dimarts, 21 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (101)


101

L'ascensor s'obre. Han i Sodarra entren en una descurada sala comunitària. Hi ha una holoconsola al centre de l'habitació. La imatge d'una twi’lek gira al són d'una música lasciva. Una dotzena de cubiculums dormitori estan disposats al voltant de la sala. Encara que cada cubiculum té quatre parets i una porta, una reixeta de filferro serveix de sostre per a totes.
Dos humans armats amb pistoles blàster i quatre gamorreans que porten vibrodestrals ocupen la sala. Si s'ha de jutjar pels vestits gris fosc que porten, no resideixen en aquest establiment. Han obert per la força el cubiculum 452.
―L'agent de Vader viu en un dormitori públic? ―diu murmurant Han. La porta de l'ascensor es tanca darrere d'ells.
Sodarra s'encongeix d'espatlles.
―És un togorià. Intenta capturar a un d'aquests cavallers viu.
―És més fàcil dir-ho que fer-ho ―murmura Han. Considera les seves opcions. Pot disparar-li als gamorreans. Encara que no és probable que siguin el cervell darrere del grup, sembla clar que són el múscul. El problema amb aquest pla és que hi ha més gamorreans dels quals Han pot disparar alhora.
També pot intentar enganyar als pinxos perquè es rendeixin. Han prefereix aquest pla, però és agudament conscient que de vegades els enganys fallen, especialment amb còmplices inexperts. O, pot disparar-li als humans, esperant que els gamorreans no resultin un gran problema sense els seus caps.

     Si Han dispara als gamorreans, passa a la secció 143.
     Si Han intenta enganyar als pinxos perquè es rendeixin, passa a la secció 95.
     Si Han dispara als humans, passa a la secció 118.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada