dissabte, 25 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (133)


133                                             

En Han bloqueja la primera urpada de l’Alfreda amb l'avantbraç dret. Les fulles deixen quatre talls profunds, però les ferides no li causen cap dolor seriós.
El pilot llisca el peu esquerre darrere de la cama dreta de l’Alfreda i llavors empeny amb totes les seves forces. Ella colpeja el terra amb força, la seva armadura ressona contra el paviment de pedra. Intenta girar-se, però Han li assesta una ràpida puntada de peu al casc.
Mentre segueixi en el terra, la seva protecció es converteix en un desavantatge. No importa com de lleugera o còmoda sigui una armadura corporal, és un impediment quan l'usuari està caigut. Han ha d'explotar el seu avantatge si pensa derrotar a la caça-recompenses.
Torna a fotre-li una puntada, però se sent marejat i feble quan el seu peu colpeja. És llavors quan nota una tremenda cremor que s'estén pel seu cos des de les seves ferides. Se sent atordit.
―V-v-verí! ―quequeja.
Una cruel riallada ressona en el traductor de l’Alfreda.
―Somniject. No és fatal... però tu perds.
Han torna a etzibar una puntada, llavors perd l'equilibri i sent que torna a caure.

On despertarà Han? Leia seguirà estant presonera? Chewie podrà esbrinar el que va passar? Alfreda té raó... En Han ha perdut l'aventura. Torna a la secció un i intenta-ho de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada