diumenge, 24 de juliol del 2016

L'espurna abans de la flama (I)


L'espurna abans de la flama


Sean Patrick Fannon


El casc va ressonar amb un sec "WAMP-WAMP" provinent del foc làser vingut des de baix. Els agents i tropes de la COMPNOR no es donaven per vençuts tan fàcilment, i encara que l'estructura del Black Jack podia suportar-ho, a Jax no li agradava la idea d'haver d'explicar les marques de cremades en el seu pròxim port d'escala. Virà fortament per sortir-se de l'objectiu i després envià la nau per un vector que els trauria ràpidament de l'atmosfera. Trillia cridà nerviosa des del seient del copilot, preguntant pel tauler de navegació.
-Alguna idea d'on a hauria de programar-lo, Jax?
-No em preguntis a mi. Sembla que el nostre "client" hauria de ser el que ens digui això. - Va inclinar el cap enrere cap a la secció de passatgers, on un grup bastant heterogeni s'havia reunit i s'observava cautelosament l'un a l'altre. Per un conjunt de circumstàncies que Jax estava segur que mai entendria completament, havia aconseguit dur a tres agents de la policia local (un dels quals semblava ser un Jedi, o almenys algú amb poders màgics i un sabre de llum), un mig famós reporter galàctic i el seu fill, un androide, un cadet naval, i un caçador de recompenses totalment armat i blindat. Ah, per descomptat, també estava "Ratolí" Tremp, el seu "client".
Trillia va cridar de nou al celler de passatgers.
-Què et sembla, Ratolí? Cap a on anem?
El petit i nerviós estafador es va dirigir cap a la porta de la cabina i va mirar
tímidament a Jax abans de respondre en veu baixa.
-Oh, he, he. Um, bé, pel que fa a això...
Jax estava perdent ràpidament la poca paciència que tenia.
-Digues-ho ja, Ratolí! He de trobar la manera de sortir del port de subministrament de la República amb tropes i agents del Departament de Seguretat a punt per matar-me, tinc un celler ple de gent que es podrien haver arrencat pels seus propis mitjans d'aquí, i fins i tot ni tan sols tinc l’avanç que em vas prometre per això! Què dimonis està passant?
-No hi ha necessitat de ser tan... brusc, Jax. Hem estat amics molt temps per això ara, no?
-Jo no sóc el teu amic! Mai he estat el seu amic, i si no em dius que està passant aquí en aquest moment, vas a desitjar no haver...
L’alarmada veu de la Trillia va interrompre l'amenaça del capità del vaixell de càrrega.
-Jax, ​​tenim molt greus problemes! Dues corbetes estan en vectors d'intersecció cap a la nostra posició!
Jax va agafar a l'home petit i el va copejar durament contra la mampara.
-Qué està passant AQUÍ!?! Qui és aquest misteriós passatger que mai vaig recollir i a col·locat la meva nau en la llista de les més buscades?
Ratolí lluitava per recuperar les bones formes i no va poder. Es va estremir violentament quan la suor va recórrer el seu front i galtes.
-M-M-Mon Mothma! La senadora Mon Mothma! És buscada per traïció a l'emperador Palpatine, i se suposa que jo l’havia d'ajudar a arribar a la vora exterior.
Jax deixà caure a Ratolí a la coberta i va sacsejar el cap.
-Emperador? Sabia que en Palpatine va ser triat canceller, però emperador? Què estàs...
En aquest moment, el Black Jack es va sacsejar violentament com si una nau classe capital els hi hagués obert un forat per darrere. Les corbetes l’havien atrapat i disparaven sense fer soroll. Jax va saltar a la cadira del pilot i va començar a fer maniobres evasives.
-El Cau de la Serp, Trill. Anem al Cau de la Serp. Després d'això, no sé. Però jo sóc de Chandrilà, i si la Mon Mothma està en problemes, Jax Keyn la traurà d'aquesta...

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada