Ordre 66 va ser un èxit rotund. Dels prop de deu mil Jedi, les nostres estimacions actuals suggereixen que menys de cent van sobreviure - un índex d'eficiència del 99%. A més, aquesta estadística es va realitzar amb mínim dany col·lateral a les files de les forces clon Imperials.
A continuació es presenten resums de 15 casos notables, mostrant l'amplitud de la campanya i l'eficiència dels soldats de l'Imperi. És un honor promoure la glòria del seu regnat.



Sa Majestat: M’HE PRES LA LLIBERTAT D’AFEGIR LES CIRCUMSTÀNCIES DE LA MORT TAL
COM APAREIXERAN AL REGISTRE OFICIAL. SI US
PLAU, APROVI-HO A TEMPS ABANS DEL 16:09:28
PER QUÈ VE EL CICLE D’HOLOVISIÓ IMPERIAL.
SATE PESTAGE








INFORME DE L'INCIDENT # 890-A

NOM DEL JEDI: Plo Koon

ESPÈCIE DEL JEDI: Kel Dor

PLANETA D'ORIGEN: Dorin

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Cato Neimodia

INFORME FITXAT PER: El Capità Jag, del 127 Esquadró de Canoners

PERFIL: Un dels més militarista i perillós dels insurgents Jedi, Plo Koon va ser membre del Consell Jedi durant més de 10 anys. Koon, qui requeria d'ulleres protectores i una màscara de dilució d'oxigen en atmosferes diferents al del seu Dorin natal, va estudiar amb el Mestre Jedi wookiee Tyvokka. Famós per la seva valentia, Koon es va guanyar l'admiració de la gentussa de la República, pre-exèrcit clon, quan es va unir a les tropes a la victòria en la batalla final de la Guerra hiperespacial de Stark en 9ArS. Els Estudiants Padawan de Koon van incloure al trandoshà Lissarkh i a la humana Bultar Swan (vegeu l'informe # 890-M). Les seves habilitats en la batalla van conduir a victòries de la República en l'Aixecament Yinchorri i la Batalla de Boz Pity. Just abans de la conclusió de les Guerres Clon, Plo Koon va ajudar a pacificar el món bossa de la Federació de Comerç, Cato Neimodia.

TERMINACIÓ: Acompanyant Koon en una patrulla aèria sobre les ciutats pont de Cato Neimodia, Jag (CT-55/11-9009) i CT-57/11-9048 van rebre l'Ordre 66 i van efectuar diversos trets de canons dels caces estel·lars ARC-170 pertanyents a la 127. Múltiples impactes làser van enviar al caça Jedi de Koon a submergir-se al cor de la ciutat pont, destruint una àrea d'aterratge clon (veure informe de baixes etiquetats des de CT-8770 a CT-8990).

Mor en un atemptat suïcida contra un viver de larves neimodiana





INFORME DE L'INCIDENT # 890-B

NOM DE LA JEDI: Aayla Secura

ESPÈCIE DE LA JEDI: Twi'lek

PLANETA D'ORIGEN: Ryloth

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Felucia

INFORME FITXAT PER: El Comandant Bly, del 327è Cos Estel·lar

PERFIL: Aprenent del corromput Jedi Quinlan Vos, Aayla Secura es va sotmetre a una neteja de memòria en les mans del seu corrupte oncle durant una investigació sobre l'espècia narcòtica glitteryll.
Més tard va caure sota la influència del vampíric anzati Volfe Karkko, recuperant abans els seus records i obtenint l'ascens a Cavaller Jedi sota la tutela del Mestre Tholme. En els últims mesos de les Guerres Clon, Secura va volar com a suport aeri durant el setge de Saleucami. Reassignada a rescatar Barriss Offee de la captivitat del Gremi de Comerç en Felucia, Secura i el 327 Cos Estel·lar va realitzar una reeixida extracció, llavors es va mantenir sobre el planeta per evitar una operació del Gremi de fer tòxics els subministraments d'aigua de Felucia.

TERMINACIÓ: Els soldats del Cos Estel·lar van rebre l'Ordre 66 mentre avancen a peu pel bosc de fongs. La ràpida acció dels soldats va prendre per sorpresa a Secura, i la Jedi va caure sota el combinat foc de blàster. El 327 assegurà la seva mort amb múltiples trets al cap i cos.

Morta en l'acte d'enverinament de les reserves d'aigua de Felucia





INFORME DE L'INCIDENT # 890-C

NOM DEL JEDI: Ki-Adi-Mundi

ESPÈCIE DEL JEDI: Cerean

PLANETA D'ORIGEN: Cerea

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Mygeeto

INFORME FITXAT PER: El Comandant Bacara, dels Marines Galàctics

PERFIL: Un cerean de doble cervell, Ki-Adi-Mundi va mantenir una inusual posició dins de les files dels Jedi. Portat a l'Orde de la molt tardana edat de 4 anys, va ser un dels únics Jedi a qui se li va permetre casar-se i tenir fills (a causa dels baixos índexs de natalitat al seu planeta, Cerea) Ki-Adi-Mundi només formà a un aprenent , el pseudo-Tusken A'Sharad Hett (encara en llibertat) Aproximadament en el temps de la Batalla de Naboo, es va guanyar un seient al Consell Jedi i un ascens a Mestre Jedi. Ki-Adi-Mundi va dirigir el fallit assalt a la Nau de Control Droid durant la Batalla de Geonosis, i amb prou feines va sobreviure a una baralla amb el General Grievous a Hypori. Es va exercir com a Mestre Jedi d'Ànakin Skywalker durant un curt període de temps quan Obi-Wan Kenobi havia estat classificat com mort en combat a Jabiim. En el moment de l'Ordre 66, Ki-Adi-Mundi dirigia als Marines Galàctics en la batalla contra les forces Separatistes al planeta de vidre Mygeeto.

TERMINACIÓ: A llum de la destresa en combat de Ki-Adi-Mundi, els Marines Galàctics van triar esperar fins que el Jedi fos més vulnerable. Mentre el Jedi carregava contra uns tri-droides Separatistes a través d'un estret pont, els seus soldats van obrir foc. Dos soldats van morir a causa de trets desviats abans que Ki-Adi-Mundi sucumbís a l'andanada d'ions.

Neutralitzat mentre armava un artefacte explosiu en un pont de Mygeeto




INFORME DE L'INCIDENT # 890-D

NOM DE LA JEDI: Stass Allie

ESPÈCIE DE LA JEDI: Tholothiana

PLANETA D'ORIGEN: Tholoth

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Saleucami

INFORME FITXAT PER: Comandant Neyo, 91è Cos de Reconeixement

PERFIL: Stass Allie, un Cavaller Jedi des de l'inici de les Guerres Clon, va obtenir un ràpid ascens a Mestre Jedi i un seient en el Consell Jedi en el moment de la invasió del general Grievous a Coruscant. Cosina de l'exmembre del Consell Adi Gallia (morta en la Batalla de Boz Pity), Allie es va exercir com a membre del Cercle de Sanadors Jedi a més a més de les seves responsabilitats en el camp de batalla com una general Jedi. Després de la pacificació de l'exèrcit experimental de clons Morgukai dels Separatistes a Saleucami, Allie va patrullar les salvatges regions danyades per la batalla a la recerca de les últimes escletxes de resistència Separatista.
TERMINACIÓ: El Comandant Neyo (CC-8826) i TC 3423, acompanyant a Allie en motojets de reconeixement, va rebre l'Ordre de 66 i van disparar contra la Jedi amb els canons de les jets dels BARC dirigits pel 91è. Diversos ions van colpejar la part posterior de la motojet Aratech 74-Z d'Allie, encenent el seu reactor i enviant-la a un fatal xoc.

Exterminada de camí a una cita amb terroristes




INFORME DE L'INCIDENT # 890-E

NOM DE LA JEDI: Luminara Unduli

ESPÈCIE DE LA JEDI: Mirialana

PLANETA D'ORIGEN: Mirial

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Kashyyyk

INFORME FITXAT PER: El Comandant Faie, de la 41ena Legió d'Elit

PERFIL: Una gairebé humana Mirialana, Luminara Unduli portava un tatuatge distintiu que la marcava com una partidària a formalitzar les disciplines físiques. Unduli va ajudar a fer un seguiment al pirata Arwen Cohl, un compatriota de Mirial, en els mesos que van precedir la Batalla de Naboo, i va negociar la pau a Ansion abans de l'esclat de les Guerres Clon. Unduli entrenà a Barriss Offee cap al títol de cavaller, i durant les Guerres Clon, Unduli i Offee van evitar la destrucció Separatista de les coves de cristall d’Ilum. En el moment de l'Ordre 66, Unduli es va unir a la comandància de les tropes pertanyents a la 41ena Legió d'Elit al planeta natal dels wookiee de Kashyyyk.

TERMINACIÓ: Unduli estava preocupada per l'estat dels ferits de la Batalla de Kachirho de Kashyyyk, i per tant no va obtenir cap advertència premonitòria de l'Ordre 66. Tropes pertanyents a la 41ena van envoltar-la i van eliminar a Unduli sense resistència.

Executada per conspirar per enderrocar la República




INFORME DE L'INCIDENT # 890-F

NOM DE LA JEDI: Barriss Offee

ESPÈCIE DE LA JEDI: Mirialana

PLANETA D'ORIGEN: Mirial

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Felucia

INFORME FITXAT PER: El Tinent Galle, del 327è Cos Estel·lar

PERFIL: Per molt temps Padawan de Luminara Unduli, Barriss Offee es va convertir en un Cavaller Jedi durant les Guerres Clon. Les seves habilitats com a sanadora, es van fer evidents durant una missió diplomàtica a Ansion, portant a la seva inducció dins del Cercle de sanadors Jedi i un lloc en Unitat Quirúrgica Mòbil de la República a Drongar. Abans de l'Ordre 66, Offee va rebre una reassignació a Felucia, on va treballar amb Aayla Secura per aturar la propagació d'una toxina transmesa per l’aigua.

ACABAMENT: L'equip pesat pertanyent al 327 va obrir foc contra Offee, mentre ella s'ocupava de droides de batalla separatistes. Múltiples asos d'un AT-TE van eliminar a l'objectiu Jedi.

Assassinada mentre tramava amb Secura enverinar el subministrament d'aigua de Felucia.




INFORME DE L'INCIDENT # 890-G

NOM DEL JEDI: Traavis

ESPÈCIE DEL JEDI: Humà

PLANETA D'ORIGEN: Salt V, Corredor del Contrabandista

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Garqi

INFORME FITXAT PER: RC-1013 (Sarge), de l'Esquadró Aiwha

PERFIL: El General Traavis lluità al llarg dels cinc mesos en els Setges de la Vora Exterior, movent tropes, naus de guerra i comandos als camps de batalla en els Mons Cassandrans de Monhundle, Nou Bakstre i, Biitu. En el moment de l'Ordre 66, les forces de Traavis havien capturat Garqi, i el general s'havia embarcat en una gira d'inspecció als camps de refugiats del planeta ple de gom a gom.

TERMINACIÓ: Els Comandos de la República de l'Esquadró Aiwha van arribar al campament després d'escortar a un nen local desplaçant-lo uns 20 quilòmetres del terreny hostil. Un cop rebuda l'Ordre 66, els membres de la Brigada Aiwha van disparar contra el general simultàniament, matant-lo abans que pogués contraatacar.

Exterminat en l'acte de robar nens refugiats per a l'adoctrinament Jedi




INFORME DE L'INCIDENT # 890-H

NOM DE LA JEDI: Jocasta Nu

ESPÈCIE DE LA JEDI: Humana

PLANETA D'ORIGEN: Coruscant

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Coruscant

INFORME FITXAT PER: El Comandant Appo, de la Legió 501

PERFIL: Bibliotecària i arxivista en cap del Temple Jedi, Jocasta Nu va ser un factor clau de la burocràcia Jedi i experta en història galàctica i cartografia estel·lar. Tot i que no era una guerrera, el seu control d'informació la va convertir en una figura perillosa que va justificar la prioritat de la seva terminació. D'hora en la seva carrera, Nu va viatjar per la galàxia com una arqueòloga dels serveis Jedi de l'ExplorCorps. Amb el temps es va guanyar un seient de 10 anys en el Consell Jedi abans de renunciar per convertir-se en interina de la biblioteca. Entre els seus padawans s'inclouen Olle Starstone (encara en llibertat) i Jerec (vegeu l'informe 01377B, ADQUISICIÓ, per separat). Nu va romandre a Coruscant al llarg de les Guerres Clon, i es va trobar en el Temple durant l'execució de l'Ordre 66.

TERMINACIÓ: Mentre la 501 eliminava la resistència armada a tot el Temple, Lord Vader va perseguir objectius d'alt perfil. Quan Jocasta Nu es va negar a donar a Vader accés a la balisa d'emergència del Temple, ell la va matar amb una ferida de sabre de llum al pit.

Executada per acumular informació perjudicial per a l'Imperi i els seus ciutadans




INFORME DE L'INCIDENT # 890-R

NOM DEL JEDI: Cin Drallig

ESPÈCIE DEL JEDI: Humà

PLANETA D'ORIGEN: Lavisar

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Coruscant

INFORME FITXAT PER: El Comandant Appo, de la Legió 501

PERFIL: Un dels millors espadatxins de l'Orde Jedi, Cin Drallig va servir com a instructor en combat de sabre de llum en el Temple Jedi. Situant-se a Coruscant, va ensenyar el més bàsic de les formes de combat amb sabre de llum de l'I a la VI a milers d'estudiants, incloent a Obi-Wan Kenobi i Ànakin Skywalker. També conegut pel sobrenom de "Troll", Drallig va entrenar a la Padawan Serra Keto.

TERMINACIÓ: Les habilitats de Drallig el van marcar com un objectiu prioritari per a l'eliminació per Lord Vader. Drallig es va enfrontar contra Vader a la sala d'entrenament del Temple, recolzat per dos padawans, Bene i Whie Malreaux (vegeu l'informe de l'incident # 890-J). Després de derrotar als padawans, Lord Vader va reduir a Drallig després d'un breu intercanvi d'atacs de sabres de llum.
L'incident va ser gravat per la càmera de seguretat TR4-121 del Temple.

Mort en combat contra agents Imperials




INFORME DE L'INCIDENT # 890-J

NOM DEL JEDI: Whie Malreaux

ESPÈCIE DEL JEDI: Humà

PLANETA D'ORIGEN: Vjun

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Coruscant

INFORME FITXAT PER: El Comandant Appo, de la Legió 501

PERFIL: El Jedi Padawan anomenat Whie era hereu de la Casa de Malreaux de Vjun, un fet del qual ell havia estat ignorant durant el seu adoctrinament Jedi. La resta de la població de Vjun havia sucumbit a la bogeria generalitzada, després d'un desastrós intent d'augmentar la prevalença de midiclorians en el torrent sanguini a través de la reproducció selectiva. Durant l'últim any de les Guerres Clon, Whie va acompanyar al Mestre Yoda en una missió a Vjun per entaular negociacions amb el Comte Dooku. Allà, la comandant Separatista Asajj Ventress va intentar sense èxit reclutar Whie al seu costat.
Whie tenia el talent per predir esdeveniments futurs, i va ser col·locat en el Temple Jedi en el moment de l'Ordre 66.

TERMINACIÓ: Whie i un altre Padawan, Bene, es van convertir en blancs quan Lord Vader va entrar a la sala d'entrenament del Temple a la recerca de Cin Drallig. Vader va superar a tots dos padawans, i van morir ràpidament mentre eren gravats per la càmera de seguretat TR4-121 del Temple.

Neutralitzat en l'acte de control mental sobre els ciutadans dels districtes del Temple




INFORME DE L'INCIDENT # 890-K

NOM DEL JEDI: Zett Jukassa

ESPÈCIE DEL JEDI: Humà

PLANETA D'ORIGEN: Mon Gazza

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Coruscant

INFORME FITXAT PER: El Comandant Appo, de la Legió 501

PERFIL: Nascut de Warpoc Skamini dels comerciants de minerals Sembric i Ashielle Skamini en Mon Gazza, Zett Jukassa només coneixia l'Orde Jedi, després d'haver estat criat en el Temple des de la seva infància. Va desenvolupar un talent de veure el futur als 7 anys després de l'assassinat dels seus distants pares, quan les imatges del crim se li van manifestar de sobte com flaixos psíquics. Creient que les habilitats de Jukassa podrien ajudar a resoldre el cas de l'assassinat, el Consell Jedi va trencar el protocol i va permetre a Jukassa conèixer la veritat de la seva herència, el que va portar a la detenció dels executors del Sol Negre. Jukassa va esdevenir el Padawan de Mierme Unill, i es va tornar un capaç espadatxí a l'edat de 10 anys sota la tutela de Cin Drallig. En el moment de l'Ordre 66, Jukassa estava a l'espera de reassignació en el Temple Jedi.

TERMINACIÓ: Jukassa va esdevenir una oportunitat de blanc per a la 501 quan va sortir del Temple en una escomesa per arribar a l'hangar de la plataforma d'aterratge. Jukassa va ferir al Comandant Appo i va matar a diversos soldats abans que el sergent Fox l’eliminés. Un civil, el Senador Bail Organa d'Alderaan, va ser testimoni de l'incident, i es va escapar en un aerolliscador. La 501 no el va seguir.

Encertat per un tret mentre amenaçava al Senador Organa.




INFORME DE L'INCIDENT # 890-L

NOM DEL JEDI: Tsui Choi

ESPÈCIE DEL JEDI: Aleena

PLANETA D'ORIGEN: Aleen

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Kèssel

INFORME FITXAT PER: El Comandant Bow, de la Legió 501

PERFIL: Un Mestre Jedi Aleena, Tsui Choi va lluitar amb distinció en l'Aixecament Yinchorri. Tot i que va perdre al seu padawan, Theen Fida, durant el conflicte, la seva acció contra els Yinchorri el va posar més a prop a la llista per a la promoció al Consell Jedi. L'oportunitat no es va materialitzar, però, i certament pel seu relativament baix perfil, Tsui Choi li va permetre escapar de l'atenció a la primera setmana després de l'Ordre 66. Després d'un mes a la fuga, Choi es va assentar en un conclave de Jedi fugitius a Kèssel.

TERMINACIÓ: Sota l’ordre de l'Emperador, la 501 va arribar a Kèssel per ajudar a Lord Vader en l'eliminació dels renegats. En el moment de l'arribada de la 501, Choi havia tallat la mà cyborg dreta d’en Vaver amb el seu sabre de llum. Vader, furiós, va suspendre en l'aire a Choi amb la Força, i diversos soldats van cosir al Jedi amb foc de blàster.

Executat per tràfic d'espècia




INFORME DE L'INCIDENT # 890-M

NOM DE LA JEDI: Bultar Swan

ESPÈCIE DE LA JEDI: Humana

PLANETA D'ORIGEN: Kuat

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Kèssel

INFORME FITXAT PER: El Comandant Bow, de la Legió 501

PERFIL: Bultar Swan aprenenta del membre del Consell Jedi Micah Giiett fins a la mort de Giett en l'Aixecament Yinchorri, i després va rebre entrenament addicional del membre del Consell Plo Koon (vegeu l'informe de l'incident # 890-A). Swan va desenvolupar un estil únic de sabre de llum marcat per moviments mínims i sobtats esclats d'agressió, però, abans de Geonosis, que mai havia tret una vida. Durant les Guerres Clon, Swan va lluitar a Geonosis i Aargonar, i va ser una de les poques que van escapar a l'onada inicial de l'execució de l'Ordre 66.

TERMINACIÓ: Lord Vader va atacar el conjunt de Kèssel sol, minuts abans que la 501. Segons l'informe de Vader, Bultar Swan va morir quan va ser apunyalada pel seu eufòric company Jedi, Koffi Arana.

Assassinada per la seva pròpia gent en una guerra per la supremacia Jedi




INFORME DE L'INCIDENT # 890-N

NOM DEL JEDI: Koffi Arana

ESPÈCIE DEL JEDI: Humà

PLANETA D'ORIGEN: Turkhana

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Kèssel

INFORME FITXAT PER: El Comandant Bow, de la Legió 501

PERFIL: El Mestre Jedi, Koffi Arana va participar en la Batalla de Boz Pity a la part final de les Guerres Clon. Ho va fer per escapar de la primera onada d'execucions de l'Ordre 66, lliscant sota terra durant diverses setmanes fins que va ser convocat al conclave dels Jedi supervivents de Kèssel Lord Vader va interrompre la reunió Jedi sol, sense cap suport.

TERMINACIÓ: D'acord amb l'informe de Lord Vader, Koffi Arana va matar la seva companya Jedi Bultar Swan en una lluita per una arma, i Vader va apunyalar a Arana moments més tard. El Jedi havia mort quan la 501 va arribar a l'escena.

Assassinat pels seus companys Jedi en una boja carrera pel poder




INFORME DE L'INCIDENT # 890-O

NOM DEL JEDI: Roan Shryne

ESPÈCIE DEL JEDI: Humà

PLANETA D'ORIGEN: Weytta

PLANETA DE FINALITZACIÓ: Kashyyyk

INFORME FITXAT PER: El Comandant Bow, de la Legió 501

PERFIL: Descobert per agents d'adquisició Jedi a la relativament tardana edat de 3 anys, Roan Shryne es va convertir en un iniciat Jedi després que el seu pare el lliurés a la custòdia a l'Orde (tot i l'oposició directa de la mare de Shryne) . Shryne va exhibir un talent en la detecció de la Força en els altres, encara que es va negar a una designació a la Divisió d'Adquisició Jedi. Shryne va ser aprenent del mestre Nat-Sem, i va entrenar a dos padawans, els quals tots dos van morir durant les Guerres Clon. El Jedi va escapar a la primera onada d'execucions de l'Ordre de 66 a Murkhana, quan un grup de desviats soldats clon traïdorament es va negar a dur a terme les seves ordres. Shryne va unir forces amb la Padawan Olee Starstone i altres fugitius, i Lord Vader i la Legió 501 els va localitzar a Kashyyyk.

TERMINACIÓ: Tropes de la 501 es van ocupar dels combatents wookie en l'assentament de Kachirho, mentre que Lord Vader es va batre en duel amb la jove padawan Starstone, Shryne es va apropiar del sabre làser d'un Jedi caigut i va decapitar el comandant de la 501, Appo (CC-1119). Un bombardeig orbital del Destructor Estel·lar Exactor va neutralitzar la major part de la resistència dels nadius, i Vader va lluitar i va matar a Shryne.

Executat per interrompre un esforç de reclutament Imperial.




CONFIO EN QUÈ SA MAJESTAT ES COMPLAURÀ
PEL PROFESSIONALISME DELS SOLDATS DE L'IMPERI
COM A PROVA PER LA
COMPLETA ERADICACIÓ DE
LA REBEL·LIÓ JEDI.
QUE EL SEU REGNAT DURI MIL ANYS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada